Heeft een totaal van 150 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment97%
Over het algemeen leveren de reviews een positieve ervaring op bij de garage. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en professionaliteit. Reparaties en nazorg worden als betrouwbaar gezien, met garantieondersteuning genoemd. Het team komt betrouwbaar en efficiënt over bij de overdracht en eventuele nazorg.
Sterke punten
Personeelsvriendelijkheid
Communicatie
Professionaliteit
Gebaseerd op 6 reviews
perfecte service
Ik wordt altijd goed geholpen.
25 June 2026
Sebastiaan Maan
Loenen Gld
Goedemorgen Sebastiaan,
Hartstikke bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. We staan in de toekomst heel graag weer voor je klaar!
Ik heb een vw cabrio gekocht was al een tijdje aan het zoeken en kwam deze tegen. Na mijn proefrit ging alles snel en heb na wat afspraken en een aandachtspuntje de wagen gekocht.
En vandaag opgehaald Ruben handelde alles met mij af de wagen stond netjes klaar nieuw apk keurig gepoetst incl een volle tank en daar ging ik weer zat niet mee maar onderweg keurig terug naar huis gereden. Alles liep gesmeerd en reed prettig mocht er wat zijn dan kan ik altijd De firma Roetert bellen ivm de bovac van 1 jaar nee alles netjes en keurig tot zover mijn complimenten aan de Garage. Aardige personeel keurig geholpen en een leuk bakkie
Bedankt mannen en nu hopelijk lekker genieten maar eerst mijn huis af schilderen
Zo zegt mijn vrouw
Tot ziens
20 May 2026
Cees v d Veer
Amersfoort
Goedemiddag Cees,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je ervaring met ons helemaal naar wens is geweest.
We staan in de toekomst uiteraard graag weer voor je klaar!
Hierbij een aanvulling op onderstaande recensie: Het cijfer dat ik heb gegeven was n.a.v. de overdracht van de auto. Er waren meerdere punten die mij tot ontevredenheid stemden. Dit is inmiddels besproken.
Wat wel goed was, was de inruilwaarde, het uitvoeren van de reparaties nav een aankoopkeuring, grote beurt en de BOVAG garantie. Ook 2 latere reparaties na aankoop
zijn keurig verholpen. Vandaar dat ik een overal cijfer van 8 geef.
16 May 2026
Leo
Deventer
Goedemiddag Leo,
Fijn dat we jouw ervaring inmiddels samen hebben kunnen bespreken en verduidelijken. Zoals genoemd, nemen we je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Daarnaast zijn we blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop, de verdere service en dat je ons bedrijf aanbeveelt.
We wensen je veel plezier met de nieuwe auto en staan uiteraard weer voor je klaar in de toekomst!
Uitstekend vriendelijk bedrijf.
Mooie Opel Granland gezien na wat heen en weer gebel aangekocht. Week later netjes afgeleverd door de garage. Helaas gelijk een storing,maar kon hier gewoon mee doorrijden want was niets ergs mee aan de hand. Maar hiervoor moest een aparte afspraak voor gemaakt worden.Later auto gebracht en leen auto meegekregen en storing uiteindelijk keurig verholpen.
Ook voor vragen ed. Wordt je goed en vriendelijk geholpen. Zou er zo weer een wagen aankopen. Maar voorlopig voldoet deze uitstekend.
12 March 2026
Peter van Eijk
Amersfoort.
Reactie van Autobedrijf Roetert
Bedankt voor je positieve review.
Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop en over de service achteraf. Daar doen we het voor!
Topervaring!!
Mijn Volkswagen bus in de brand. Een onherkenbare chaos onder de motorkap. Bij garage Roetert gebracht. Gedurende de herstelperiode goed contact geweest. Wat maakte dat mijn ongerustheid al snel overbodig bleek. Immers, niet alle onderdelen waren nog beschikbaar. Met hun aanschaf van een donorbus bleek dit oplosbaar. Ik snap nu waar de hoge reviewscore vandaan komt. Met die van mij bevestig ik nog maar eens dat dat beeld klopt; een topgarage!
