9

Zeer correct geholpen

Fiat 500 gekocht. geholpen door Marc Custers. op nette wijze geholpen ondanks dat ik geen "grote" klant was. proefrijden in 2 fiat's. stonden tijdig klaar. geen druk uitgeoefend en goed geadviseerd. ja zeker tevreden met de aankoop en de afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze garage. Dhr mark custers komt afspraken in het geheel niet na

Afspraak gemaakt voor proefrit. Belt hij je doodleuk met de mededeling dat auto verkocht is zonder mij in de gelegenheid te hebben gesteld bod op de auto uit te brengen, zonder mij in de gelegenheid te hebben gesteld proefrit te maken zoals afgesproken. Is daarbij ook nog onbeschoft. Op mijn vraag of de gemaakte afspraak voor proefrit vervroegd kon worden was het antwoord toen nee. En dan nu plots de mededeling dat auto tussentijds verkocht is. Schandalig!

 • Aanbevelen? Nee
9

Super service, en heel klantvriendelijk.

Een goede service , en de klanten worden goed geholpen. Ook na aankoop nog interesse hoe de aankoop ervaren is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Geweldige service door de Heer J van de B.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Ik heb de aanschaf van mijn nieuwe BMW als zeer prettig ervaren en ben uitstekend geholpen door een top verkoper. Heel erg bedankt Marc Custers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke en snelle service

Marc Custers heeft mij erg goed en eerlijk geholpen bij de aankoop van een AUDI A3 sportback. Afspraken nagekomen en zeer snel gehandeld ondanks dat hij zelf op vakantie was (nog persoonlijk contact gehad)!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijn, behulpzaam, vriendelijk en professioneel autobedrijf!

Onlangs hier mijn oude auto ingeruild en een andere aangeschaft. Een prima inruilprijs gekregen en de prijs van de aangeschafte auto was alleszins redelijk. Ik werd prima geholpen door Marc, en de auto werd afgeleverd zoals afgesproken. Al mijn aanvullende wensen werden keurig uitgevoerd. Helaas moest er achteraf nog een defect aan de auto worden gerepareerd. Dat kwam pas later aan het licht, maar werd direct en zonder problemen, kosteloos, opgelost. Ik zou hier zo weer een auto aanschaffen, ook al woon ik hier op ruim 2,5 uur rijden vandaan. De (klant)vriendelijkheid, de service, de professionaliteit en de kennis van zaken heb ik als zeer prettig en goed ervaren. Marc is een verkoper met hart voor zijn klant en liefde voor het autovak. Bedankt voor de prettige gesprekken en aandacht die je voor me had. Grote kans dat je me weer ziet...

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede eerlijke service

Verleden week een audi s5 gekocht. Eerst een prettig telefonisch contact gehad om informatie te vragen. Toen afspraak gemaakt om de auto te komen bezichtigen. Gezien Rijswijk - Heerlijk een behoorlijk eind is, heb ik kunnen afspreken dat de auto rijklaar was op de dag dat ik kwam kijken. Netjes opgehaald van het station en daarna alle tijd en ruimte om vragen te stellen, auto te bekijken en uitgebreid proef te rijden. Auto gekocht met de huisgarantie, waar oa een deels gevulde tank bij inbegrepen was. Deze was echter vrijwel leeg. Zonder te hoeven vragen hierdoor een leuke korting gekregen waar ik prima een aantal keer van kan tanken. Erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrije, snelle en goede service

Marc Kusters heeft mij snel, goed en gastvrij geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Zeer tevreden over de communicatie, service en dienstverlening. Op basis van deze ervaring zou ik wederom terugkomen bij Auto A-Z.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ik had een afspraak gemaakt voor een testrit, bij aankomst vriendelijk onthaald door Marc Custers en duidelijke uitleg over de auto gekregen. Na de testrit met Marc Custers om de tafel gaan zitten en een heel fijn gesprek gehad. Uiteindelijk dezelfde dag nog besloten om de auto te kopen naar aanleiding van de goede staat van de auto en de fijne begeleiding van Marc bij de aankoop. Bij het ophalen van de auto kwamen we erachter dat het knopje van de stoelverwarming helaas kapot was, zoals beloofd was dit enkele dagen later gerepareerd. Super service!

