Filters

1

slecht , en er worden gewoon dingen verzonnen

als reactie op mijn slechte review kreeg ik een reactie van de big boss daar , dat hij ons had door gestuurd naar een ander bedrijf ivm met "problemen met de dakschotel" ten eerste hadden wij HELEMAAL geen problemen met de dakschotel, alleen een vraag of holiday sport deze wilde nakijken, maar dat deden ze niet , aangezien het , eerste verklaring : , vanwege privacy redenen?? en later was de verklaring : ze hadden daar geen personeel voor. Maar we zijn niet doorgestuurd naar een bedrijf in Rijssen , zoals in de reactie beschreven werd . Wij hadden de slechte revieuw geschreven om de volgende redenen, Caravan ging en brandschoon heen , kwam smerig terug Service en klantvriendelijkheid is was niet meer wat wij bij Berry Holtslag gewend waren. Na controle zat de watertank nog half vol, waren zij vergeten leeg te gooien dus onderweg naar de camping was de caravan onstabiel ,maar dat geloofde de heer niet. We bevelen dit bedrijf zeker NIET aan.

 • Aanbevelen? Nee
8

Het voelt als familie.

Ik zou eigenlijk een 10 willen geven maar ik hoop Dirk en zijn collega’s met dit cijfer aan te moedigen hun inzet vol te houden!!! Mijn ervaring is dat ik heel vriendelijk, behulpzaam, bedreven en professioneel ben geholpen. Binnen redelijk korte tijd tweemaal tot volle tevredenheid! Ik zeg:”Ga zo door mensen, dat gaat jullie nog veel meer tevreden klanten opleveren!”.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Voor noodreparatie aan keukenkraan caravan Hobby, vlak voor vakantie, kon ik tussendoor geholpen worden. Goede service! Zeer netjes opgelost door Holiday Sport. En in dit geval geen kosten. Bedankt Holiday Sport.

 • Aanbevelen? Ja
1

Service is verdwenen na vertrek vorige eigenaar

Na 1 jaar accu van de mover defect, er wordt totaal niet meegedacht door het bedrijf. Met de accu langs geweest, wordt niet doorgemeten, komen niet met een oplossing, alleen maar tja we kunnen hem voor je opsturen, maar dan heb je voorlopig niets. Met de opmerking dat we over een week op vakantie gaan wordt niets gedaan. Wij komen hier niet meer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Willems, Jammer dat u aangeeft dat u van mening bent dat wij niet met u hebben meegedacht inzake de defecte accu van uw mover. In antwoord op uw vraag om de accu door te meten kon onze medewerker niet anders dan u aangeven dat dit niet mogelijk is aangezien het een lithium accu betreft. Wij hebben aangeboden de accu ter beoordeling op te sturen naar de leverancier, daarvan heeft u echter geen gebruik gemaakt. In een later telefonisch contract heeft u aangegeven dat u elders een nieuwe accu heeft gekocht, en het probleem daarmee was opgelost. In reactie daarop heeft onze medewerker nog aangegeven de kapotte accu vergoed te willen krijgen van de leverancier, zodat het aankoopbedrag vervolgens aan u kon worden vergoed. Van die gelegenheid heeft u geen gebruik willen maken. Dat u aangeeft niet meer bij ons te zullen komen betreuren wij. Mocht u van gedachte veranderen dan bent u uiteraard van harte welkom en zullen wij onverminderd ons uiterste best doen u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn.

