Filters

10

Aandacht , service en bejegening zoals je hoopt

We zijn bij Holiday Sport bij al onze contacten steeds weer prettig en correct benaderd. Niet alleen toen we nog klant moesten worden, maar ook na de aankoop. De benadering waar je als klant steeds weer op hoopt maar zo weinig krijgt tegenwoordig. Maar wel in Lochem, Chapeau. Fam. Van Weerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, gastvrij, eerlijk en transparant

Op zoek naar een Hobby De Luxe 460 LU kwamen wij in september bij Holiday Sport terecht en wij werden daar zeer vriendelijk en ongedwongen geholpen door Hans de Hart. Er werd alle tijd voor ons genomen, geen druk erop zetten dat we snel moesten beslissen omdat het het laatste 2022 model was. Alles rustig bekeken en de inruil van onze huidige caravan besproken, alles open en eerlijk, geen opgeblazen verkooppraatjes. Uiteindelijk zijn wij tot overeenstemming gekomen en blij keerden wij huiswaarts. Daar zag ik op een foto die ik gemaakt had dat er een bobbel op het plaatwerk van de deur van de Hobby zat. De volgende dag contact opgenomen en direct werd er toegezegd dat er een geheel nieuwe deur in zou komen. Op 29 november hebben wij de nieuwe caravan in ontvangst genomen in Lochem. Wederom werd er alle tijd genomen om alles langs te lopen en een korte instructie voor de mover. Inmiddels staat de caravan veilig in de stalling. In het voorjaar wordt de Unico luifel nog geleverd. Wij kijken ernaar uit om met ons nieuwe pareltje op vakantie te gaan. Bij een volgende caravanaanschaf gaan wij zeker weer terug naar Holiday Sport! Hans de Hart, bedankt voor de prettige en vriendelijke afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf in alle facetten, verkoop, onderhoud en reparatie.

Onze caravan had flinke schade aan een zijwand. Deze moest compleet worden vernieuwd. Daar is een planning opgemaakt. Er zijn data van brengen en halen afgesproken. Op de ophaaldag stond onze caravan klaar en mooi te blinken met een splinternieuwe zijwand, echt als nieuw. Bij Holiday Sport is afspraak nog altijd afspraak en dat werd nu ook weer bewezen ondanks dat dit een moeilijke reparatie was. Wij nemen onze hoed af voor de monteurs van Holiday Sport, maar ook voor de hele organisatie. Wij voelen ons thuis bij dit bedrijf, waar wij nog echt klanten zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig het overtreft al onze verwachtingen.

Wat er is beloofd is nagekomen gewoon geweldig!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende begleiding vsn Hans met aankoop van een andere caravan.

Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen van de "beschadigingen" van de caravan. Zoals afgesproken zijn deze verholpen. Een goede service. Ook de aflevering heeft volgens afspraak plaats gevonden. Toppie

 • Aanbevelen? Nee
9

Deskundig en klantgericht bedrijf

We zijn prettig en vlot geholpen bij de aankoop van onze caravan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles naar wens afgehandeld

Ik heb mijn caravan opgehaald en alles was perfect geregeld Ook de uitleg van de caravan was prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrij, open en eerlijk

Al ruim 30 jaar klant bij Holiday Sport. Ondanks de gekte in caravanland wordt je hier met de Achterhoekse mentaliteit geholpen. Gastvrij, open en eerlijk in alle rust. In november nieuwe Fendt Bianco 465 TG gekocht. Goede adviezen over aanpassingen en extra's. In April volgens verwachting en naar tevredenheid afgeleverd . Waarbij bij de aflevering in alle rust de caravan bekeken en doorgenomen is. Ook onze jarenlange ervaringen met servicebeurten zijn prima. Alles volgens afspraak en is er wat wordt je gebeld en krijg je het eerlijke verhaal. Wij genieten ook komende jaren weer met een gerust gevoel. Namens Fam. De Vries hartelijk dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkelijk boven verwachting!

Vorig jaar op vakantie bij verschillende bedrijven naar een andere caravan gekeken. Tot dat wij contact hebben gelegd met Holiday Sport. Offerte aangevraagd met evt inruil. Andere dag zijn we gaan kijken en na 2 uurtjes waren we het eens. We hebben nu een Fendt 515 sge bianco activ gekocht. We zijn op een héél plezierige manier geholpen. De eigenaar heeft alle tijd voor ons uitgetrokken en Héél goed uitleg gegeven. Daarom als u wat wil kopen, dan bent u hier op het goede adres. Proficiat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fan-tas-tisch

In 2 jaar tijd door omstandigheden 2 nieuwe caravans gekocht. De laatste uitsluitend via mail en telefoon geregeld. Afgelopen zaterdag 6-3 opgehaald, verwachtingen zijn wederom overtroffen! Een bedrijf wat snapt hoe het spel met de klant werkt! Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Wachttijden voor een onderhoudsbeurt van een caravan,belachelijk lang.