 • Aanbevelen? Ja
8

In een zin perfect.

Bijna 6 maanden gelegen een heel mooie dikke 535I GT gekocht en ben daarbij geholpen door verkoper Marc Custer. Auto gekocht met 6 mnd Bovag garantie. De afhandeling is prima verlopen, de auto stond te koop op winterbanden zonder zomerbanden wat niet echt optimaal is natuurlijk. Na enig onderhandelen werd er door Marc een keurige set zomerbanden bij geleverd. Bij aflevering een onderhoudsbeurt plus enige kleine gebreken keurig verholpen en op de afleverbon kenbaar gemaakt. Na aantal weken bleken de reactiestang rubbers aan beide zijde versleten en deze zijn na een belletje met Marc meteen vervangen. Nu na bijna 6 maanden blijkt de accu het te gaan begeven en ook deze wordt zonder problemen door het AUTOAZ team vervangen. In de diverse contacten met Marc is hij altijd correct en vriendelijk en oplossingen gericht tegenover mij als klant. Zeker de moeite waard om een volgende keer weer te bezoeken

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service

Enkele weken geleden via internet contact opgenomen om een proefrit te maken in een Peugeot 208. Bij aankomst enkele dagen later stond de auto al klaar en na het maken van de proefrit hebben wij rustig gesproken met Marc Custers over de auto, afhandeling van kleine puntjes, aankoop en overdracht. Binnen een paar dagen was de auto gereed en rijd ik nu al enkele weken met veel plezier in deze Peugeot 208. Auto AZ is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een degelijke auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Marc heeft mij top geholpen. Echt afspraken nakomen dat heeft hij goed begrepen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf uitstekend geholpen

Beste Marc Custurs, Graag wil ik je nogmaals bedankten voor de geweldige medenwerking De BWW X5 is echt een top auto Nogmaals bedankt, Met vriendelijke groet, E. Veen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate vriendelijk, schappelijk en daadwerkelijk klantgericht

Het begon met het contact via internet. Geen beloftes die niet worden waargemaakt maar concrete afspraken. Bij aankomst en zeer vriendelijke en ongedwongen ontvangst staat meteen alles gereed. Zelfs bij zeer kritisch commentaar mijnerzijds wordt alles in werking gezet om mij, als klant, niet teleur te stellen maar met gedegen wederwoord en vakmanschap te overtuigen en gerust te stellen. De verkopers en in mijn geval Dhr Marc Kusters komen zeer professioneel en vakbekwaam over. De kwaliteit van het personeel en van de sales en van monteurs is duidelijk merkbaar aan de antwoorden op de vele vragen die worden gesteld. Het sterkste punt is de after-sales. Hier was ik werkelijk verbaasd over. Alles wat ik heb gevraagd zoals onderhoudsboekjes, handleiding en lakstift wordt zonder enige vorm van moeite toegezegd en nagekomen. Dit bedrijf verdient een 10 en is een aanrader om zaken mee te doen. Ondanks dat het voor mij bijna 200km rijden is zal ik in de toekomst eerst daar via internet mij interesse tonen en een deal sluiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en betrouwbaar

Op internet een mooie X3 gevonden voor een goede prijs. Voor mij helemaal andere kant van het land dus eea kon alleen via de mail. Een mooie prijs voor in te ruilen auto gekregen. Alle afspraken keurig in mail vastgelegd. Bij aankomst daar auto prima in orde en snel afgehandeld. Helaas bij aankomst thuis, bleken toch twee zaken defect. Contact opgenomen omdat ik geen garantie had genomen, maar wel vond dat de auto bij aflevering gewoon helemaal goed moest zijn. In overleg zijn de onderdelen opgestuurd die ik met gemak zelf heb kunnen vervangen. Al met al een bijzonder prettige ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
1

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na een afspraak gemaakt te hebben voor een bezichtiging en testrit was de auto bij aankomst net die ochtend verkocht. Jammer, aangezien mijn telefoonnummer wel in de agenda stond zodat er altijd contact zou worden opgenomen mocht een er andere koper komen. De reactie was \'mijn collega heeft niets doorgegeven\'. Daarna ook geen enkele moeite om überhaupt te helpen of om op te staan vanachter de servicebalie door de verkoopmedewerker.

