5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk en deskundig verkoopgesprek , geen moeite te veel vooral heel klantvriendelijk en informatief voor de beginner met een caravan. Komt gemarkte afspraken zonder problemen na. Met korte worden een TOP BEDRIJF . Familie Dickmann uit Dinxperlo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2 jaar geleden alle spullen voor televisie in de caravan gekocht. prima uitleg gekregen en alles prima geïnstalleerd. nu een probleem om de schotel te installeren, en zenders op de televisie te ontvangen. ben nu ook weer prima geholpen. alles weer in orde gemaakt en dit als service . een dikke 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede snelle en professionele hulp. Zeer netjes en beleefd geholpen zowel met aankoop van onze caravan en wat later de voortent met dank aan Jan en Jeroen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een betrouwbaar en goed bedrijf. Helaas wonen we wel wat verder weg maar dat hebben we er voor over. Je wordt hartelijk ontvangen, deskundig geadviseerd en de geleverde kwaliteit is super. Alles ziet er keurig en schoon uit en zijn ook altijd in voor nieuwe dingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben iemand van weinig woorden, maar ik wil op deze manier mijn waardering uitspreken voor reparatie aan mijn caravan. Eerst was het de stormschade in maart 2015 ( caravan was ruim een week oud ). De nieuwe voortent was afgeschreven door de storm en is vervangen. Het dak was beschadigd en eerst tijdelijke gerepareerd, want het gebeurde in mijn vakantie en kon ik na een paar dagen mijn vakantie voortzetten. Na mijn vakantie is het dak vakkundig regepareerd en zijn ook een aantal ramen vervangen ( krassen door takken ). Ook de beplating aan een zijkant is vervangen en nieuwe striping erop. Er moest ook een nieuwe cassette luifel gemonteerd worden. Later is de toiletdeur en het werkblad vervangen onder de garantie. Dit allemaal zonder problemen en door de geweldige inzet van de mensen in de werkplaats. Zij denken altijd met je mee en zullen hun uiterste best doen. Ik ben zeer te vreden en dan is de afstand geen probleem voor mij. Ga vooral zo door 👍🏻👍🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel moeite voor mij gedaan om een elektrische treeplank voor mijn camper te zoeken, en te vinden. Was bij andere leveranciers niet te krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil noch even terug komen op mijn beoordeling van 24-09-2014 toen heb ik allen maar over verkoop gesproken en kon toen niets over service vertellen. Ik wil ook zeggen dat is zeer goed niets is teveel zelfs de accu omzetten wat eigenlijk mijn schuld was , zonder kosten helemaal goed.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wegens hagelschade aan onze oude caravan op zoek naar een andere. Afgelopen weekend even een proefweekend en enorm blij met onze nieuwe aanwinst. Enorm goed geholpen met het aanschaffen van onze nieuwe caravan. Trouwe klanten en zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zo juist onze nieuwe Tabbert Cellini 590TD opgehaald. Een genot om dat bij dit bedrijf te doen. Niets is teveel en ze weten werkelijk alles van de caravan. De klant is hier nog koning! Zeer voldaan zijn we met onze nieuwe aanwinst naar huis gegaan. Top service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldig bedrijf en een pluim voor Jeroen alles klopte en daardoor hebben we een pracht vakantie gehad