4

Achteruitgang betr. service,klantvriendelijkheidten opzichte vorige eigenaar

Mijn ervaring is..dat zij ingeleverd hebben qua kwaliteit , kennis , betrokkenheid ( geen expertise wat satellietschotel betreft) Na m'n vraag of zij de schotel wilde nakijken , kreeg ik eerst het antwoord dat ze dan niet deden ivm. Persoonsgegevens / privacy ? enz en later het antwoord dat zij daar geen personeel voor hadden die daar kennis van hadden Het holidaysport gevoel is weg ..de betrokkenheid bij hun klanten is verdwenen. Wat Barry en zijn team hebben opgebouwd qua klantvriendelijkheid, kwaliteit , kennis, betrokkenheid is verdwenen . T is er chaotisch ..te vol...te onpersoonlijk. Doodzonde

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Van Diesen, Het spijt ons te vernemen dat u zegt te ervaren dat ons bedrijf zou hebben ingeleverd op het gebied van kwaliteit, kennis en betrokkenheid. Ons team is weliswaar niet helemaal hetzelfde als voorheen, maar wij doen onverminderd ons uiterste best al onze klanten naar tevredenheid voort te helpen. Bij u zijn wij daar kennelijk niet in geslaagd. Wellicht komt uw onvrede voort uit het feit dat wij (overigens net als bijna alle vergelijkende bedrijven in onze branche) inderdaad geen gespecialiseerd bedrijf zijn op het gebied van satellietschotels, en u daar onvoldoende mee hebben kunnen helpen. Zoals wij in dit soort gevallen altijd doen, hebben wij u verwezen naar BM Sat Rijssen B.V., een specialist op dit gebied. Wij zijn ervan overtuigd dat men u daar had of heeft kunnen helpen met het door u ondervonden probleem, en hopen dan ook dat het probleem is verholpen. Wat ons betreft, en gelukkig vele klanten met ons, is het Holiday Sport gevoel zeker niet verdwenen.

10

Super service!

Wij hadden een prachtige Eldis gekocht die niet door de Bovag keuring heen kwam en ook niet meer als zodanig gerepareerd kon worden. HolidaySport heeft echt van alles geprobeerd. Voor ons een teleurstelling en voor HolidaySport een strop. Lang verhaal, kort! Koopovereenkomst ontbonden en geld terug gestort. Geen gezeur. Mooi bedrijf met heel veel keus aan nieuwe caravans en occassions.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super vriendelijk, gastvrij en oplossingsgericht familiebedrijf

Naar aanleiding van een advertentie over een Fendt Tendenza Caravan en gelezen reviews over dit familiebedrijf voor onze 1e kennismaking met Holiday sport naar Lochem gereden. Wij werden gastvrij ontvangen met een heerlijk bakkie koffie en daarna met Carmen de door ons gezochte caravan en ook andere types bekeken. Geen dwang, geen gepush etc. Niets van dit alles, gewoon goed geadviseerd de knoop doorgehakt na onze oude vertrouwde caravan te hebben ingeruild. De aflevering was zoals afgesproken in september, helaas ging dit niet naar tevredenheid van verkopende partij en ons maar men heeft alles in het werk gesteld om het alsnog perfect voor elkaar te krijgen en wij geheel tevreden met de nieuwe aanwinst konden vertrekken. Wij kijken terug op een zeer positief contact met Holiday Sport en hun medewerkers, met name veel credits voor Carmen en haar familie. Wij hebben daarna nog aansluitend heerlijk een week kunnen wennen en genieten van de riant uitgeruste Fendt Tendenza. Holiday Sport is wat ons betreft zeer aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor ons gevoel was alles perfect geregeld en men kwam eerlijk over.

Onze eerste ervaring met Holiday Sport was erg goed. We werden serieus genomen, hadden vertrouwen in de verkoper en de firma. We kregen goede uitleg. Tijdens de aflevering was niet te veel duidelijk met het nalopen van alle punten. Men hielp naar het zoeken van oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
6

De mensen zijn zeer bereidwillig, maar de kwaliteit van de caravan bij aflevering kan beter

Diverse keren gebeld met onderstaande klachten, ná de aflevering van de caravan. De mensen zijn aan de telefoon bereidwillig. Maar als je eenmaal de caravan hebt, dan rij je toch niet even iedere keer terug naar de dealer, als er iets mankeert. In ons geval: - het dak van de caravan was behoorlijk zwart/niet echt schoongemaakt - laaddeur zijkant caravan is krom en sluit slecht. Heb e.e.a. Zo goed als mogelijk verholpen. - 13 polige stekker laat regelmatig los uit het omhulsel - slot binnenkastje boven keuken, handgreep was stuk. Heb ik zelf opgelost. - kitranden zijn zwart. Waarschijnlijk ten gevolge van lang buiten staan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, welkom, professioneel.

