Laden reviews...
109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van het bedrijf met nadruk op vriendelijkheid van het personeel, heldere uitleg en goede service. Klanten voelen zich welkom en gewaardeerd tijdens het hele proces van oriënteren tot aflevering. De ervaringen variëren weinig en blijven over het algemeen positief, met aandacht voor persoonlijke benadering en deskundigheid. De toon van de reviews is consistent en bevestigt een betrouwbare en klantgerichte dealer.
Luykx: Fijn profesioneel familiebedrijf, alles tiptop voormekaar. Een aanrader.
25 April 2026
Cornelia Ellen
amstelveen
Het was een fijne ervaring, Vriendelijke benadering, absoluut geen opdringerig gedrag. Er werd ruim de tijd genomen om alles door te spreken en vragen te stellen. Kortom, ik ben zeer tevreden over het hele proces.
24 April 2026
MG
Leiden
Wij hebben een suzuki swift style gekocht. En geholpen door Rogier. En wat een ongelofelijk fijne man met eerlijke aanbevelingen. Eigenlijk vanaf dat we een auto gingen bezichtigen tot aan de afhaaldatum fantastisch geholpen. De uitleg bij de auto over knopjes, telefoon tot aan alles was zeer uitgebreid en duidelijk. Dit heb ik nog nooit meegemaakt op deze manier. Complimenten aan luikx auto en vooral aan Rogier.
23 April 2026
A.J.
Zwammerdam
Dank u wel voor de zeer mooie review en graag gedaan.
Namens het hele team, nogmaals veel plezier van uw nieuwe Suzuki Swift.
Rogier Petri - Auto Luykx
Ik had een goede ervaring bij Luyx Heemstede.
17 April 2026
Goed geholpen alles werdt goed uitgelegd en een zeer mooie auto
11 April 2026
B.P.
Hoofddorp
hartelijk dank voor je mooie review
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe auto.
Auto Luykx
Goed geholpen goede service!!!
9 April 2026
M.L.
Haarlem
Dank voor uw mooie review.
ik vond het leuk de auto aan u te mogen leveren en wens u heel veel plezier met uw nieuwe bolide.
Auto Luykx
Goede begeleiding bij de koop van de auto en uitstekende service.
3 April 2026
F.J.
Amstelveen
Geachte heer Vetter,
Dank voor uw uiterst positieve review.
Het was een waar genoegen deze auto aan u te mogen leveren, en wens u veel rijplezier met uw Vitara.
Met vriendelijke groet
uw auto adviseur
Tijdens de aankoop zijn wij goed geïnformeerd over de VITARA. Zowel door de Hr. R. Petri (functionaliteit, etc.) en mede door de werkplaats v.w.b. enkele technische vragen.. De aflevering is zoals van te voren overeengekomen uitgevoerd, en uitvoerig (er is de tijd voor genomen) en plezierig verlopen.
1 April 2026
H. Roeper
Beverwijk
Dank u wel voor de review en graag gedaan.
Namens het hele team, nogmaals veel plezier van uw nieuwe Suzuki.
Rogier Petri - Auto Luykx
Zojuist onze 6e nieuwe Suzuki via Auto Luykx aangeschaft. Al decennia lang onze vaste Suzuki dealer. De verhuizing van Amsterdam naar Heemstede heeft daarin geen verandering gebracht, Aardige en kundige mensen zonder flauwekul, een echte aanrader.
26 March 2026
Gerrit
Amsterdam
Wij zijn goed geholpen en zeer vriendelijk
23 March 2026
H.
Diemen
Dank u wel voor de review en graag gedaan.
Namens het hele team, nogmaals veel plezier van uw nieuwe Suzuki S-Cross Automaat.
Rogier Petri - Auto Luykx
Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan
22 March 2026
Skandy
Dank voor uw reactie,
Ik wens u veel plezier met uw mooie rode vitara
Uw auto adviseur
Vriendelijk en deskundig
18 March 2026
Rob
Amsterdam
Dank voor uw positieve reactie, het was me een genot een auto aan u te mogen leveren.
Uw adviseur
Ervaring is positief en fijn geholpen en verrast met een mooie bos bloemen.i
16 March 2026
Jeroen Akkerman
Dank voor uw review
David Appel
Prettig geholpen door Rogier! En fijne uitleg gehad over de nieuwe aankoop. Bedankt Rogier
10 March 2026
A.