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Isabella ccomandor gekocht, na opzetten meteen klacht in gediend vanwege wazige ramen .als je na buiten keek schieferde t aan je ogen leek of dat we staar aan onze ogen hadden. Diverse malen werd de klacht overgedragen na isabella, waar werd gezegt dat wij een aandere tent mochten uitzoeken. Wat tot onze verbazing gebeurde, wij moesten voor de nieuwe tent een bedrag van 1600 bijbetalen en t buizenframe van eigen tent gebruiken. Daarna naar isabella gebeld kreeg te horen dat Vinken dat mocht vragen gaat buiten isabella om. NOOIT GEEN VINKEN ASTEN MEER K.u.t.SERVICE EN OPLICHTERS.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Problemen gehad met mijn ontvanger CD. Ingeleverd in de winkel geen enkel probleem, na enkele dagen van testen,ontvanger weer opgehaald. Kosten € 0. Geweldige service en klantvriendelijkheid. Ik kom er al jaren het is een erg goed bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden met spoed (hagelschade) een nwe. voortent nodig. Werden voortreffelijk door Dhr. Joost de Haas geholpen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige Service naar aanleiding van mijn Oyster satelliet schotel die niet meer werkte. Gedemonteerd opgestuurd en weer gemonteerd in een paar dagen. Deze werkte niet meer omdat canal digitaal weer eens de frequenties veranderd had.SERVICE met hoofdletters Wat een geweldig bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het melden van kapotte onderdelen van een luifel binnen de garantieperiode kreeg ik diezelfde avond (!) nog een reactie per e-mail. Een paar dagen later ontving ik de nieuwe onderdelen zonder dat er verzendkosten in rekening werden gebracht. Snelle en uitstekende service van de heer De Haas van de firma Vinken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en service bij Vinken. Wij hebben hier een nieuwe Weinsberg camper gekocht en onze oude camper tegen een redelijke prijs in kunnen ruilen. De verkoper (Jeroen Wijnen), de mannen van de werkplaats en winkel waren uiterst behulpzaam en hadden voldoende kennis in huis. Omdat we niet wisten welk extra slot op de deur zou passen lieten ze er meerdere komen. Ook over diverse extra\'s, inbouw etc doen zij niet moeilijk. Kortom wij zijn tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Onze caravan voor reparatie naar vinken gebracht. NOOIT MEER. Na 8 maanden, en een hoop gedoe pas onze caravan terug, maar ook omdat ik hem terug geeist heb. 8 maanden mensen, voor een reparatie. Veel beloftes en geen communicatie van hun kant. Ik ben er zo klaar mee, dat dit typen me moeite kost. Waardeloze clhb. Bah

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb lang gezocht na eind kappen voor onze omnistor ,type 6502 dat was de gene die we moesten hebben Joost heeft voor ons dit geregeld , wat een andere maar niet wilde lukken, kreeg wel eind kap van een 6 serie maar elke keer de foute ,tot ik in contact kwam met Joost , wat een kerel die gaf niet op en in een keer goed ik moest de serie hebben 6502 dat wissen die andere niet maar hij wel...bij deze nogmaals erg bedankt voor de inzet ,en de moeite die je heb gedaan voor ons.. Super toppie jullie zijn met een woord SUPER bedrijf.....bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren hebben wij onze caravan bij Vinken in onderhoud. Wij zijn alltijd netjes en vriendelijk behandeld. Ook de reparaties zijn altijd deskundig uitgevoerd. Onlangs hebben wij een nieuwe caravan gekocht. Het was voor ons vanzelfsprekend om deze bij Vinken te kopen. Topdealer, echt een aanrader.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In 2014 de caravan weggebracht voor lekkage aan de zijkant, de lekkage was na reparatie verholpen maar het kunststof voorfront zat daarna vol met scheuren. Ik kreeg ook nog een zeer pittige rekening. Na constatering van de scheuren het servicecentrum hiermee geconfronteerd maar zij weigerden daar verantwoording voor te nemen, wat een service! Na jarenlang klant te zijn geweest bij Vinken ga ik nu voor onderhoud naar een andere firma. In de toekomst voor mij never en nooit Vinken meer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren (vanaf 2008) heb ik mijn caravan in onderhoud bij Vinken en koop ik in de winkel diverse artikelen met betrekking tot camperen. Zowel op de service-afdeling als in de winkel worden we goed geholpen en krijgen we goede adviezen.

• Reden bezoek Onderhoud

Ommelseweg 65