Caravan gekocht, vanaf het eerste moment een vriendelijke en professionele ervaring. Ze denken goed mee en de caravan is netjes volgens afspraak geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk personeel

Prachtige Fendt Tendenza caravan gekocht. Alleen de Fendtglazen in de toiletruimte ontbreken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze eerste kennismaking is helemaal naar wens verlopen

Vriendelijke mensen, reageren snel op een vraag, nemen de tijd voor je, leggen alles uit en zijn bereid tot overleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen. Duidelijke uitleg. Echt de tijd genomen

Top ervaring. Geen gepusht, duidelijke uitleg. Na aankoop goed op de hoogte gehouden. Bij ophalen nieuwe caravan echt de tijd genomen om alles door te nemen en daarna duidelijke uitleg hoe alles werkt. Netjes uitgezwaaid bij weg rijden. Fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer tevreden

Na veel zoeken op internet naar een Hobby 400 SFE eindelijk gevonden bij Holiday Sport.Afspraak gemaakt en de inruilprijs van onze oude caravan was goed. Ook de gemoedelijkheid van het personeel gaf ons een goed gevoel bij de aankoop van de Hobby.De nieuwe caravan werd perfect afgeleverd en er werd alle tijd uitgetrokken voor de uitleg en vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en goede service

We hebben een nieuwe Fendt 465 Bianco Activ opgehaald en we werden zeer goed behandeld. Uitstekende uitleg en ook na levering nog tijd voor een kop koffie en een praatje. Ook de inruil van onze oude caravan was prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

7 april onze Dethleffs Nomad avantgarde 460 EL op mogen halen. Vanaf het begin tot het eind uitstekend geholpen door Mike. Bij afhalen op vrijdag 7 april alle tijd en moeite genomen door het personeel om alles uitleg te geven. Wij zijn zeer blij met onze aankoop. En vooral niet te vergeten het zeer vriendelijke personeel. Fam van der linde

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben de aflevering van onze nieuwe Hobby caravan als uitstekend en vakkundig ervaren.

Voor de inruil van onze caravan hebben wij een reëel bedrag ontvangen, zijn wij uitstekend geadviseerd over de nieuw caravan en is de gehele afhandeling als uitstekend ervaren. Enige aanbeveling van ons uit was alle sloten voor aflevering van een druppeltje siliconenspray te voorzien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig bedrijf met zeer hulpvaardige vriendelijke mensen.

We zijn heel tevreden over Holiday Sport. Hans de Hart heeft ons zijn zeer vriendelijk ontvangen; hij heeft ons geweldig geholpen, goed geïnformeerd en prima uitleg gegeven over onze nieuwe caravan. 28 maart hebben we onze Fendt Bianco opgehaald met de bedoeling een paar dagen te gaan ‘proefkamperen’ om alles goed te leren kennen. Door het weer is dat er nog niet van gekomen. Gaat binnenkort zeker gebeuren. We vonden het ook geweldig dat ze vanuit Holiday Sport Kika steunen. De Kikabeer heeft al een mooi plekje in de caravan gekregen. Hartelijk dank voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, gastvrij en alle tijd

We zijn super tevreden over Holiday Sport. Allemaal zo vriendelijk daar, ze nemen alle tijd voor je. Hier ben je als klant koning. Vorige week onze caravan opgehaald. Onze Knaus Sudwind uit 2007, die er als nieuw uitziet. Fijn dat mensen zuinig zijn op hun eigendom. Hans de Hart en z'n collega Mike hebben ons fijn geholpen, alles nagelopen en uitleg gegeven over onze Knaus. Toen bleek dat de zakluifel niet optimaal werkte, werd er ter plaatse een nieuwe opgezet. Echt top! Wat ook een mooi gebaar is, is dat ze Kika steunen. Zo blij met onze Kikabeer. Zelfs een goede fles wijn ontbrak niet. Bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van bestellen tot aflevering, het was weer dik in orde..

