Laden reviews...
80 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen geven de reviews een hoog serviceniveau aan. Klanten waarderen vriendelijk en bekwaam personeel, snelle en betrouwbare reparaties en duidelijke, eerlijke communicatie. De prijs-kwaliteitverhouding en bereikbaarheid komen vaak positief naar voren. De ervaring is betrouwbaar en geruststellend.
Wordt vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke afspraak gemaakt. Komen vakkundig over.
1 July 2026
Koosje
Wieringerwerf
Ik had verkeerd aan gegeven op de site onderhouds beurt en APK niet samen gedaan, is opgelost door de auto 2 keer heen te brengen en het is toch op één rekening terecht gekomen. Bedankt
26 June 2026
Hans
altijd vriendelijk en beleefd
20 June 2026
Maaike
wieringwerf
Je wordt goed geholpen,en ze brengen je op de hoogte als er iets kapot is.
17 June 2026
Moniek
Wieringerwerf
Prima service. Je wordt vlot geholpen. En de kwaliteit is goed.
7 June 2026
Petra
Wieringerwerf
Ik heb altijd goede ervaringen met adviezen, service en deskundigheid
5 June 2026
Jacqueline
30 May 2026
N.C. Lont
Wieringerwerf
Kom hier ondertussen al wat jaartjes. Je kan maar 5 sterren geven maar het zouden er 10 moeten zijn! Deze mannen doen altijd hun uiterste best voor je! Woon je in Wieringerwerf en/of omstreken? Garage Koopman en Brouwers!!
26 May 2026
Gerben
Wieringerwerf
Alle zaken adequaat geregeld en snel, denken mee.
21 May 2026
Cees
Medemblik
Afspraken worden nagekomen en een goed advies wordt gegeven.
19 May 2026
Ton Mulder
Middenmeer
Door de goede service de bus snel on the road again!
18 May 2026
Biesheuvel Knoflook
Slootdorp
Heb een vraag gesteld via rekening mail. Vraag over de rekening maar geen antwoord gehad jammer Voor de rest zeer tevreden Vriendelijke groet Piet Pronk
9 May 2026
Piet
Wieringerwerf
Elektrisch raammechanisme vervangen in een middag. Vriendelijk en bekwaam monteur.
6 May 2026
Barbara
Wieringerwef
Fijne om zulke bedrijven in het dorp te hebben. Moeten we zuinig op zijn.
6 May 2026
Jeffrey
Slootdorp
Mijn auto weg gebracht vlgs afspraak. Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak. Vervolg afspraak kunnen plannen voor onderdeel dat besteld moest worden
2 May 2026
Jeroen
Communicatie kan beter
2 May 2026
Antje
Wieringerwerf
Vriendelijk, duidelijk, overleg betreft reparaties.
1 May 2026
Anouk
25 April 2026
Siebe
Wieringerwerf
Ik wordt altijd fijn te woord gestaan
20 April 2026
Jocelyn
Middenmeer
Met een lekke band aan gekomen, geen punt hoewel er een klanten stop was toch heel netjes geholpen band werd vesteld in se middag erom gelegd er snel gewerkt door het personeel Hartstikke bedankt. Klant vriendelijkheid zeer goed 9
19 April 2026
George Van der Heul
Wieringerwerf
Ik wordt altijd correct geholpen en de auto is in goede handen bij het ervaren en technisch goed opgeleide team. Auto kreeg apk en een kleine beurt. Geen bijzonderheden voor de apk maar wel advies om de achterremschijven en blokken te vervangen voordat ik een grote rit ga rijden. Dit heb ik inmiddels zelf kunnen doen.
18 April 2026
Johan
Wieringerwerf
Het garagepersoneel staat meteen met raad en daad klaar bij een probleem aan onze auto. Je voelt je echt klant met alles wat daarbij hoort.
17 April 2026
Hans
Medemblik
Garage Koopman Brouwers is ook voor collega autobedrijf en fijne garage om mee samen te werken
16 April 2026
Vos Autoservice
klant gericht en vriendelijk
15 April 2026
Jaap
wieringerwerf
Onderweg van huis naar Grootebroek kwam ik tot de ontdekking dat er iets goed mis was met mijn remmen. Voor de zekerheid naar deze garage gereden en de heren stonden gelijk klaar om me te helpen. Helaas na 16.00 uur dus de benodigde onderdelen waren dezelfde dag nog niet meer beschikbaar maar gelijk de volgende morgen werd eraan gewerkt en de middag nog kon ik mijn auto ophalen waardoor ik weer veilig de weg op kon. Super service!
13 April 2026
Kim