Vriendelijk, duidelijk, overleg betreft reparaties.
1 May 2026
Anouk
Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.002 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
In het algemeen geven de reviews een hoog serviceniveau aan. Klanten waarderen vriendelijk en bekwaam personeel, snelle en betrouwbare reparaties en duidelijke, eerlijke communicatie. De prijs-kwaliteitverhouding en bereikbaarheid komen vaak positief naar voren. De ervaring is betrouwbaar en geruststellend.
Vriendelijk, duidelijk, overleg betreft reparaties.
1 May 2026
Anouk
25 April 2026
Siebe
Wieringerwerf
Ik wordt altijd fijn te woord gestaan
20 April 2026
Jocelyn
Middenmeer
Met een lekke band aan gekomen, geen punt hoewel er een klanten stop was toch heel netjes geholpen band werd vesteld in se middag erom gelegd er snel gewerkt door het personeel Hartstikke bedankt. Klant vriendelijkheid zeer goed 9
19 April 2026
George Van der Heul
Wieringerwerf
Ik wordt altijd correct geholpen en de auto is in goede handen bij het ervaren en technisch goed opgeleide team. Auto kreeg apk en een kleine beurt. Geen bijzonderheden voor de apk maar wel advies om de achterremschijven en blokken te vervangen voordat ik een grote rit ga rijden. Dit heb ik inmiddels zelf kunnen doen.
18 April 2026
Johan
Wieringerwerf
Het garagepersoneel staat meteen met raad en daad klaar bij een probleem aan onze auto. Je voelt je echt klant met alles wat daarbij hoort.
17 April 2026
Hans
Medemblik
Garage Koopman Brouwers is ook voor collega autobedrijf en fijne garage om mee samen te werken
16 April 2026
Vos Autoservice
klant gericht en vriendelijk
15 April 2026
Jaap
wieringerwerf
Onderweg van huis naar Grootebroek kwam ik tot de ontdekking dat er iets goed mis was met mijn remmen. Voor de zekerheid naar deze garage gereden en de heren stonden gelijk klaar om me te helpen. Helaas na 16.00 uur dus de benodigde onderdelen waren dezelfde dag nog niet meer beschikbaar maar gelijk de volgende morgen werd eraan gewerkt en de middag nog kon ik mijn auto ophalen waardoor ik weer veilig de weg op kon. Super service!
13 April 2026
Kim
de Koog
Word de auto gehaald en terug gebracht naar huis .super handig voor mij .
8 April 2026
Lisa Manisah
Middenmeer
Geen poespas gewoon krijgen wat nodig is!
6 April 2026
Daniel
Wieringerwerf
Het is een bedrijf met vriendelijke en kundige mensen. Vooraf wordt altijd doorgenomen wat de mijn wensen zijn en die worden goed uitgevoerd. Een bedrijf dat ik ook andere me nsen zou aanbevelen.
6 April 2026
Auke
Wieringerwerf
Al jaren klant en ook het menselijk aspect is belangrijk. We vragen aan elkaar hoe het gaat in het leven en gezondheid. Voor mij zijn het meer vrienden dan zakenmensen. Zij hebben ook begrip voor je problemen en weten daar goed op te anticiperen. Zakelijk denken ze ook mee over de conditie van je auto. Ben daarom uiterst tevreden.
4 April 2026
O.L de vries
Wieringerwerf
Snel en goed geholpen! Ook als je even komt voor een lamp die stuk is,wordt je direct geholpen! Van het soort,niet zeuren,maar poetsen.
Beveelt niet aan
28 March 2026
Meinouda
Wieringerwerf
Van het maken van de afspraak tot het afronden van het onderhoud was het een zeer professionele houding. Communicatie was uitstekende en snel.
21 March 2026
Piet
Wieringerwerf
Professioneel, deskundig, flexibel en zéér klantvriendelijk.
6 March 2026
Henny
Altijd behulpzaam
5 March 2026
Hans
Hippolytushoef
kundige monteurs, altijd een eerlijk verhaal. Ik kan met een gerust hart op pad met mijn auto als deze garage het onderhoud doet.
27 February 2026
Charel
wieringerwerf
Accuraat, vakbekwaam en afspraak-vast.
23 February 2026
Jan
Hippolytushoef
Ane, Roland en hun team zijn echte vakmensen. Goede monteurs en eerlijk. Ze zorgen dat de klus snel en netjes geklaard wordt en geven het vertrouwen dat je niet besodemieterd wordt. Wat ik als vrouw (die werkelijk niets afweet van auto’s) al wel een aantal keer heb meegemaakt bij een andere garage. Kortom, echte toppers!
21 February 2026
Sharon
Blokker
Door te herkennen en te durven erkennen dat eerdere herstellingen niet voldoende waren geweest gingen ze voor een volledige herstellingen van eerdere reparaties , ongeacht de financiële consequenties. De reparatie werd ondergebracht onder eerdere garanties en kostte mij dus niets Onvermoeid was men bezig een bepaald onderdeel te verkrijgen. Gewoon geweldig
11 February 2026
Wilco De Groot
WIERINGERWERF
Goed geholpen en een fijne communicatie
4 February 2026
Kasia
Wieringerwaard
Ik heb meerdere bedrijven gehad, ik ben kritisch. Ik heb nu 3 auto's bij dit bedrijf, ze zijn eerlijk,transparant en goede service!
4 February 2026
Peter
(zie titel)
19 January 2026
Marco
Alkmaar
Keurig bedrijf met vakkundig personeel
17 January 2026
Rene