Een man (vrouw) een man (vrouw), een woord een woord!
In oktober vorig jaar kochten mijn man en ik een camper bij Vinken. Heel goed geholpen door Thijs. Bij het vaststellen van de prijs en het doorspreken van de garantie en service werd vermeld dat mocht er iets met één van ons beiden mocht gebeuren, in de tijd tussen koop en levering, de koop teniet gedaan zou worden als dat wenselijk zou zijn.
We hoorden dat aan en waardeerden de suggestie als extra service en prettig idee.
Wat niemand ooit had kunnen bedenken gebeurde, begin januari overleed mijn man plotseling aan een hartstilstand.
Al vrij snel realiseerde ik me dat onze droom, samen voor langere tijd weg met de camper, geen realiteit zou gaan worden en ik absoluut niet de behoefte had alleen op pad te gaan en het geld wat betaald was voor de camper nu heel goed kon gebruiken om andere zaken te realiseren.
Onze mondelinge afspraak met Thijs was nergens vastgelegd en het was nu niet meer ‘ons’ ons woord tegen het zijne maar alleen nog maar ‘mijn’ woord!
Enkele weken na het overlijden van mijn man nam ik daarom lichtelijk gespannen contact op met Vinken. Natuurlijk vroeg ik naar Thijs.
Thijs wist me echter meteen gerust te stellen en bood me zelfs de mogelijkheid nog even ‘bedenktijd’ te nemen.
Inmiddels is het volledige bedrag teruggestort op ‘onze’ rekening.
Ik wil Vinken, en in het bijzonder Thijs en Vera bedanken voor het warm meeleven en de uitmuntende service.
Graag beveel ik dit soort ‘kleine’ particuliere bedrijven aan, misschien niet altijd de scherpste prijs maar wel menselijkheid, service en garantie waarmee je uiteindelijk toch veel beter ‘uit’ bent!