Heeft een totaal van 9.990 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Positief sentiment82%
Over het algemeen zijn klanten positief over Van Buuren rijschool. Instructeurs worden geprezen om professioneel en duidelijk les te geven. De communicatie en klantenservice worden als vriendelijk en behulpzaam beoordeeld. Sommige reviews waarschuwen dat niet alle aspecten even goed waren in een specifieke situatie, maar die ervaringen lijken uitzonderlijk.
Sterke punten
Goede rijinstructeurs die je alles goed leren.
Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Duidelijke uitleg en vooruitkijken door de instructeur (Martin).
Gebaseerd op 5 reviews
Vakkundige instructeurs, al kon ik het met de één beter vinden dan met de ander.
Heb rijles voor CE gehad na heel goede ervaringen met C een paar jaar geleden. De eerste serie verliep voor mij niet goed: 11 lessen, 6 instructeurs die elkaars lessen niet positief beoordeelden.
Daarna vooral met dezelfde instructeur gereden, Fred Claessen. Met effect, want geslaagd. Fred bleef altijd rustig en was nooit te beroerd e.e.a. nog eens uit te leggen en voor te doen.
Helaas moest ik lessen afzeggen wegens gezondheidsproblemen, waarvan een les net binnen de limiet van 48 uur viel. Hoewel de verkeersschool de kosten van die les aanvankelijk niet wilde retourneren, heeft men dat na nog wat contact alsnog gedaan. Ook bij de eerste serie lessen heeft men voor compensatie gezorgd. Chapeau!
27 September 2022
Leo
Zoetermeer
Mijn echtgenoot en ik hebben beiden les gehad voor C1 van Rob E. Zeer tevreden over de manier van les geven, rustige instructies en gezelligheid in de wagen. Veel geleerd en beiden geslaagd de eerste keer.
Ook de planning van de lessen is goed verlopen.
19 July 2022
Annelies Goudswaard
Naaldwijk
De autorijlessen waren effectief en ik ben blij dat ik heb gelestier heb
Leerzaam en verschillende methodes werden gebruikt om moeilijke dingen te leren
8 July 2022
Simon
Leerzame uren met Ed
Duidelijke uitleg en goed tips hebben er voor gezorgd dat ik geslaagd ben.
6 July 2022
Michel
Pijnacker
Fijne lessen waar ik heel veel van heb geleerd
Erg gezellig gehad met veel leermomenten, deze lessen hebben mij meer dan voldoende voorbereid op het rijden in het verkeer.
1 July 2022
Tijmen
Bergschenhoek
Ze helpen je heel goed
Instructeurs letten goed op je en geven duidelijke tips wat je beter kan doen top rijschool
27 May 2022
Daniel
Den haag
Veel geleerd in korte tijd
Dank je wel Rob en Ed voor de super fijne begeleiding, het geduld en de gezelligheid. Op naar vele veilige kilometers met mijn paard.
25 May 2022
Agnita
Voorburg
Top geregeld
Ed is een hele relaxte man weet waar die over praat en stelde mij heel de dag gerust
23 May 2022
Geoffrey storre
Bleiswijk
Veel druk, maar het levert resultaat
De lessen konden heel flexibel ingeplanned worden. De lessen gingen prima.
23 May 2022
Evert
Berkel en rodenrijs
Prima traject
Binnen het voorgestelde pakket het examen in 1 keer gehaald. Rustig de tijd voor genomen, flexibele planning, lieve mensen.
19 May 2022
Jordy
Berkel en rodenrijs
Afwisselend maar over het algemeen goed
Veel verschillende instructeurs gehad maar met de meeste kon ik goed opschieten.
Jules
Bleiswijk
Top begeleid met een positief einde.
Super geregeld allemaal!
Dylan
Berkel en Rodenrijs
Super fijne lessen en goede uitleg
Super rijschool en rijinstructeur
Antonio
Den Haag
Leuke ervaring leuke les en super aardig
Leuke les gehad veel geleerd en super relaxe dag gehad
Alles duidelijk en goed uitgelegd betere instructeur kan je niet krijgen
17 May 2022
Jeffrey
Uitstekend, kwaliteit
Gezellige dag met top uitleg. Instructeur heeft mij van te voren op alle belangrijke dingen gewezen en goeie uitleg gegeven op alles waar ik op moet letten. Aanrader
16 May 2022
Wessel
Heel fijn en duidelijk
Er worden duidelijke aanwijzingen gegeven en er is altijd ruimte om vragen te stellen.
Anna
Pijnacker
Goed, altijd netjes op tijd fijne mensen om te werken.
Ik heb hele fijne lessen gehad. Goede uitdaging en fijne instructeurs en instructrice
Jelle
Den hoorn
Hele goede hulp gehad
Alles is duidelijk uitgelegd aan mij, voldoende geoefend met alles, hierdoor heb ik kunnen slagen
Nikki
Nootdorp
Tevreden met de kwaliteit en kunde van de instructeur
Eerste keer minder positief maar tweede keer erg tevreden (andere instructeur). Tweede instructeur erg gezellig en kundig.
12 May 2022
Bob
Ed van der Spek.
Mein istructor is perfect. Danken fur alles. Ich bin front. Danke schon.
11 May 2022
Michał Hejła
Capelle aan den IJssel
Top begeleiding
Hele leerzame dag. En geslaagd en ik weet hoe ik met een aanhanger moet en kan rijden. Ed bedankt, jij voelde goed aan waar en hoe je kon coachen.
10 May 2022
Bart
Pijnacker
Fijne instructeurs, leggen goed uit
6 May 2022
Rutger
Delfgauw
Uitsrekend
Aardige instructeurs als je belt wordt alles geregeld
6 May 2022
Jaap
Benthuizen
Superfijne instructeur
Fijne ervaring gehad bij instructeur Ed. Duidelijk en alles goed uitleg en netjes beantwoord.
3 May 2022
Sabine
Top!
Zeer gedetailleerde lessen met persoonlijke benadering.
3 May 2022
GertJan
Nootdorp
Review overzicht
Positief sentiment82%
Sterke punten
Goede rijinstructeurs die je alles goed leren.
Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Duidelijke uitleg en vooruitkijken door de instructeur (Martin).
Heeft een totaal van 9.990 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Over Verkeersschool van Buuren B.V.
Welkom bij Van Buuren Rijopleiding en Training, waar we al vele jaren een betrouwbare partner zijn voor de overheid, de transportbranche, exameninstituten en andere organisaties. Als pionier in (ver)nieuwe(n)de opleidingen anticiperen we op veranderingen in de sector, de groeiende behoefte aan veiligheid en de vraag naar efficiëntere en snellere opleidingen.
In samenwerking met Van Buuren bent u verzekerd van een professionele partner die een zorgeloze begeleiding biedt voor uw opleiding(en). Met één centraal aanspreekpunt, landelijke dekking en gestroomlijnde opleidingen streven wij ernaar u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.