Super fijn!
De hele sfeer is heel fijn en ze kijken hoe jij bent als persoon en hoe snel jij kan leren!
14 March 2025
Anouck
Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 634 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken bekwame instructeurs, eenvoudige planning en lessen van hoge kwaliteit. Leerlingen waarderen duidelijke uitleg, vriendelijke ondersteuning en een praktische aanpak. De service wordt als betrouwbaar ervaren met heldere communicatie en flexibiliteit. Kortom, de rijschool levert een zeer positieve ervaring op.
14 March 2025
Anouck
Delft
De instructrice was heel duidelijk en hielp me altijd om beter te worden. Wanneer ik vragen had, kreeg ik altijd een tips om het beter te laten verlopen. Het enige jammere was dat het soms moeilijk was om rijlessen in te plannen.
24 January 2025
Aurélien
Had een top instructeur.
18 January 2025
Roger
Delft
Sander is een erg goede rij-instructeur. Hij ziet waar verbetering is, legt het je uit (op vijftig verschillende manieren als je er om vraagt) tot je het echt begrijpt. Streng kan hij zijn, als het om veiligheid gaat zeker. Dat nam de pret niet weg, tijdens mijn lessen heb ik erg met hem lachen, heel erg bedankt! Pieter kan je ook altijd gezellig mee kletsen en is goed bereikbaar. Als er iets onduidelijk was kon ik altijd bellen. Hij denkt met je mee. Top rijschool, bedankt!
14 January 2025
Elisa
DELFT
Sharona hele fijne instructice, goede rijschool.
10 January 2025
Niek
Goeie rijschool
6 January 2025
Pascal
Hoogvliet
Makkelijk toegankelijk, vriendelijke communicatie. Lessen flexibel in te passen.
22 December 2024
Saskia
Delft
Ik heb een lange periode gelest bij Sunil. Hij is zeer ervaren, rustig en deskundig. Bedankt voor het geduld, begrip en alle lessen!
16 December 2024
Channa
Delft
Zeer fijne school die hun uiterste best doen om met jou mee te buigen en geven uitstekend les!
6 December 2024
Victor
Den Haag
Ik raad leraar Sanders aan, hij is een uitstekend persoon die veel geduld heeft en weet hoe hij een beginnende chauffeur les moet geven. Nogmaals hartelijk dank en ik ben erg blij dat je voor de school hebt gekozen NOORDZEE
2 December 2024
Piotr
Delft
Een erg goeie ervaring gehad bij verkeerschool Noordzee. Onder begeleiding van Sunil over een aantal maanden gewerkt richting het halen van een rijbewijs. Sunil is een geduldige en oplettende docent die een goed balans slaat tussen ontwikkelen op eigen tempo en een gedegen lesmethode. Ik heb me vermaakt in de auto en snel erg veel kunnen leren om succesvol het rijbewijs te halen. Daarvoor bedankt!
20 November 2024
Jirri
Delft
Nadat ik voor de eerste keer zakte bij een andere rijschool ben ik naar Noordzee gewisseld, aangezien hier snel ruimte was en ik een instructeur toegewezen kon krijgen die mij kon helpen met mijn grootste zwakte: zelfvertrouwen in het verkeer. Het anderhalfuurformat werkte erg goed en ik heb echt goed leren rijden hier. Tijdens deze lessen is altijd aan mijn verwachtingen voldaan: afspraken maken via de app was overzichtelijk, maar soms was er maar weinig beschikbaar. Daarnaast waren de lessen altijd leerzaam en werd ik goed geholpen door mijn instructeur of de klantendienst als ik ergens hulp bij nodig had.
15 November 2024
Jonathan
Delfgauw
Alles helder en goed uitgelegd door Sunil! bedankt voor alles ! het was leuk en gezellig. 1 keer geslaagd! Met vriendelijke groet, Florian In den Haak
23 October 2024
Florian
Delft
een open en transparante omgang
1 October 2024
jamy
Delft
Mijn motorrijbewijs behaald mede door de hele goede lessen van Sander. Bedankt!
28 September 2024
Kane
Delft
Bij Noordzee zijn ze zeer flexibel en begrijpen ze de leerling. Daarnaast zijn de rij instructeurs zeer attent en stellen ze de leerling zeer op hun/haar gemak.
20 September 2024
Esmée
Delft
goed les gekregen alles duidelijk verteld alles is top
18 September 2024
Kenji
delft
Rijles bij noordzee is heel goed bevallen. Sunil legt alles goed uit op rustige toon. Zou het zeker aanraden
6 September 2024
Tijmen
Delft
Hele persoonlijke behandeling bij het lessen met veel constructieve feedback. Goeie lesauto, goeie communicatie en een mooie prijs.
4 September 2024
Liam
Delft
They really went out of their way to help me get the quickest dates for my exam. Peter was really helpful in allowing me to be very specific about my exam and the fact that I wanted it done as fast as possible. Sharona who was willing to drive far in order to help me pass my exam, that really helped me. So in my experience they are 10/10 Thank you Peter and Sharona for helping me in such a short time
16 August 2024
Siza
Delft
Ik volgde de RIS rijlessen bij Martin en heb echt goede en vertrouwde rijlessen gehad. Ik had al een keer eerder bij een andere rijschool gelest en daar een hele slechte ervaring gehad en daardoor best wel angstig om opnieuw te beginnen, maar werd meteen op me gemak gesteld en tijdens de rijlessen ging alles ook op mijn tempo wat ik heel fijn vond! Hierdoor ben ik ook in 1x geslaagd ! Ik raad deze rijschool en rijinstructeur zeker aan!
26 July 2024
Sierra
Delft
Lesson planning was clear My instructor was very friendly, gives clear instructions and always on time Highly recommended
18 June 2024
Abby
Rotterdam
Sunil legt alles haarfijn uit, en bereid elk detail met je voor, waardoor ik in 1 keer kon slagen!
17 May 2024
Arno
Delft
Het plannen van lessen is super makkelijk en overzichtelijk met de app. De lessen zelf vond ik altijd heel leuk en leerzaam en ze voelen ook persoonlijk. Ik ging met veel vertrouwen het examen in.
30 April 2024
Linda
Delft
Goede instructeur, fijne lessen en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Chan de bent de beste! Groet, Lisanne
29 April 2024
Lisanne
Delft
Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio.
Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.
Adriaan Pauwstraat 54
2613DB Delft