Perfecte service! Op alle gemak kunnen rondkijken, ongedwongen sfeer. En kundig advies. Snelle service en uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Super bedrijf!!
enthausiast,open benadering
Tweedehands Audi TT gekocht voor mijn vrouw. Prettig contact, no-nonsense. Levering prima verlopen, wat kleine dingetjes zoals wat led lichtjes die niet werkten van remlicht en auto was niet gepoetst wat wel was beloofd. Maar over het geheel genomen tevreden.
👍🏼
tot nu toe niets te klagen ,,vriendelijke afhandeling ,, met een mooie bos bloemen vriendelijke groeten A.J.Meijboom
Zeer positief. De vraag \"Bent of gaat u op zoek naar een andere auto?\" heeft inmiddels in aanschaf van een Suzuki Swift geresulteerd.
Aanschaf gebruikte auto verliep prima, de inruil was een discussie maar is naar tevredenheid afgehandeld.
Je voelt je als nieuwe klant welkom en valt gelijk in en warmte van gastvrijheid en een goede service
Prima! Goed persoonlijk contact, deskundig geholpen, er werd de tijd voor ons genomen, er werd goed naar ons geluisterd en kregen prima advies en uitleg.
Super goede service!
Geweldig service. Vriendelijke mensen.
Prettig, inmiddels twee auto\'s gekocht.
Net een nieuwe Suzuki Ignis opgehaald. We werden uitstekend geholpen door Jeffrey. Onze complimenten !
altijd een goede ervaring, zowel met onderhoud, reparaties als service.
Super aardige gasten, top service. Gewoon echt niks negatiefs op te merken :)
Vanaf het begin een goed contact met een sympathieke verkoper. Niet opdringerig en luistert naar de klant. in
Prima service en uitstekende bediening. Super klant gericht. Verkoper Wesley is een priima verkoper en hij is de belangrijkste reden dat ik de Suzuki S-Cross heb gekocht. Er waren andere auto\'s op mijn lijstje maar Wesley heeft voor mij de doorslag gegeven
Dank zij heldere en uitstekende informatie hebben wij bij dit autobedrijf vrij snel onze keuze voor een nieuwe auto kunnen maken. Geen opdringeringheid, maar gewoon duidelijke afspraken nakomen en zoeken naar een oplossing voor beide partijen acceptabel. Een aanbeveling voor toekomstige klanten, complimenten voor verkoper Jeffrey Hoffman
Goede ervaring. Contact met verkoper was prettig, voldoende aandacht, aangenaam zaken doen!!
Cruquiusweg 29 A
2102 LS Heemstede
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.