Volle tevredenheid

Zowel telefonisch als persoonlijk contact naar tevredenheid.

Hele prettige ervaring

Prettig geholpen

De aflevering was hartelijk en deskundig

Zie boven

aardige mensen heeeeel goede uitleg

ben erg blij (tot op Heden) met mijn aankoop, alles was prima geregeld aardige mensen en vooral een geweldige uitleg over alles.

Goede informatie, betrouwbaar.

Goede service en tijd nemen voor klanten.

Zowel bij aankoop als bij aflevering nam David Appel ruim de tijd voor uitleg. Wat ons betreft hoeft hij niet meer op cursus voor klantvriendelijkheid en kennis. :)

Goed geholpen alles begrijpelijk uitgelegd. Niets dan lof.

Zeer goed!

Meteen toen we binnen kwamen lopen voelde het goed en vertrouwd. Duidelijk en vriendelijk personeel. Er werd echt tijd voor ons gemaakt. Wij mochten ook meteen een proefrit maken terwijl hier geen afspraak voor gemaakt was. Twee weken later hebben wij onze nieuwe Suzuki opgehaald. Nogmaals bedankt Rogier.

Wat een verademing

Zelden een verkoper gezien die zo meedenkt. Heer David Appel geweldig.

Klantvriendelijk. Goede uitleg. Heb de koop van de auto als zeer prettig ervaren.

David staat er voor zijn klanten.

De verkoper David Appel is er echt voor zijn klanten. Een regelrechte topper. Door hem rij ik nu in een gave Swift Sport.

Super bedrijf, deskundige begeleiding

Vanaf moment 1dat je binnenkomt totdat je een week later met je nieuwe auto wegreed was alles geweldig!! Kan iedereen aanraden en vraag naar Rogier :)

Goede ervaring

Goed advies gekregen van de heren. Ze hebben voor mij een goede en eerlijke deal gemaakt waaronder een paar reparaties vielen die nog voor de aflevering gedaan werden. Het enigste nadeel was dat wij bij de proefrit bijna een uur moesten wachten tot dat we mochten rijden terwijl ik een afspraak had gemaakt van tevoren.

Keurig ouderwetse service

Beleefd , vriendelijk

fijne dealer

vriendelijke ontvangst en prettig en persoonlijk goed contact,wordt goed geluisterd en gekeken wat er kan.

prima en prettig auto gekocht en geleverd.

2e keer dat ik bij dit bedrijf een auto koop. Alles volgens afspraak verlopen. Prettige manier zaken gedaan.

Vertrouwd en fijne garage

No nonsense en goede ervaring bij aankoop Suzuki

Uitermate prettig....!

Vertrouwelijk,deskundige uitleg,geen opdringerige toestanden,geen haastige beslissingen,alle tijd om na te denken,aardige mensen,lekkere koffie,zeer tevreden.

Super service

Sinds 2019 kom ik graag bij Suzuki Luycks. Service staat bij hun hoog in het vaandel.

Vriendelijke ontvangst en goed en deskundig geholpen

verkoper nam alle tijd voor ons. en dacht met ons mee.

Super vriendelijk personeel

Wij rijden al een aantal jaar Suzuki en komen hiervoor altijd naar Luykx. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor je en denkt goed mee. Bij het ophalen van de nieuwe auto werd alles goed uitgelegd en doorgenomen. Een stukje service waar je graag voor terug komt.

Goede service, goede kwaliteit

Op mijn aanvraag voor een proefrit in een occasion Swift werd binnen een uur gereageerd, wat ik niet had verwacht aangezien ik het om 17.45 via de site had geregeld. Vincent regelde de auto nog voor de volgende ochtend! Die auto is het nirt geworden, maar bij het terugbrengen zag ik wel mijn Black Bandit staan. Binnen 2 dagen waren wat kleine plekjes ook keurig en kon ik met een bos bloemen als bonus op pad. Heerlijk! Swiftje rijdt 1 oo 20 in t echt

Uitstekende uitleg van de auto

Wij vonden de vertegenwoordiger Rogier uiterst vriendelijk en vakkundige uitleg geven. Als iemand ons vraagt hoe het hoe on,e ervaring is bij Luykx kunnen wij alleen maar positief advies geven en zullen wij Rogier als voorbeeld opgeven. Coby en Herman Terweij 19 juni 2023

Voor het eerst een nieuwe auto bij Luykx gekocht en ben zeer tevreden!

Heel fijn dat er veel tijd is uitgetrokken door de verkoper, zowel bij het kopen als bij het ophalen van mijn nieuwe auto. Er is veel verteld en uitgelegd. Mijn geduld is wel op de proef gesteld...ik heb precies een jaar op de Suzuki Ignis moeten wachten. Maar daar kan Luykx uiteraard niets aan doen. Kortom, een tevreden klant!

Onze ervaring is in een woord geweldig. Super.

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.