 • Aanbevelen? Nee
 • Service
 • Deskundigheid N.v.t.
 • Prijs/kwaliteit N.v.t.
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen door Richard Veltstra. Een hele mooie auto gekocht voor een scherpe prijs. De communicatie verliep helder en vlot. Vriendelijk personeel, zelfs op het einde van de dag. Binnen 3 dagen kon ik de auto al meenemen, zonder enige problemen. Kleine mankementen die tijdens het testen naar voren kwamen werden zonder problemen direct opgelost. Ik raad het aan om bij deze zaak een auto te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto
3

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht! Ik heb eind 2017 een Audi A3 gekocht met 120.000 km op de teller. Gevraagd aan verkope of de ketting vervangen is van de auto, aangezien dit type auto daar problemen mee kan hebben, was het antwoord van Marc, Ja. Tijdens de garantie periode is de waterpomp vervangen en is de auto nog 2 keer terug geweest omdat de motor, vooral s\'morgens, tikte en veel lawaai maakte. Er is toen een oil-flush gedaan en de monteur vertelde dat dit soort motoren altijd wat lawaai maken. November 2018 is de ketting kapot gegaan waardoor de motor helemaal kapot geslagen is. Ik heb mij laten vertellen dat het harde tikken van de motor al een voorbode van ketting problemen is. Ik heb nog contact gehad met Auto A-Z en ik moest dan de auto naar hun brengen om te kijken wat er aan de hand is. Ik heb dit niet gedaan omdat het niet meer onder de garantie valt en ik alles zelf moet betalen. Onder tussen heb ik een nieuwe motor in de auto laten zetten en deze loop als een zonnetje zonder tikken en lawaai. Dus deze motoren maken niet standaard een tikkend geluid zoals de monteur vertelde. Ik zal nooit meer een auto bij dit bedrijf kopen.

 • Aanbevelen? Nee
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Andere reden
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

In een woord: Geweldig ! Kwam in contact met Marc Custers, voelde meteen een positieve klik. Marc was waanzinnig flexibel in zijn opstelling naar mij en heeft zonder problemen mijn 4 Golfjes Cabrio ingeruild op een bijzonder zakelijke en nette manier. Hoewel ik van plan was een Audi A5 cabrio te kopen, waarop Marc zijn inruilvoorstel had gebaseerd, kocht ik uiteindelijk een (goedkopere) Mini Cabrio. Marc schakelde snel en soepel, zodat de deal vlot rondkwam. Ik kan iedereen aanraden eens bij Auto AZ langs te gaan. De auto\'s die er staan, zijn netjes, perfect onderhouden (geschiedenis bekend) en strak geprijsd. Een vriendin van mij had overigens bij het ophalen van mijn Mini dezelfde fijne indruk, en bijna ter plekke een auto gekocht. Marc, enorm bedankt, ik hou je in de toekomst in de gaten. Bonno Mijnlieff, Amstelveen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer beleefd en accuraat. Iedere vraag was netjes beantwoord. Beschrijving auto was exact zoals hij eruit ziet en rijdt. Prachtige BMW 320!Marc, dank is groot!

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja, prima verloop via Marc Custers.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ook zeer prettig ontvangen. We zijn samen tot een mooie overeenkomst gekomen. Heel erg bedankt Marc custers dikke pluim naar jou persoonlijk en naar auto az voor alles service

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een lange rit netjes ontvangen door Marc Custers met een heerlijke limburgse vlaai. Duidelijk verhaal, auto stond klaar en direct proefrit. After sales goed en correct. Geen typische autozaak waar de verkopers geen aandacht voor de klant heeft. Dank Marc

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afgelopen zomer contact gezocht met Marc Custers via de mail omtrent een mooie zwarte Opel Corsa. Waarna ik een snelle reactie kreeg, en ook meteen de inruilwaarde van mijn eigen auto wist. Paar dagen later kon ik gaan proefrijden, en de auto beviel meteen. Later die week kon ik mijn auto gaan ophalen, en ben tot heden nog zeer tevreden! Ik hoop nog lang plezier te hebben van mijn auto, maar in de toekomst zal ik zeker nog eens denken aan A-Z Heerlen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina