Goede ontvangst, prima geholpen en een uitstekende afhandeling. Wij komen zeker terug.
27 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.003 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en deskundig personeel. De begeleiding is duidelijk en er worden passende oplossingen geboden. De service is betrouwbaar en de communicatie is helder. Over het algemeen is de klantervaring positief en klantgericht.
27 September 2026
Dirk
Den helder
We waren op zoek naar een caravan en stapte binnen bij Stokman. Vanaf begin een goed gevoel en gedurende het hele proces van uitzoeken en uiteindelijk kopen zijn we goed begeleid en geholpen. Duidelijke uitleg bij aflevering en we raden andere zeker dit bedrijf aan.
23 September 2026
Wilma Bleeker
Castricum
Ik vind het fijn zaken te kunnen doen met lokale bedrijven. Bij Stokman werd dit maar weer eens bevestigd. Fijne mensen, goede service, en ze doen niet moeilijk. Een bedrijf waar je met plezier naar terug gaat als er eens iets is met je caravan. Aan te bevelen dus!
12 August 2026
Harry
Heerhugowaard
Vriendelijke ontvangst en uitstekende service. De caravan die wij gekocht hebben heeft een uitgebreide servicebeurt gehad.
12 August 2026
Sjaak
Mijdrecht
vriendelijke mensen om me omgegaan en geholpen te worden Top bedrijf
1 August 2026
G.H.
Schoorl
Na een prettig en transparant aankoopproces was het onlangs zover, de aflevering van onze glanzende Knaus 420QD E-Power caravan. En ook dat was een feestje op zich. Geen haastwerk, maar een perfecte en uitgebreide uitleg. De caravan stond er spik en span bij. Werkelijk elk detail werd gecontroleerd en uitgelegd, van de werking van de koelkast, airco, mover tot het aankoppelen aan de auto. We reden met een gigantische glimlach en een gerust hart het terrein af. De expertise is top, en de service is ouderwets goed. Gewoon een fijn en leuk bedrijf!! Danielle Stokman en het fijne team, ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring!
18 July 2026
Sandor Bendeler
West-Graftdijk
Positief
15 July 2026
Rob
Monnickendam
Goede service, alle tijd aandacht. Klantgericht.
15 July 2026
Sjoerd
Zuid-Scharwoude
We kwamen binnen en liepen de eerste camper in en dat was hem gelijk. We zijn nog bij andere bedrijven gaan kijken, maar kwamen er gelijk op terug. Top bedrijf
17 June 2026
Theo
Egmond Binnen
Bij vragen of problemen netjes te woord gestaan. En geholpen.
23 May 2026
J.Huisman
Heiloo
Zeer goede service en goed advies
23 May 2026
Hans van voorst
Callantsoog
Alles netjes comfor afspraak en naar verwachting.
21 May 2026
Kevin
Spanbroek
Attent en meedenken met de klant. Verstand van zaken met deskundig advies. Top!
16 May 2026
Direct, duidelijk en meedenkend
23 April 2026
Wim
Driehuis
Wij zijn in 2019 in contact gekomen met Danielle Stokman bij de inruil van onze bu****per. Vanaf dat moment tot op heden (en enkele Dethleffs campers verder) hebben wij steeds ervaren hoe fijn het is om te doen te hebben met een betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf en vakbekwaam personeel.
Bart en Yonne
Leusden
Zonder zeuren en mekkeren gewoon even een kleine reparatie uitvoeren. Binnen een kwartier weer lekker op pad.
Jan / Anja Jan Ligthart
Petten
Bij Frans Stokman kun je rekenen op een eerlijke antwoord en op vakbekwame hulp
Arthur van Esveld
Obdam
Bij Stokman denken ze in oplossingen.
Emmo
Hardenberg
Bij schade aan de camper werd er niet goed gecommuniceerd . Werden dingen na gelaten terwijl het wel opgenomen was . Zonder overleg met mij.
Beveelt niet aan
21 April 2026
Sjaak bes
Kalverdijk
Beste meneer Bes,
Wij begrijpen dat de gang van zaken rondom de schade aan uw camper niet helemaal duidelijk is overgekomen. In eerste instantie leek het niet noodzakelijk om het garageluik te vervangen. Later is alsnog besloten dit te doen om alles correct en zorgvuldig af te handelen. Daarbij ontbrak vervolgens nog een sticker, wat uiteraard niet wenselijk is.
We begrijpen goed dat u hierdoor niet volledig tevreden bent. Dat vinden wij oprecht jammer. Uiteraard streven wij ernaar om u te ontzorgen en dit is in dit geval, ondanks onze goede intenties, niet volledig gelukt.
Uw feedback nemen wij mee om onze communicatie en werkwijze verder te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Danielle Stokman
Frans Stokman BV
21 April 2026
Kees
Heerhugowaard
Het personeel is correct en behulpzaam, men denkt met je mee en de klus werd snel geklaard.
20 April 2026
J
OOSTERBLOKKER
Wij zijn al heel lang klant. Begonnen eerst met de aanschaf van nieuwe caravans, zoals de Caravelair en de Wilk. Nu rijden we al weer jaren met plezier de Weinsberg tourcamper. Er wordt echt goed geluisterd naar je wensen. Ook bij het onderhoud word je netjes geadviseerd en fijn geholpen. Al 40 jaar klant en nog altijd enthousiast. Een fijn familiebedrijf waar wij nog altijd graag komen.
J.J. Telleman
Schagen
Afspraken worden nagekomen en altijd goed voorbereid. Vriendelijk en kundig personeel.
Arnold
Heiloo
We hadden specifiek naast alle andere problemen gevraagd naar de luchtvering die niet meer werkte. Aangegeven dat die na een half uur weer op nul stonden. Helaas nu voor maanden op reis en na een half uur stond de luchtvering weer op nul. Eigenlijk zijn we altijd tevreden en is dit in al die jaren ons enige minpuntje. Personeel altijd vriendelijk.
Ingrid
Assendelft
Frans Stokman BV.
Pascalstraat 2
1704RD Heerhugowaard
Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland
Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.
Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.
Pascalstraat 2
1704RD Heerhugowaard