Meer dan uitstekend

Vriendelijk en deskundig

Goede ontvangst en uitgebreide uitleg[wel erg veel) maar daar werd tijd voor genomen.

Ervaring is positief en fijn geholpen en verrast met een mooie bos bloemen.i

Zeer tevreden!

Prettig geholpen door Rogier! En fijne uitleg gehad over de nieuwe aankoop. Bedankt Rogier

Rustigrelaxedonbezorgd

Down to earth verkoper. Erg prettig.

Goed en netjes geholpen

Ervaring met auto luyki weet ik nog niet

Een echt familiebedrijf met kennis van zaken, waar je je welkom voelt.

Onze ervaring met Suzuki Luykx is alleen maar positief in de vele jaren dat we er komen. We voelen ons altijd welkom en worden ook herkend als klant. Men heeft zowel aan de balie als in de werkplaats kennis van zaken en is altijd even vriendelijk. En verkopers zijn altijd in voor een informatie gesprekje met een kopje koffie. Indien nodig wordt een "kleine" reparatie per direct verholpen. Top !

Perfect geholpen door aardige mensen

Het is een fijn familie bedrijf en je wordt er vriendelijk geholpen. Ze weten je naam wanneer je er binnenloopt.

Prettige klantgerichte benadering, waarbij er meegedacht wordt met wensen en mogelijkheden.

Het hele proces van de aankoop van een occasion en het inruilen van onze oude auto is met veel aandacht en geduld door David begeleid.

goed!

Goede manier van omgaan met klanten, duidelijke uitleg bij aanschaf tweedehands auto

hele fijne sfeer voelt vertrouwd

als consument weet je dat je bij een auto handelaar/dealer te weinig geld voor je auto terug krijgt en te veel betaald voor een andere auto. alleen met een verschil, hier wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant. wat een goed gevoel geeft. tot nu toe erg tevreden. Bedankt David,

Gisteren onze Suzuki Vitara opgehaald. Ondanks dat we een weekje langer moesten wachten, was ons dat heel veel waard! We zijn zeer tevreden en netjes geholpen door David Appel. Fijne auto

Prima.

Prettig geholpen door David. En de afhandeling was TOP. Bedankt voor alles. En belangrijk het was gezellig.

Bijna heel tevreden

Als de verkoper, David Appel, ons ook had geholpen bij het ophalen van de nieuwe auto was onze beoordeling 5 sterren geweest, zonder Rogier Petri iets te kort te doen. Consumenten houden van een vaste persoon waarmee zaken en contacten verlopen.

Heel fijn

David Appel heeft ons goed geholpen Met alle geduld .echt super

Bedankt David voor de goede service en het maatwerk bij de aankoop van mijn auto. Fijn dat je zo met ons heb meegedacht! Van de aflevering wist jij met je eigen mooie vulpen en persoonlijke benadering een bijzonder moment te maken. Waarvoor dank!

We kwamen voor een proefrit en zijn goed geholpen door Rogier. Zaterdag hebben we de auto opgehaald. Heel blij mee.

Hele fijne service!

Fijne zaken gedaan en als trotse nieuwe eigenaar van een prachtige auto de deur weer uitgegaan!

Top bedrijf

Wij kwamen alleen ter oriëntatie op zaterdag langs op zoek naar een auto. Werden ontvangen door David Appel en voelde gelijk zeer goed geen druk geen moeten en tijd en ruimte om rond te kijken in de showroom. Onze dochter besloot om een zeer jonge occasion Suzuki Vitara aan te schaffen. Daarna hebben wij voor een geheel nieuwe Suzuki Vitara gekozen lichtblauw met zwarte accenten. Alles duidelijk besproken met David en onze wensen kenbaar gemaakt. Toen wij de auto van onze dochter kwamen halen stond er een donker blauwe Suzuki Vitara in de showroom waar direkt ons oog op viel. Dit gaven wij aan bij David en hij ging direkt aan de gang om te kijken of wij deze in plaats van onze eerste keus konden krijgen. Het is gelukt en bij ophalen van onze nieuwe Suzuki Vitara duidelijke uitleg gekregen over het gebruik van alle infotainment en opties van de auto op een zeer gemoedelijke manier. Met een mooie bos bloemen en een goed gevoel zijn wij met onze nieuwe auto naar huis gereden.

Buitengewoon

David van het bedrijf uit Heemstede heeft deskundig uitleg gegeven en de service en afhandeling was perfect!

Je krijgt een goede service, echt een familie bedrijf, je bent hier echt welkom en geen nummer Ook als je nieuwe auto wil ,nemen ook alle tijd voor je, ook als je hem ook op komt halen , leggen ook alles uit in je nieuwe auto, de verkoper neemt ook hier de tijd voor Ik kom speciaal uit het noorden en rij ook ruim twee uur om bij Suzuki Luykx een auto te kopen Ik kom hier al heel wat jaren en met veel plezier, en je kent hun ook goed En ik hoop nog heel lang om bij Suzuki Luykx te komen want de service is top

Alles goed geregeld

Ervaring was fijn, vriendelijk geholpen

Geweldig geholpen , door uw medewerkers .

Naar wat tegenvallende resultaten van de keuring van onze auto, (onvoorziene kosten) zijn in gesprek geraakt met uw medewerkers verkopers, waaronder, David Appel die ons een voorstel deed , die we niet konden laten lopen . de op volger van onze Celerio , is de automatische Suzuki Swift geworden . Na enkele dagen er mee gereden te hebben ,een snel oordeel ,wat een geweldige en plezierige auto ! Wel even wennen aan alle voor ons nieuwe snufjes .Gelukkig konden we nog even terug voor uitleg door Rogier Petri . Geweldig bedankt! , Met vriendelijke groet groeten Greet en Peter van Rijn.

Prima voorlichting en service

Vriendelijk ontvangen en uitleg duidelijk

G voel dat ik goede en eerlijke deal heb gesloten

David Appel heeft mij goed geholpen en ben blij met mijn auto

We zijn zeer netjes geholpen Ook met de uitleg van de auto

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.