Geweldig!

Fantastische verkoop ervaring met David Appel.

Goede en prettige service

Wij zijn vriendelijk geholpen door Rogier Petri. Hij nam ruim de tijd om alles over de auto goed uit te leggen wat zeer prettig was. Met een mooie auto, boeket bloemen en een sleutelhanger zijn we tevreden huiswaarts gekeerd.

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Onze ervaring met de verkoper van de auto is zeer positief. David gaf goede uitleg en informatie. Hij gaf ons het gevoel te begrijpen wat onze wens voor een auto was. Goede dienstverlening!

Breed aanbod, vriendelijk personeel en service

We werden vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze Suzuki, we konden kiezen uit een ruim aanbod occasions. Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken.

Veel aandacht

Prima aankooptraject

David nam alle tijd voor ons, gaf duidelijke informatie zonder “te pushen”. Goede inruilprijs gekregen, we zijn helemaal tevreden.

Soepel verloop bij aankoop auto

Net bedrijf waar klant centraal staat en waar je welkom bent op een natuurlijke manier.

Heel vriendelijk en kundig geholpen met mijn aankoop!

Tijdens bezoek om de auto te bekijken , werd ik vriendelijk en kundig geholpen door de auto verkoper… ook nadat ik mijn keuze had gemaakt werd ik netjes en accuraat geholpen. Bij het afhalen van de auto nam men keurig de tijd voor vragen en uitleg…. Kortom ik ben dik tevreden!

Goed geholpen

Leuk en netjes bedrijf. Goed geholpen bij de aanschaf van een auto. Had geen inruil en hier is de verkoper netjes mee omgegaan.

Zeer geslaagde transactie

Een prettig contact en goede hulp Vlotte afwikkeling van de aankoop

We zijn al een aantal jaar klant bij Luykx Heemstede (voorheen Hoofddorp) en dat bevalt nog steeds heel goed. Bij de aankoop van een mooie occasion zijn we uitstekend geholpen door Rogier Petri. Prima inruilprijs gekregen voor onze oude auto en na wat onderhandelen de occasion laten voorzien van wat extra leuke accessoires. En dat allemaal in een ontspannen sfeer. Rogier, hartelijk dank voor je verleende service en klantvriendelijkheid!

Vriendelijke service, niet opdringerig.

Wij zijn zonder afspraak naar binnen gelopen op zoek naar een jonge occasion. Wij zijn naar huis gegaan na de aankoop van een nieuwe auto! Zeer vriendelijk geholpen, alle tijd gekregen voor deze beslissing..

Prima onderhandelingen, alles optijd en keurig afgeleverd.

Ontvangst en uitleg en geduld is top

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen, met een lekkere cappuccino. Alles is top geregeld en goede uitleg gehad van Rogier. Zeer bedankt voor het mooie plukboeket. Bedankt voor de goede zorg, H.Bruijn

heel erg goed

Men neemt de tijd voor je, we zijn al een hele tijd vaste klant en worden altijd prima geholpen er wordt goed geluisterd naar de wensen die je hebt als klant en gaan daar prima mee om en prima geholpen de heer David Appel kortom prima bedrijf

Welkom en vertrouwen

Al bij binnenkomst bij deze voor ons onbekende garage voelde alles goed. De verkoopadviseur die een grapje maakt met de monteur. Een klant die met alle tijd te woord wordt gestaan. De directie die ook aanwezig is. En vooral de openheid die iedereen uitstraalt. Dit geeft een gevoel van welkom en van vertrouwen. En natuurlijk onze verkoopadviseur Rogier die alle tijd voor ons nam, vriendelijk, persoonlijk en met de nodige humor. Dit alles maakte het makkelijk om te beslissen de occasion te kopen waar we naar kwamen kijken. Ik ben dan ook heel blij met mijn Suzuki Splash.

Aankoop Suzuli S-cross

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe Suzuki.S-cross. Heel vriendelijk geholpen door Rogier. Prima uitleg over de opties op de auto. Ook bij de aflevering van de auto heeft Rogier ons alles goed uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en hopen met deze S-cross niet zo blij te zijn als de Vitara die wij hebben ingeruild. Nog bedankt voor de mooie bos bloemen.

Betrouwbaar en vriendelijk

Goede service en uitleg. Heel tevreden.

Een geweldige en snelle service betreft mijn nieuwe aankoop en met het inruilen van mijn huidige auto. Het enthousiasme van David over de auto. Was erg leuk om naar te luisteren. David super bedankt voor de service

Een vertrouwd adres voor het onderhoud aan mijn Suzuki Cappuccino

Sinds ik mijn Suzuki Cappuccino heb gekocht zo'n 5 jaar geleden, heb ik hem altijd in onderhoud gehad bij Auto Luykx. Onderdelen vinden voor dit autootje is niet gemakkelijk, maar Dennis Vink deed altijd zijn best en vaak werd het benodigde onderdeel toch gevonden. Ook het advies is altijd goed en eerlijk, wat wel en wat niet te doen bij dit 32 jaar oud autootje. Ik ben heel blij met ze.

Bij de aankoop van onze Suzuki Swift zijn we zeer vriendelijk en professioneel begeleid voor Rogier!

Bij ons eerste bezoek voor de proefrit zijn we goed geholpen, ook bij aanschaf goed begeleid en bij het ophalen van de Swift ook.

Vertrouwen

Rogier geeft je de aandacht zodat je een goede beslissing kan nemen

Helemaal goed

Werd goed en vriendelijk geholpen bij keuze gebruikte Suzuki. Hele mooie auto gekocht. Verkoper( Rogier) heeft ons goed geholpen. Niks op aan te merken

Gisteren mijn Vitara opgehaald en zeer goed geholpen alles heel duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. Hartelijk dank voor de goede service. Ad.Deunhouwer.

Perfect geregeld

Nieuwe auto gekocht: vriendelijk en deskundig geholpen.

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.