UITSTEKEND !
Hallo, hierbij plaats ik met plezier deze review vanwege de verleende service die in één woord Uitstekend te noemen is. Ik heb vorig jaar een Ford Focus gekocht bij Muys van 11 maanden oud. Deze mooie auto nu inmiddels 8 maanden in ons bezit. Tot vorige week geen klachten gehad. Toen bij aankomst thuis ineens alle alarmen die konden gaan afgingen. Auto sloeg af en ging op de handrem en er was niets meer mee te beginnen. De pechhulpdienst kon niet in de computer komen om uit te lezen wat er voor problemen waren dus de auto naar de ford dealer laten brengen omdat er nog fabrieksgarantie op de auto zit. De volgende dag bericht gekregen dat de pcm die alles electronisch regelt ,als ik het goed heb begrepen, kapot zou zijn omdat ze deze ook niet konden uitlezen. Bij nadere inspectie bleek er al aan deze pcm gewerkt te zijn dus verviel de garantie. Daarop J. Muys gebeld en met Sabine gesproken. Daar waar ik al voorbereid was om over de auto in discussie te moeten gaan bleek het tegendeel. De auto zou worden opgehaald, ik kreeg een gratis leenauto aangeboden en ze zouden gaan bekijken wat het probleem was. Een dag later duidelijke mail. Een nieuwe pcm was besteld en het probleem zou voor mij worden opgelost. Ik hoefde mij geen zorgen te maken. Ook voor hen niet duidelijk wat er precies aan de auto is gedaan in de eerste elf maanden. En zo is het ook gebeurt. De auto is weer volledig opnieuw ingesteld met een nieuwe pcm. En deze werd ook keurig weer thuis bezorgd achterop de bezorgwagen. Ook werden gemaakte kosten bij de ford dealer door hen betaald. Kortom, geweldige service, zeer klantvriendelijk( wat we bij de aanschaf al hadden gemerkt), en uitstekende communicatie over het hoe en wat. Wij zijn 100% tevreden over J. Muys en alle medewerkers waarmee contact is geweest. Dus via deze review nogmaals hartelijk dank en wie weet nog eens Tot Ziens in de toekomst. Vr groeten, Marco Rotterdam.
Beveelt aan
12 February 2021