Zoetermeer
Dank u wel voor de mooie review en graag gedaan.
Namens het hele team, nogmaals veel plezier van uw Audi A1 Sportback.
Rogier Petri - Auto Luykx
Down to earth verkoper. Erg prettig.
6 March 2026
Karin Y.
Zandvoort
Dank voor uw mooie en originele review.
Wanneer U vragen heeft over de auto bent u altijd van harte welkom.
Uw adviseur in mobiliteit
Ervaring met auto luyki weet ik nog niet
1 March 2026
P.
Zwanenburg
Onze ervaring met Suzuki Luykx is alleen maar positief in de vele jaren dat we er komen. We voelen ons altijd welkom en worden ook herkend als klant. Men heeft zowel aan de balie als in de werkplaats kennis van zaken en is altijd even vriendelijk. En verkopers zijn altijd in voor een informatie gesprekje met een kopje koffie. Indien nodig wordt een "kleine" reparatie per direct verholpen. Top !
28 February 2026
WMC
Hoofddorp
Dank voor uw positieve review, het was me een waar genoegen de auto aan jullie te mogen leveren.
Veel plezier met uw nieuwe auto
David Appel
Het is een fijn familie bedrijf en je wordt er vriendelijk geholpen. Ze weten je naam wanneer je er binnenloopt.
27 February 2026
J.C.J.
Zwanenburg
Dank u wel voor uw beoordeling van ons bedrijf.
Wij wensen u heel veel plezier en veilige kilometers toe.
Met vriendelijke groet uw adviseur
David Appel
Het hele proces van de aankoop van een occasion en het inruilen van onze oude auto is met veel aandacht en geduld door David begeleid.
20 February 2026
Brigitta
Haarlem
Dank voor de positieve reactie
Ik vond het fijn u te mogen adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe auto en wens u natuurlijk heel veel plezier met de aanschaf
David Appel
Goede manier van omgaan met klanten, duidelijke uitleg bij aanschaf tweedehands auto
19 February 2026
Hans Theunissen
Hillegom
Dank voor de positieve feedback
David Appel
als consument weet je dat je bij een auto handelaar/dealer te weinig geld voor je auto terug krijgt en te veel betaald voor een andere auto. alleen met een verschil, hier wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant. wat een goed gevoel geeft. tot nu toe erg tevreden. Bedankt David,
17 February 2026
F
Alphen aan den Rijn
De deal was voor beide partijen naar tevredenheid en daar gaat het om.
veel plezier met uw nieuwe auto
David Appel
Gisteren onze Suzuki Vitara opgehaald. Ondanks dat we een weekje langer moesten wachten, was ons dat heel veel waard! We zijn zeer tevreden en netjes geholpen door David Appel. Fijne auto
15 February 2026
Jan
Goudriaan
Jan,
Dank je wel voor de fijne review, het is jammer dat de levering iets op zich liet wachten.
Maar aan kwaliteit lever ik niet graag in, heel veel plezier met je mooie nieuwe auto.
Dat je er heeeeel lang van genieten mag,
uw verkoper
David Appel
Prettig geholpen door David. En de afhandeling was TOP. Bedankt voor alles. En belangrijk het was gezellig.
11 February 2026
Daan
Vijfhuizen
Het was me een genoegen een auto aan u te mogen leveren.
Wij van Auto Luykx en ik zelve wensen u veel plezier met de nieuwe auto
uw adviseur
David Appel
Als de verkoper, David Appel, ons ook had geholpen bij het ophalen van de nieuwe auto was onze beoordeling 5 sterren geweest, zonder Rogier Petri iets te kort te doen. Consumenten houden van een vaste persoon waarmee zaken en contacten verlopen.
8 February 2026
Nico
Nieuw-Vennep
Jammer dat we niet de maximale score hebben gekregen, wij dachten dat dit de beste oplossing was zodat u niet hoefde te wachten.
wij wensen u veel plezier met uw nieuwe auto
David Appel heeft ons goed geholpen Met alle geduld .echt super
5 February 2026
J.B.de Jong Bakker
Ijmuiden
Dank voor uw positieve review
ik wens U veel plezier met uw nieuwe bolide
Auto Luykx
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer.
Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions.
Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft.
Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets.
Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.
Cruquiusweg 29 A
2102 LS Heemstede