Heeft een totaal van 82 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment95%
De beoordelingen zijn vooral lovend over de klantvriendelijkheid en service. Er wordt waarde gehecht aan goede uitleg, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Klanten noemen het bedrijf no-nonsense en professioneel in de aanpak. Kortom, de ervaringen zijn overwegend positief en oplossingsgericht.
Sterke punten
Klantvriendelijk
Nakomen afspraken
Gebaseerd op 6 reviews
Uitstekende service
Goede vriendelijke ontvangst, veel vakkennis en er wordt een duidelijk beeld geschept van de occasion.
Eigenaar denkt met je mee en denkt in oplossingen.
Zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen.
31 August 2022
Johan
Best
Snelle onderhandelingen, komt afspraken na
Wij hebben onze auto nog naar 1 week, nog niet veel in gereden maar tot dus ver verloopt alles zoals wij hadden verwacht.
30 August 2022
J.
Zuidlaren
Professional, trustworthy
Will definitely go back for my next car
30 August 2022
A.
Amsterdam
Auto keurig afgeleverd, goede communicatie, prima service
We zijn vorige week (zaterdag 22 januari 2022) vanuit Noord-Holland naar autobedrijf Jac Verhoeven gereden om een Audi A4 avant S-Line black edition te bekijken en te rijden.
Er stonden mooie auto's, voornamelijk Audi's op het erf. We werden hartelijk ontvangen in een gezellige, goed aangeklede bar :) en kregen een lekkere kop koffie aangeboden. Na de fijne proefrit en onderhandeling konden we vrij snel proosten op de aankoop met een vers getapt biertje!
Vandaag, zaterdag 29 januari 2022 konden we de auto ophalen. We werden hartelijk ontvangen. Alle aandachtspunten waren verholpen en kregen een uitleg over alle opties en toebehoren.
Wij hebben een prima en fijne aankoopbeleving gehad bij autobedrijf Jac Verhoeven dus zeker een aanbeveling voor anderen die opzoek zijn naar een (aangeklede) Audi.
Het enige minpunt is dat de opties in de advertentie op het internet niet overeenkomt met de opties in de auto. Vandaar 4 sterren voor ons ipv 5.
29 January 2022
Jeffery
Amsterdam
Uitstekend bedrijf
Ik heb hier mij nieuwe auto gekocht een Audi a6 S line en mij ouwe auto ingeruild het is een het heel mooi bedrijf we zijn heel goed geholpen en er moest nog wat aan de auto gebeuren en kreeg een leenauto mee + ik kreeg de nieuwe auto gewassen mee terug echt top dit bedrijf is zeker een aanrader
16 January 2022
Nicky
Geldrop
Mooie zaak goede service
Op 21-09-2021 een proefrit gemaakt mooie Audi A3 auto bevalt uitstekend. Super goed geholpen vriendelijk.. op 25-09-2021 auto op gehaald. Auto bevalt uitstekend
29 September 2021
Dj Bathoorn
Groningen
Fijn bedrijf en je kunt altijd terug komen sls er iets is
4 September 2021
M.van kessel
Bedt
Mooie zaak en goed geholpen.
Ben zeer tevreden en de auto bevalt ons prima.
Goede service en goed geholpen met o.a. het opnaam zetten van de auto. En een mooi fles wijn als surprise.
Bedankt en succes met jullie mooie zaak.
Grt. Willy en Ingrid
31 August 2021
Willy
Tegelen
Hier kun je met een gerust hart een auto kopen.
Zocht een Audi A5 coupe en vond bij Autobedrijf Jac Verhoeven een heel mooie auto van 2017 voor een eerlijke en nette prijs.
We werden hier hartelijk ontvangen, konden een proefrit maken met de auto en hebben daarna met Eric gezellig onder genot van een Brabants bakje koffie de koop gesloten waarbij we ook een goede inruilprijs voor onze eigen auto kregen.
Na enkele dagen (i.v.m. servicebeurt) de auto opgehaald; ziet er uit als nieuw en rijdt als nieuw. Tot zo ver een topper dus.
13 July 2021
Adrie
Mijnsheerenland
Goede kwaliteit, uitstekende service.
Tijdens mijn zoektocht naar een volgende Audi bij diverse dealers en garagebedrijven geweest. Uiteindelijk bij Jac Verhoeven terecht gekomen en precies die origineel Nederlandse Audi gevonden waar ik al zeker een jaar naar op zoek was. Goede kleur, uitvoering, opties en verleden. Fijne ontvangst, prima koffie en komt beloften bij aflevering heel netjes na.
6 April 2021
Harro
Rheden
super
super mooie a6 gekocht, nette inruilprijs voor eigen auto gehad. echt leuk zaken gedaan.zeker een aanrader
23 March 2021
cindy van boeckel
Leiden
Plezierig, correct en voor herhaling vatbaar
In Corona tijd is het lastig om afspraken te maken. Maar bij autobedrijf Jac Verhoeven nemen ze de tijd en verlenen ze goede service.
