Erg goed begeleid en geïnformeerd.

De service en begeleiding waren erg goed en duidelijk door beide heren. Brian in het helpen uitzoeken wat de juiste Leasevorm zou zijn die bij mij past en de auto keuze. Rogier Petri heeft zelfs de accounts helpen opzetten bij Suzuki via DigiD aangezien ik een Digibeed ben en het Leasecontract nader aangepast waar nodig...en niet te vergeten ook heel klantvriendelijk, ik voelde mij erg op mijn gemak. Kortom Top service in Heemstede...vriendelijke groeten van Chiquita Zebeda

Good service, prettige personeel, kwalitiets ocassions

Heel fijn.

Ik wilde een ignis leasen. Daar heeft Rogier Petri me heel goed bij geholpen. Vriendelijk, met humor en alle aandacht. Ook bij de aflevering was hij geduldig en nam alle tijd. Kortom, ik ben als een hele blije klant weggereden. !! Inclusief een mooie bos bloemen.

Behulpzaam en heel klantvriendelijk

Behulpzaam en heel klantvriendelijk

Aflevering nieuwe auto liep als een zonnetje, net als de auto zelf.

Vakkundig wegwijs gemaakt in de nieuwe auto en het infotainmentsysteem.

Een prettig no nonsens bedrijf, éénvoudig, deskundig en de juiste deal.

Prettige aankoop ervaring, vriendelijk deskundig, meedenkende verkoper. Zorgvuldige afhandeling. Juiste levertijd was wel uitgelopen, communicatie daarover liet even op zich wachten.

Helemaal blij met Suzuki Luykx in Heemstede.

Tevreden kijk ik terug op de aanschaf van de nieuwe swift. Rogier hielp me uitstekend en regelde alle aanmeldingen en vrijwaring en verzekeringen. Er was even een vertraging in de betaling maar dat was zo weer opgelost. Altijd wordt je hier goed en vriendelijk geholpen. Een aanbeveling.

Super fijn geholpen.

Mijn Ignis ingeruild voor een nieuwe, maar dan een automaat. Vriendelijk en professioneel geholpen door Rogier Petri. Hij neemt echt de tijd en komt zijn afspraken na. Levering snel en alles correct afgehandeld. Bedankt voor de goede service en de mooie boeket bloemen.

Service en klantvriendelijkheid staan daar hoog in het vaandel!

Altijd bij binnenkomst gegroet worden en de vraag waarmee ze je van dienst kunnen zijn. Deskundigheid in adviezen, belangstelling waar je naar op zoek bent, empatisch vermogen en de ervaring van de "win-win" situatie. Wij hebben onze (koop) ervaring met Jeffrey en David. Al met al een prettige autodealer met werkplaats waar je met plezier je auto in onderhoud geeft. En....altijd een gratis leen auto.

Deal snel gesloten en goede service

Heb occasion gekocht. Ging makkelijk en vlot. Auto binnen week geleverd en was prima in orde. Er moet nog iets kleins gerepareerd worden en dat heeft de verkoper goed geregeld. En het leuke is dat ze net een stapje extra doen....tot nu toe prima ervaring.

prachtige Vitara gekocht, netjes geholpen

De verkoop/aankoop geen minpunten, David Appel was aardig, correct en meegaand. De aflevering ging ook prima, zéér meegaand, David weet wel waarom we dit noemen :-) Toch zijn wij een beetje verdrietig. De achterwisser is stuk, dus was niet vervangen bij de afleveringsbeurt en het interieur filter was zwart als roet en blaadjes erin. Inmiddels heeft Edwin het zelf vervangen. MvG Edwin en Henriette van Oostveen

Vakkundig en erg klantvriendelijk

Ik kom al sinds 2006 bij Auto Luykx. Heb daar al diverse auto's gekocht en/of in onderhoud gehad. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en weten waar ze het over hebben.

Betrouwbaar en deskundig

Luykx Heemstede is al jaren mijn autodealer en nu hebben wij een nieuwe auto gekocht. Zeer deskundig voorgelicht door David.

Goede eerlijke service

Eerste keer dat ik een auto in dit bedrijf heb gekocht. De medewerkers zijn vriendelijk en eerlijk. Ik kreeg zelfs over de auto veel uitleg en hij nam ook echt de tijd voor mij toen ik de auto ging ophalen.

Klant vriendelijk en goede service

Onze tweede auto hier gekocht netjes afgeleverd Rogier bedankt voor de goede service

Geweldige ontvangst en uitleg, begeleiding.

Al jaren ben ik een tevreden klant bij Luyks. Prima garage. Altijd een vriendelijk woord en men komt professioneel over. Net weer een nieuwe auto gekocht en alles wordt keurig geregeld en met een bouquet bloemen. Geweldig.

Geweldige service, super vriendelijk en behulpzaam personeel

Net een auto aangeschaft en fantastisch geholpen door Brian en Bart. Echt een aanrader om hier een suzuki te kopen.

Prima !!

Hele fijne sfeer,en vooral de hartelijke samenwerking met Rogier Petri.

duidelijk in de communicatie, prettig geholpen

Fantastische, uitgebreide, transparante informatie over de aankoop van onze Suzuki Vitara

Het was onze 1e kennismaking met de fa. Luykx en wat voor één!! De enthousiaste verkoper Rogier Petri heeft zo'n goede, heldere uitleg gegeven over de Vitara zodat wij al vrij snel tot de conclusie kwamen om te stoppen met zoeken naar een goede occasion omdat die gewoon in Heestede stond bij Auto Luykx. Sinds gisteren zijn wij super trotse eigenaren van een Suzuki Vitara en zijn er heel erg blij mee en hopen dan ook nog heel veel veilig kilometers met deze mooie auto te mogen maken.

Ik ben blij met de goede afhandeling.

2 weken geleden heb ik helaas een auto-ongeluk gehad, waardoor mijn auto Total loss werd verklaard. Rogier van suzuki Luykx Heemstede nam contact met mij op om op korte termijn af te spreken voor een nieuwe auto. Rogier had al veel voor mij uitgezocht en geregeld. Ik heb nu binnen 2 weken een nieuwe auto (was gelukkig nog op voorraad). Ik was hier zo blij mee want, Ik was zelf erggeschrokken en wist even iets meer wat tedoen. Erg fijn dat hij deze zorg mij uit handen nam. Dus al mijn complimenten voor Rogier en zijn collega' voor deze fijne opvang en service.

heel erg fijn

goede uitleg over alles wat nw auto betreft heel erg tevreden ook bloemetje bij aflevering super

Heel prettig, klantvriendelijk en persoonlijke aandacht.

We waren toe aan een andere auto en wilden kijken naar een Suzuki Ignis, een iets kleinere auto dan we op dat moment hadden. Na wat zoeken op internet zijn we uitgekomen bij Auto Luykx in Heemstede. Toen we daar binnenkwamen werden we hartelijk ontvangen door Rogier, hij nam alle tijd voor ons en de vragen die wij hadden werden duidelijk beantwoord. Na een proefrit waren er al snel uit, deze auto staat ons erg aan, er zou nog wel een trekhaak op gemaakt moeten worden. Fijn ook dat we onze oude auto konden inruilen. Na een week konden we onze auto ophalen. Na de administratieve rompslomp onder het genot van een kop koffie en een prachtige bos bloemen vertrokken wij met onze nieuwe aanwinst. Bovendien met de mededeling dat als wij nog vragen hadden wij even langs moeten komen.

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.