Heeft een totaal van 150 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment97%
Over het algemeen leveren de reviews een positieve ervaring op bij de garage. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en professionaliteit. Reparaties en nazorg worden als betrouwbaar gezien, met garantieondersteuning genoemd. Het team komt betrouwbaar en efficiënt over bij de overdracht en eventuele nazorg.
Sterke punten
Personeelsvriendelijkheid
Communicatie
Professionaliteit
Gebaseerd op 6 reviews
Goed contact en goede service met dit bedrijf.
Auto gekocht bij dit bedrijf. Binnen de garantietermijn was er iets kapot aan de auto, helaas was dat onderdeel voorlopig niet leverbaar. Maar door de inzet van hun medewerkers toch het onderdeel kunnen bemachtigen. Super geregeld. We zijn zo blij met onze auto.
19 January 2022
Elise Van Kleij
Leerdam
Aandacht voor mens en auto's.
Bij Roetert hebben wij onlangs een fijne MB gekocht.
Contact was van begin af aan prima, dienstverlenend en duidelijk. Aankoop en inruil werden netjes afgehandeld. Na de koop hebben wij de auto door een MB-dealer laten keuren met een prima resultaat en een paar bescheiden aandachtspunten. Deze zijn door Roetert vlot en goed in orde gebracht. Klasse.
Vanaf het begin tot het laatste herstel hebben wij contact gehad met verschillende mannen en een vrouw, allemaal positief in de omgang. Houden zo.
17 December 2021
Bert
Apeldoorn
Je voelt je gelijk thuis
Auto gekocht met 2 kleine deukjes werden er gelijk uitgehaald op de dag van vertrek remlicht kapot werd allaminuut gemaakt prettig bedrijf en zeer kundig en buitengewoon vriendelijk mijn volgende auto koop ik ook daar zeker weten
9 November 2021
Alfons
Arnhem
Top service!
2 weken geleden een bus gekocht. Bij de proefrit niks gemerkt aan de bus. Na een uur rijden naar huis toch de 4e versnelling hoorbaar. Dag later gebeld, bus teruggebracht en vandaag weer kunnen ophalen met een gereviseerde versnellingsbak! Vriendelijke mensen met een top service. Bedankt Wim en Wouter, ik zal jullie zeker aanraden.
21 October 2021
Dyon
Enschede
Ouderwetse service en vriendelijkheid
Deze week auto gekocht bij fa. Roetert. Vriendelijke ontvangst, niet opdringerig. Alle tijd om proefrit te maken. Antwoorden op alle vragen, goede deal en na de juiste keuze snel geregeld. Ontbrekende bagage afdekzeil is zelfs kosteloos toegestuurd nog! Was zeer zeker de moeite waard iets verder te rijden voor een auto. Nu hopen op veel veilige en betrouwbare kilometers!
Zeer tevreden klant uit Brabant.
20 October 2021
Ingrid
Breda
Wordt geweldig geholpen, heb een Yaris gekocht met wat achteraf bleek een elektrische storing, Robert en de monteurs hebben ons altijd goed geholpen, en het probleem opgelost.
Is echt een top autodealer, kan het iedereen aanraden.
Mijn volgende auto koop ik ook zeker daar
Rien en Trudie
14 October 2021
Rien
Almere
Zeer betrouwbaar bedrijf
Mijn auto had een nieuwe automaat nodig deze Vakmensen hebben de klus perfect geklaard .
9 October 2021
leo mulder
APELDOORN
Kennis, kunde, precisie, all-round pakket voor de klant!
Het totaalpakket voor de klant voor een betrouwbare prijs doet mij hier terugkomen en kijken voor ook anderen uit mijn omgeving. Gastvrijheid op een prachtplek met een gevarieerd aanbod. Klasse! H. Lohman, Neede.
27 September 2021
Herman
Neede
Heel vriendelijke mensen no nonsens auto moet goed afgeleverd worden
Vrijdag gebeld voor een proefrit op zaterdag auto zou hij vast houden omdat ik anderhalf uur moet rijden om er te komen en ik niet voor verrassingen komt te staan dat hij weg zou zijn geen probleem bij aankomst netjes ontvangen. voor de proefrit werd gezegd neem je tijd ik ben hier nog wel even Auto was technisch in orde twee aandachtspunten te buitenspiegels beschadigd plus glaasje van mistlicht gescheurd geen probleem deze worden vervangen
Bij een heerlijk bakje koffie prijs besproken en offerte opgemaakt heel relaxed zeker niet opdringerig en echt de tijd voor je nemen ondanks dat er toch wat aardig wat mensen voor een auto aanwezig waren.
SUPER GARAGE DIKKE TIEN
18 September 2021
Bram van barlingen
Waddinxveen
Eerlijk bedrijf met ZEER goede service.
Zeer betrouwbaar bedrijf met betaalbare mooie auto's en ongekende goede service.
Net mijn 3e auto hier gekocht en deze gaat perfect afgeleverd worden.
Mooi inruil gedaan.
Ook service is perfect, mijn uitlaat viel onder mijn auto uit, kon geen kant op.
Roetert kwam en heeft mij uit de brand geholpen, service met hoofdletter S.
7 September 2021
Rene Leuverink
Aandacht en goede service
Wij waren als groot gezin op zoek naar een 7-zits auto binnen ons budget en Autobedrijf Roetert heeft ons hier super in geholpen. Binnen korte tijd een auto gekocht waarvoor alles snel en goed geregeld was. De auto ziet er erg goed verzorgd uit en wij zijn rustig en prettig geholpen door iedereen bij het autobedrijf.
Voor onderhoud blijven wij terugkomen hier.
7 June 2021
Judith
Zutphen
Heel prettig bedrijf
Service is top. Sympathieke deskundige monteurs. Zeer vriendelijkw dame bij receptie en robert is ook een zeer aimabele man. Echt een aanrader
Altijd een passende auto kunnen vinden.
29 May 2021
Kees-Jan
Loenen
Zeer goed geholpen en zeer snel afgehandeld
Een aanrader om daar een auto te kopen.
27 May 2021
J Verduijn
Maassluis
De held van ons weekendje weg
Ik was met vriendinnen een weekendje naar Landal. We waren net aangekomen op het park, toen de kofferbak van de auto met geen mogelijkheid meer open wilde gaan. Daar lagen al onze koffers in. Paniek! We belden garagebedrijf Roetert of wij 5 minuten voor sluitingstijd nog langs mochten komen. Dit was geen probleem. De kofferbak werd in een paar seconden geopend. Een groot applaus volgde. Ons weekend was gered!
8 May 2021
Jorien
Almere
Hele fijne eerste autootje gekocht
Mijn eerste auto hier gekocht. Komen over als vriendelijke betrouwbare mensen. Met een erg goed en fijn gevoel vandaag mijn eerste autootje gekocht.
13 April 2021
Sanne
Deventer
Vandaag een mooie Nissan Qashqai Acenta van 2010 gekocht.
Vanuit Zwolle naar deze garage gereden op auto's te bekijken. Het is een no nonsens garage, vriendelijke eigenaar, receptie en verkoper.
Het onderhoudsboekje van de aan te kopen auto, was maar tot 2019 bijgewerkt. Men heeft een grote beurt uitgevoerd, een nieuwe APK en verder alle controles op aangeven van mij goed uitgevoerd. Die zaken vervangen, welke nodig waren. Auto van binnen grondig gereinigd, voor nieuwe banden, etc. Het voelde goed en ook voor de aflevering nam men ruim de tijd . Al met al, lijkt het mij een goede koop, alhoewel dit natuurlijk op termijn moet blijken. Voor mijn Renault Scenic ook een mooie inruil ontvangen. Klasse en bedankt, Jaap Kist
9 April 2021
Jaap
Zwolle
Ik werd snel geholpen tegen fatsoenlijke prijs
Mijn stadslicht en dimlicht waren op de linkerkant waren kapot. Ik hoefde geen afspraak te maken. Toen ik aan kwam werd ik na 10 a 15 min geholpen. Het vervangen van de lampen was in 5 min gedaan. Kosten waren 17.50. Prima prijs en vlotte service.
13 March 2021
Bart Van Dongen
Hardinxveld-Giessendam
Geweldig top garantie zelfs na mijn ongeval
Ben echt super geholpen en super aardige mensen
26 February 2021
Fenny Van den Brink
Klarenbeek
Heel fijn bedrijf. Veel service
Ik heb een subaru gekocht en ben zeer vriendelijk geholpen. Ook krijg je nog een apk en een beurt erbij. Helemaal top
20 February 2021
Eric Dauwerse
Oosterhout
Behulpzame garage
Fijne garage waar de klant centraal staat, ze helpen je gelijk als je iets hebt met je auto
19 February 2021
Mariska nijhof
Loenen
Zoals het hoort
3/4 jaar terug een prachtige xc90 gekocht. Keurig onderhandeld. Alle tijd voor de aankoop en een half jaar echte garantie. Helaas woon in niet direct in de buurt, anders zou ik ook voor het onderhoud er heen gaan. Geen koopje, maar wel een eerlijke deal. Een autobedrijf zoals het hoort met liefde voor de branche. Ga zo door en wie weet tot ziens
12 February 2021
Rudi ten Bolscher
Rijssen
Zeer goed tien met een griffel.
Op 28 01 2021 autogezien kontakt per telefoon 29 01 2021 naar Loenen gegaan vriendelijk ontvangen geen witte boorden ,maar degelijke mensen ben zeer tevreden met mijn aan koop alles op29 01 2021 af gehandeld auto die rekt mee naar huis goede bedrijf
2 February 2021
jakob oorlog
Delfzijl
Eerlijk en kundig bedrijf
Eerlijk en kundig bedrijf....robert is zeer vriendelijke en eerlijke verkoper..
Onderhoud en aankopen doe ik al jaren hier, zonder ook maar het idee te hebben dat je hier bij een autohandel bent.
Blijf nog lang vast klant, en beveel iedereen het aan.
14 January 2021
Rene
Apeldoorn
Zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Kwam Roetert per toeval op internet tegen via autosite gaspedaal. Via e-mail contact gemaakt en al snel tot een overeenkomst gekomen op voorwaarde uitkomst proefrit. Na 1,5 uur rijden in Loenen aangekomen daar kreeg ik de auto mee voor een proefrit om aan mijn vrouw te laten zien thuis (door rugproblemen kan ze niet lang zitten) en in overleg de auto maandag teruggebracht. De auto gekocht en de kleine puntjes die we gedaan wilde hebben zijn tot tevredenheid uitgevoerd. Super vriendelijk geholpen en heb het volste vertrouwen in deze garage.
Ik beveel Roetert aan!!
26 December 2020
Peter
Heemstede
Goed en eerlijk bedrijf een aanrader
Kwam dit bedrijf per toeval tegen op het web
Een keertje langs heen gereden
Op dat moment stond er weinig bij voor mij
2 weken later nog een keer gekeken
En toen was ik verkocht
Een ee babbeltje gemaakt
En een mooie inruil gekregen voor mijn oude benz
En nu een mooie nette auto rijden
Ben er blij mee
Ga bij de volgende keer zeker weer eerst kijken hier
Aardig personeel
En de koffie staat klaar
12 December 2020
M hintichs