In augustus bestelden wij op de beurs in Dordrecht onze nieuwe caravan, een Hobby 620 CL. We werden keurig geïnformeerd over de datum waarop de caravan gemaakt werd. Al onze vragen werden direct beantwoord. Wij zijn een trouwe klant van Holiday omdat het een eerlijk bedrijf is waar service en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is. Vandaag werd onze caravan keurig afgeleverd op de camping, ook weer zo'n fijn gebaar. Van aankoop tot aflevering; Holiday Sport maakt het waar. Ik beveel dit bedrijf al jaren aan bij mijn vrienden en kennissen. Ik hoop nog lang klant te blijven bij dit top bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aandacht , service en bejegening zoals je hoopt

We zijn bij Holiday Sport bij al onze contacten steeds weer prettig en correct benaderd. Niet alleen toen we nog klant moesten worden, maar ook na de aankoop. De benadering waar je als klant steeds weer op hoopt maar zo weinig krijgt tegenwoordig. Maar wel in Lochem, Chapeau. Fam. Van Weerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, gastvrij, eerlijk en transparant

Op zoek naar een Hobby De Luxe 460 LU kwamen wij in september bij Holiday Sport terecht en wij werden daar zeer vriendelijk en ongedwongen geholpen door Hans de Hart. Er werd alle tijd voor ons genomen, geen druk erop zetten dat we snel moesten beslissen omdat het het laatste 2022 model was. Alles rustig bekeken en de inruil van onze huidige caravan besproken, alles open en eerlijk, geen opgeblazen verkooppraatjes. Uiteindelijk zijn wij tot overeenstemming gekomen en blij keerden wij huiswaarts. Daar zag ik op een foto die ik gemaakt had dat er een bobbel op het plaatwerk van de deur van de Hobby zat. De volgende dag contact opgenomen en direct werd er toegezegd dat er een geheel nieuwe deur in zou komen. Op 29 november hebben wij de nieuwe caravan in ontvangst genomen in Lochem. Wederom werd er alle tijd genomen om alles langs te lopen en een korte instructie voor de mover. Inmiddels staat de caravan veilig in de stalling. In het voorjaar wordt de Unico luifel nog geleverd. Wij kijken ernaar uit om met ons nieuwe pareltje op vakantie te gaan. Bij een volgende caravanaanschaf gaan wij zeker weer terug naar Holiday Sport! Hans de Hart, bedankt voor de prettige en vriendelijke afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf in alle facetten, verkoop, onderhoud en reparatie.

Onze caravan had flinke schade aan een zijwand. Deze moest compleet worden vernieuwd. Daar is een planning opgemaakt. Er zijn data van brengen en halen afgesproken. Op de ophaaldag stond onze caravan klaar en mooi te blinken met een splinternieuwe zijwand, echt als nieuw. Bij Holiday Sport is afspraak nog altijd afspraak en dat werd nu ook weer bewezen ondanks dat dit een moeilijke reparatie was. Wij nemen onze hoed af voor de monteurs van Holiday Sport, maar ook voor de hele organisatie. Wij voelen ons thuis bij dit bedrijf, waar wij nog echt klanten zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig het overtreft al onze verwachtingen.

Wat er is beloofd is nagekomen gewoon geweldig!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende begleiding vsn Hans met aankoop van een andere caravan.

Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen van de "beschadigingen" van de caravan. Zoals afgesproken zijn deze verholpen. Een goede service. Ook de aflevering heeft volgens afspraak plaats gevonden. Toppie

 • Aanbevelen? Nee

Bedrijfsgegevens

Vordenseweg 1

7241 SB Lochem

573253795

[email protected]

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.