7 February 2026
Frans
Hall
Goedemiddag Frans,
Hartstikke bedankt voor je goede review. Erg fijn om te horen, daar doen we het voor!
top
Kan mijn toen bmw garage een hoop van leren
Kwa service vriendelijkheid verstand van zaken .
Ik rij al meer dan 50 jaar bmw Altijd naar de dealer gegaan .Wis toen niet beter. top bedrijf ,En waar krijg men 12 maanden garantie . ik vind dit helemaal te gek voor woorden
4 February 2026
Cor
Arnhem
Goedemiddag Cor,
Bedankt voor je positieve review. Wat een mooi compliment! Fijn om te horen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt!
Geweldig blij met mijn Renault
Ik heb nu 2wkn mijn Renault Kadjar en ben er erg blij mee. Kwam langs en mocht rustig rond kijken en een proefrit maken. We hadden een prettige overeenkomst gekregen. De hulp van Robert hebben wij als zeer aangename ervaren. Goed overleg en wat punten die we hadden afgesproken zijn perfect nagekomen. Goede service, vriendelijk personeel,lekkere koffie)thee.
4 September 2025
Astrid Kakkenberg
Diepenveen
Prettige sfeer
Fijn autobedrijf voor zowel aankoop van een auto, als het onderhoud aan uw auto.
21 February 2025
Theo
AMERSFOORT
Goede service en goed advies
Roetert ontzorgt je, alles wordt geregeld met een prima kwaliteit/prijs verhouding.
8 January 2025
Henrie
EERBEEK
Super service, no nonsens behandeling
Ondanks de aankoop van een al wat oudere auto, top-service. Klantvriendelijkheid staat bij iedereen vooraan. Zowel verkoop als werkplaats, top kwaliteit.
Wij vinden het een aanrader voor iedereen en gaan met een goed gevoel 2025 in.
31 December 2024
Bert en Lia
Sublieme service
Ware service blijkt vaak pas als er iets misgaat met de auto die je net hebt aangeschaft. Ik kan niet anders zeggen dat ik uitstekend ben geholpen toen er ineens een probleem ontstond met de oliedruk. De wagen werd opgehaald bij mij thuis en ik kreeg een keurige leen auto .
Inmiddels is de auto weer in perfecte staat en dat alles onder Bovag garantie. Ik kan Garagebedrijf Roetert ten zeerste aanbevelen als je een bedrijf zoekt met vriendelijk personeel en erg goede service.
10 December 2024
Henk Gert
Zevenhoven
Relaxte ontvangst met koffie en men neemt serieus alle tijd voor je.
Gisteren 26 oktober 2024 vanuit Spijkenisse de reis naar Loenen vv gemaakt. Het telefonisch gesprek de dag ervoor met dhr. Gredt ervaarde ik als zeer behulpzaam en vriendelijk. Zo ook met dhr. Beekman. Ik heb ze het hun beide ook verteld. Het was een flinke reis voor alweer mijn 3e Nissan Juke maar zéér de moeite waard, zowel het contact met beide heren als de gekochte auto waar ik weer blij van werd. Normaal gesproken ben ik niet zo van recensies maar hier in dit geval mijn steentje graag aan bijgedragen.
27 October 2024
Harry
Spijkenisse
Goede service en aardige mensen
We hebben hier twee auto's gekocht. Een Mitsubishi Outlander en een Volkswagen Polo.
Beide auto's werden keurig afgeleverd met een nieuwe APK, waren gepoetst en op beiden garantie.
Na enkele weken kwamen er bij beide auto's wat kleine punten naar voren (airco van de polo deed het niet en bij de outlander wat problemen).
Deze puntjes zijn keurig onder garantie verholpen.
We konden en kunnen weer veilig het asfalt op.
Personeel netjes en correct
Mensen nemen echt de tijd voor je
Ruime keuze aan auto's
17 October 2024
Gert
Apeldoorn
Het werk is op tijd klaar
Ze zijn zeer attent en professioneel in hun werk.
30 September 2024
Svitlana
LOENEN
Professioneel auto bedrijf
Ik heb hier onlangs een auto gekocht. Heel fijn ontvangen en laagdrempelig. De mensen die er werken heb veel kennis in huis en nemen de tijd voor je. Er is ruimte voor overleg en geen enkele vraag is teveel. Ik autobedrijf Roeterd zeker aanraden!