Ben al jaren klant, maar voor een onderhoudsbeurt mag ik gewoon bijna 4 maanden wachten alvorens er plaats is in de werkplaats. Fijn dat het bedrijf zo druk is, maar dit noem ik geen sevice,het lijkt op minachting van een klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en proffesioneel bedrijf.

Al 2 caravans gekocht. Uitstekende service en goed personeel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nu berg/wandelschoenen gekocht. Geholpen door verkoopster Natasja. Nog nooit ben ik zo goed en proffesioneel geholpen. Ik ben zeer tevreden met de juiste schoenen de zaak uitgelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De meest klantvriendelijke caravandealer

Wij hebben nu voor de tweede keer onze nieuwe caravan bij Holiday Sport gekocht. En dat is niet voor niets: de service is erg goed en iedereen is erg klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en er wordt alles aan gedaan om de klant het naar zijn zin te maken. Dat is pas een goed begin van de vakantie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne en niet opdringerige sfeer

Wij hebben occasion gekocht hier. De verkoper die ons hielp (tevens de eigenaar) was heel geduldig en had totaal geen verkopers mentaliteit. Ik bedoel dan dus de negatieve doordram verkoper wat hier dus niet het geval is. Ze nemen ECHT de tijd voor je ondanks dat ze het heel druk hebben. Het bedrijf zit op een dik uur rijden van ons maar als ik weer een andere caravan zou kopen dan ga ik naar Holiday Sport. Caravan was ook dik in orde en helemaal naar wens. Ook de andere medewerkers die ik gesproken heb bij afleveren zijn behulpzaam en heel vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne en ontspannen sfeer.

Fijne ondehandeling bij aankoop caravan. Ondanks drukte caravan op tijd geleverd. In de vakantie enkele oplever puntjes tegengekomen maar dat zal ook wel goedkomen. Al met al zeer tevreden. Gr. Fam. Sikking

 • Aanbevelen? Ja
10

Positief, betrouwbaar

In mei toevallig bij Holiday Sport aanbeland. Zagen een mooie caravan. Via de mail een bod gevraagd op de oude caravan. Dit was aanleiding om te gaan winkelen. Uitermate vriendelijk te woord gestaan. Alle tijd werd ingeruimd. Caravan besteld. Uitermate goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met uitstekende after sales service. Kortom: een caravandealer waar je met een gerust hard errlijk advies krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede geholpen en prettige mensen

Wij zijn bij toeval bij Holiday Sport terecht gekomen. Het bedrijf heeft ons goed geholpen. Je krijgt een uitgebreide folder van waar je om denken moet als je met caravan gaat rijden. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

warm nest

via vrienden bij deze dealer van onze spiksplinter nieuwe caravan fendt tendenza 465 sfb. Wat een goede service. Het was spannend maar net 1 wk voor vertrek vakantie de caravan ontvangen. Helaas de voortent nog niet leverbaar (corona). Gelukkig had de dealer een oplossing voor ons nl een luifel van unico. TOP!!! zo blij mee. toch op vakantie. De dealer denkt met je mee, wil graag dat je ook gaat genieten op de vakantie. Deze dealer heeft hart voor zijn klanten!!.. Goede service, vriendelijjk en oplossing gericht. Blij met de caravan en deze dealer. Een warm nest!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Vriendelijk, geduldig. Prima afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne caravan zaak waar je goed geholpen wordt

Heb er een zeer goede ervaring mee want de bereidheid en de kennis is aanwezig om mensen goed te helpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen en geïnformeerd

Prettig zaken doen en informatie teontvangen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed en betrouwbaar bedrijf en klantvriendelijk

Ik ben al sinds 1994 klant. Ik kwam ooit voor een voortent onderdeel en ging met een nieuwe caravan ( op papier ) de deur uit. Nu inmiddels 8e caravan gekocht. Altijd fijn om er heen te gaan !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en zeer vriendelijk.

Een nieuwe Hobby caravan gekocht deze toonde nogal gebreken. De klacht werd serieus genomen en werd volledig opgelost. Nemen de tijd om naar je te luisteren. Top bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Goede service en kennis van zaken

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en prima ontvangst en uitleg.

Leuk ontvangst en oogt als zeer vakkundig en straalt kwaliteit uit. Prima geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Holiday Sport B.V.

Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd