5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
We waren op zoek naar een ruime gezinsauto voor min 6 personen. Via internet zijn uitgekomen bij autobedrijf Muys . Er stond een dacia lodgy te koop waar ons oog op was gevallen. Gebeld en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij aankomst zeer goed ontvangen. De klant is hier echt koning. Auto bekeken en een proefrit gemaakt. Yes dit is de auto waar we naar zochten. Tijdens het sluiten van de koop overeenkomt word er goed naar de klant geluisterd en mee gedacht. Ze zitten er niet om zoveel mogelijk geld uit je zakken te kloppen, je voelt je hier thuis. Bij aflevering was alles goed geregeld,auto netjes schoon nieuwe apk en volle tank. Nu zo\'n 3 maanden verder, zeer tevreden over de auto. Blijkt dat de claxon niet meer werkt. Naar de garage gebeld ivm garantie. Ze vonden het zeer vervelend voor ons en er werd gelijk actie ondernomen. Omdat we ver weg wonen zochten ze naar een oplossing zodat we niet dat hele eind naar Heteren hoeven te rijden. We mochten naar een garage bij ons in de buurt. Afspraak gemaakt en diagnose laten stellen,onderdeel is besteld en word er dinsdag ingezet. Ook bij deze garage Opel Dekker in krimpen aan den ijssel zeer goed ontvangen. Autobedrijf Muys is een betrouwbaar en kundig bedrijf met fantastische mensen die voor je klaar staan, of je een nou een auto koopt of problemen hebt. We hopen nog lang met oze aangeschafte auto te doen,maar als we voor een ander gaan kijken weten we waar we moeten zijn bij autobedrijf J.Muys in Heteren