Goed en betrouwbaar bedrijf.
Onlangs onze 2e auto hier gekocht Naar tevredenheid geholpen. Krijgt ruim de tijd om rustig te kijken. Echt een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen.
11 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.488 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews tonen een constant hoog serviceniveau en betrouwbaarheid. Klanten prijzen vriendelijk personeel, snelle hulp en duidelijke communicatie. De dealer staat bekend om eerlijke prijzen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De algehele ervaring is positief.
11 April 2026
Jurrian
Genemuiden
Naar Henk Kuiper toegereden met het idee dat we er niet uit zouden komen. Door het prettige contact met Henk en meedenken toch een deal gesloten. Auto is inmiddels afgeleverd. Bij de aflevering zou meer tijd vrijgemaakt kunnen worden voor uitleg van alle mogelijkheden en instellingen.
10 April 2026
Correct en vriendelijk
5 April 2026
Martine
Zwolle
Je word altijd goed geholpen
2 April 2026
David
Heerenveen
Nette garage, veel ruimte om de auto's te kunnen bekijken. Professioneel. Behulpzame mensen en zeer meedenkend. Ben heel blij met de aangekochte auto. Prijs - kwaliteit echt top
1 April 2026
Mariska
Vollenhove
Heel fijn geholpen en vriendelijk.
30 March 2026
Jan
Goede ervaring met dezegarage
19 March 2026
Hendrik Jan Kloezeman
Norg
Mooie deal gemaakt en een snelle levering.
13 March 2026
Gerrit
Ommen
Ontzettend goede service, doen waar ze goed in zijn. Geen onnodige reparaties, chapeau!
11 March 2026
Els
netjes en correct
9 March 2026
Kees
Mensingeweer
De deal kon snel gemaakt worden. Vandaag bellen, morgen kijken en deal sluiten. Twee dagen later auto klaar met afgesproken werkzaamheden.
9 March 2026
J
Assen
Mooie zaak, prettig vriendelijk personeel, goede service
Caroline
Dorst
leuke vriendelijke mensen heel spontaan en terzake kundig.handelen was fijn met hun.
wietze stoelwinder
HEERENVEEN
Ik heb al jaren mijn youngtimer hier in onderhoud. De mannen in de werkplaats zijn topvakmensen. Kwam hier terecht via mijn zwager (die de werkplaats als klant heeft mbt zijn uitstekende Interflon producten) en chef werkplaats Erwin aanbeval. Erg blij mee! Heldere taal, nuchtere blik, correct advies, nette facturen. Rij altijd met plezier vanuit Zwolle naar Kuipers. Aanrader.
Roel Kiers
Zwolle
Vakkundig, meedenkend en vriendelijk. Uit- en thuisservice!
17 February 2026
Martin
Nieuwleusen
Prima en snelle service. Reparaties worden goed en snel uitgevoerd door uitermate vriendelijke medewerkers.
Henriette
Meppel
Hebben veel kennis van motoren en goede oplossingen.
Johan
Meppel
Prima garagebedrijf met vakkundige mensen. No nonsense. Mooie auto's. En fatsoenlijke prijzen bij onderhoud. Van harte aanbevolen!
Peter Hut
MEERSTAD
Heel veel aandacht voor de klant en het nakomen van afspraken.
1 February 2026
Ron
Eindhoven
27 January 2026
Roelof
Staphorst
Wij zochten weer een speciale auto , na een gesprek met advies gevonden en gekocht . Dit is de 2de auto die wij nu bij Kuiper Staphorst kopen iedere auto daar heeft net wat meer .
25 January 2026
Martin
Beilen
Vlot geholpen met een kleine reparatie .
19 January 2026
Jacob
nijeveen
We komen al weer een tijdje bij Henk Kuiper auto’s. Ze zijn vlot en maken tijd voor je. Dat kom je niet veel meer tegen.
7 January 2026
Wilfred