18 March 2021
Marco
Heerlen
Fijn kleinschalig bedrijf waar je mooie jong gebruikte auto's kan vinden met de juiste optie's
Perfect ! , zoals verwacht,..
Wie op zoek is naar een jong gebruikte auto met de juiste optie's is bij Jac Verhoeven aan het juiste adres
Zoals te zien is aan de voorraad , weten Jac en Eric goed wat hun klanten zoeken.
Verder hebben zij een duidelijk en correcte manier van verkoop en met de verkoop pakketten weet zowel de kopende als de verkopende partij waar hij/zij aan toe is.
Ik ben tevreden !
26 September 2020
Wessel
Prachtig bedrijf
Inmiddels hier onze 2de Audi aangeschaft. Wederom weer goed geholpen. Wij zijn weer super blij met onze nieuwe auto en in de toekomst zullen wij hier zeker weer terug komen
20 July 2020
Raymond Vd ven
Oirschot
Super vader en zoon garage bedrijf
Alle vragen worden direct en vriendelijk beantwoord.
Mooi bedrijf.
16 July 2020
Wiel
Schinnen
Mooi aanbod, fijn zaken doen
In mijn zoektocht naar mijn volgende Audi bij Jac Verhoeven in Best uitgekomen. Uiterst vriendelijk en correct in het contact. Snel tot overeenstemming kunnen komen, auto geheel conform verwachting snel geleverd
4 February 2020
Niek
Eindhoven
Geweldig!
Super geweldige service en nazorg. Auto zag eruit als nieuw.
Openstaande punten snel opgelost. Nog APK gedaan terwijl het nog niet nodig was, 2 jaar vanaf.
Vriendelijke betrouwbare verkoper die afspraken nakomt.
Aanrader!
Om toch nog 1 ding te zeggen, iets zorgvuldiger de opties van de auto op de website vermelden.
25 January 2020
Lonneke
Betrouwbaar familiebedrijf.
Gedurende de voorbije 40 jaren zeven prima auto's bij Verhoeven aangeschaft. Steeds prima service verkregen en in mijn beleving ontegenzeggelijk kwaliteit voor mijn geld gekregen. Bovendien ervaar je daar de Brabantse gastvrijheid en vooral ook gezelligheid. Kortom topbedrijven, geleid door vader Jac en zoon Erik, dat ik éénieder kan aanraden. Jan Coppens.
12 January 2020
Jan
Haghorst-Hilvarenbeek
geweldig
prima bedrijf en perfect behandeld.
17 July 2019
M.H.P Seerden
ELL
100 %te vertrouwen, belangrijk in autoland
Net autobedrijf met eerlijke mensen
16 July 2019
Peter
Badhoevedorp
Prettige, betrouwbare mensen
Prettig in communicatie en betrouwbare club
16 July 2019
Jappe
De Bilt
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Was gaan kijken voor een Audi a6 bi-turbo. Duurde lang voordat iemand kwam om mij te helpen. Zag dat er geen Bose systeem in de auto zat. Wilde dus het standaard systeem horen om te bepalen hoe zwaar dit mee zou wegen bij de aanschaf van de auto. Was nu namelijk wel een Bose systeem gewend in mijn huidige Audi. Ik mocht in de auto zitten om de radio aan te zetten. Echter was het buiten plus 30 graden en in de auto plus 40 graden. Ik vroeg om deze reden of de airco aan mocht in de auto om de radio te testen met mijn eigen muziek via Bluetooth. Dit mocht dus niet ??!! Ik moest volgens de eigenaar van het bedrijf eerst met de verkoopprijs overeenkomen alvorens ik de airco aan mocht zetten, en bij dit standpunt bleef hij stellig bij. Nou ik heb meerdere exclusieve auto’s gekocht en heb dit nog nooit meegemaakt! Als een hond in de auto zit zonder de airco aan wordt een raam door de politie ingeslagen, maar als serieuze koper moet je dit maar zien uit te houden. Voor mij nooit meer!
Beveelt niet aan
29 June 2019
Bryan Dekker
Den Bosch
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zeer net bedrijf met ruime kennis en mooie auto?s. Geen opdringerige verkopers maar mensen met passie voor het vak. Auto keurig netjes volgens de gemaakte afspraken geleverd. Ik raad ze echt aan als je een nette Audi zoekt.
15 March 2019
Mick
Nederweert
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
13 March 2019
Ming Fung
Oisterwijk
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ik heb hier een Audi A6 2.0 TFSI UIT 2013 gekocht. Bij de aflevering was er geen reservesleutel aanwezig. Deze is geheel kosteloos nageleverd. De service is goed en je wordt hier met respect behandeld. Ze willen niet alleen maar verkopen maar je wel heel goed voorlichten
2 March 2019
Carl van Oorschot