18 September 2024
Marjolein
Prima dorpsgarage, gemoedelijk
Zeer positief, onderhandelingen in een ontspannen sfeer, zeer tevreden
9 September 2024
Gerrit
WILP
Mooie nieuwe auto gekocht, heb er veel plezier van
30 August 2024
Ruben
LOENEN
Uitstekend en professioneel bedrijf en klantvriendelijkheid
Prima geholpen. Maken voldoende tijd voor je. Problemen worden direct opgelost. Kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.
15 July 2023
Simon Louwsma
Zuidlaren
Prima autobedrijf
Prima autobedrijf - klantvriendelijk- goede afspraken- prima leveringsvoorwaarden- betrouwbaar
19 April 2023
Jack Aarts
Tilburg
Helemaal top!!
Ik ben meerdere keren geweest en heb in verschillende auto's proef gereden. Elke keer super behandeld. Ik heb nooit enige druk gevoeld om tot een koop te komen. Ben enkele weken geleden tijdens een proefrit onwel (oververhitting) geworden toen het zo warm was. Ze hebben voor mij een afspraak gemaakt hij de huisarts in Loenen. Ruben (verkoper) heeft mij gebracht en is alle tijd bij mij gebleven (1 uur) Hoe geweldig is dat? Waar vindt je dat tegenwoordig nog ?Ik ben ze daar heel dankbaar voor.
Heb inmiddels mijn 1e auto bij hun gekocht een BMW 525i Touring uit 2006 youngtimer. Ik ga deze auto zakelijk rijden. As vrijdag haal ik de auto op. Kijk er echt naar uit!! Heb er alle vertrouwen in dat dit mooie kilometers gaan worden en als er iets mis is dat ik op Roetert kan rekenen. Ik heb tot nu toe een hele goede indruk van dit bedrijf. Ik zal na enkele maanden weer een review schrijven.
23 September 2022
Gilbert John Sneep
Arnhem
Mooie occasions, betrouwbare service
Gelukkig zijn er nog autobedrijven zoals deze. Wij zochten een betrouwbare VW Polo met verifierbare onderhoudsgeschiedenis. Die stond hier. Ook de andere aangeboden occasions leken fris en betrouwbaar. Op de vraag naar flinke korting zonder garantie kregen wij als antwoord: wij levere alleen mét Bovag-garantie, maar we kregen wel wat korting. Vraag over distributieriem werd eerlijk beantwoord en deze werd vervolgens volledig op eigen initiatief vervangen. Kleine lakschade werd na opmerking ook gecompenseerd. Zo hoort het. Daar willen wij graag 150 kilometer voor rijden
15 June 2022
Fred
Grou
Voor 2 onervaren dames in de autowereld een top ervaring
Prettig contact, snelle service, meedenken, eerlijk, laagdrempelig, deskundig.
Mooi auto gekocht!
Wouter is een prettig mens, recht voor zijn raap en maar respectvol. Goed gevoel vanaf het eerste moment
20 May 2022
Silvie
Nijverdal
Prima auto en service
Fiat panda gekocht in september. Nu, na 3000 km na laten kijken door ervaren garage man. Oordeel: prima auto met veel mogelijkheden. Zijn geld meer dan waard.
Rijdt heerlijk. Heel blij met de auto.
En heel vriendelijke mensen. Zeer tevreden over Wouter Roetert.
22 March 2022
Henriette
Deventer
Betrouwbaar
Wat vanaf het 1e moment opvalt is de betrokkenheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf straalt rust en respect uit. Wij vinden dit heel bijzonder. Onverwachte problemen werden naar alle tevredenheid opgelost.
7 February 2022
Carlo
Medemblik
Vertrouwd ook na eerste bezoek
Zoeken op internet en wel even stukje rijden.
Wilde wat hogere auto.
Prachtige Ford C Max gekocht en 0 problemen tot nu (Sinds juni 2021)
Prima inruil gekregen.
Zeker volgende keer weer bij hun kijken.
Koopt ook wel lekker in juni in het zonnetje onder de parasol buiten met een bakkie koffie.
Aimabele mensen. Eerlijk en reëel.
2 February 2022
Hans