Niets is teveel!

Zoals gebruikelijk bij Henk Kuiper Auto’s is de service en aandacht die er aan de auto wordt besteed SUPER

Persoonlijk ,net en correct bedrijf.

Net ,correct en snel met hele goede service

toppie

geweldig geholpen alles snel geregeld aanrader voor een ieder

Als van ouds -> goed

Prettige ontvangst bij werkplaats als verkoop Nu 10 jaar een VW Touran zonder noemenswaardige problemen.

Prachtige auto’s van hoogwaardige kwaliteit

De auto prijzen zijn wel wat aan de stevige kant maar dan krijg je er wel wat voor terug. De ene auto ziet er nog beter uit dan de andere. Kortom je koopt er wel kwaliteit.

Perfecte en zeer snelle hulp in Nieuwleusen!

Afwerking in garage zoals altijd gewoon goed, vertrouwd!

Doen wat ze zeggen

Snelle en heldere communicatie, verkopen keurige nette auto’s

Correct en kundig

Op advies van mijn zwager, die wist hoe goed het werkplaatsteam is, heb ik hier al een aantal jaren tot volle tevredenheid mijn TT in onderhoud. Betrouwbaar advies, kundige uitvoering, nette prijzen. Uitstekende prijs/kwaliteit, dus aanrader! Ik rijd er met plezier voor vanuit Zwolle naar Staphorst.

Topservice

Zeer tevreden met aflevering van mijn auto en het nalopen van alle punten die ik opgegeven had

Een top bedrijf!!

Goede service, kennis en heel klantvriendelijk! Erg prettige mensen. Een bedrijf waar je goed geholpen wordt. Kan elk bedrijf een voorbeeld aan nemen!!

Voldoende ervaring

Een zakelijke overeenkomst, niet veel meer dan dat, bevredigende ervaring.

Super fijn bedrijf om een auto te kopen

Geweldig mooi bedrijf , gemoedelijk en wij voelen ons hier thuis, de verkoper krijgt ook 5 sterren

Goed contact met Harm.

Heeft mij perfect en snel geholpen.

Boven verwachting

Prachtig bedrijf met zeer mooie auto’s Auto gekocht bij dit bedrijf en was verrast door de hoge kwaliteit van aflevering.

Geweldig bedrijf

Na een zoektocht bij ons in de randstad naar de voor ons juiste Kia Sportage kwamen we in Staphorst terecht bij Henk Kuiper auto’s. Daar stond voor dezelfde prijs een jongere Kia Sportage met minder km en meer opties te koop. Omdat het voor ons 160 km rijden was konden we de dag van tevoren afspreken dat de Kia op zaterdagochtend voor ons werd vastgehouden. Fijn gevoel i.i.g. niet voor niets heen te rijden. Onze eerste stap in de showroom deed ons positief verassen! Groot en ruim opgezette showroom met schitterende bijna nieuwe auto’s.. Na een kopje koffie een proefrit gemaakt wat uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van de Kia Sportage. Met verkoper Harm hadden we een fijne klik en alles ging gemoedelijk. Niks opdringerig maar heel persoonlijk. Het is een eind rijden maar zou in mijn omgeving Henk Kuiper Auto’s ten zeerste aanbevelen.

Prima garage om een auto te kopen

Ik was op zoek naar een andere auto. Maar wist niet wat voor merk. Ben toen bij Henk Kuiper wezen kijken. Prima uitleg gekregen van Harm. Wist toen wat ik wilde. Ik werd vrij snel daarna terug gebeld dat er zo'n type Tiguan binnen kwam. Bij oplevering een goede uitleg gehad van aantal belangrijke dingen. Nu op naar veel veilige en goede km.

Top ervaring met dit bedrijf aanrader

Goede ervaring met aankoop van de auto goede service fijne mensen goed advies

Superrr garage

Veel tijd voor de klant

- Auto zag er als nieuw uit bij eerste bezichtiging - Netjes te woord gestaan - Goede inruilprijs gekregen - Aandachtspunten opgelost - 6 maanden Henk Kuiper garantie op alles - Lekkere fles Overijsselse wijn gekregen bij aflevering

Zeer nette en transparante service.

Zeer nette zaak, mooie en jonggebruikte auto’s in de duurdere klasse en transparant zaken doen. Ze werken met all-in prijzen. Dus geen bijkomende kosten zoals afleverpakketen, extra aan te kopen garantie enz. Ik heb er een Skoda Karoq (2023) gekocht. Auto werd keurig netjes afgeleverd met een servicebeurt, poetsbeurt en 4 nieuwe Bridgestone banden. Daarnaast kreeg ik een nette en realistische inruilwaarde voor mijn vorige auto. Ik ben zeer tevreden over de auto, de service en het klantcontact en zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Top bedrijf!

Ik kom hier al jaren en ben elke keer weer blij met de service. Henk Kuiper is een zeer betrouwbare eigenaar die de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Geen gladde verkooppraatjes of onnodige reparaties, maar gewoon eerlijk advies en vakmanschap. Inmiddels heb ik hier al twee keer een auto gekocht, beide keren zonder gedoe en met een goed gevoel de weg op. En niet te vergeten: monteur Erwin is echt een vakman, denkt mee, werkt netjes en weet precies wat hij doet. De koffie is hier trouwens ook erg lekker! Een garage waar je met een gerust hart je auto achterlaat én koopt.

Mooi en net bedrijf.

Fijn contact gehad met Henk. Mooie Tiguan gekocht en netjes afgeleverd

Zoals altijd erg fijn om zaken te doen

Wij komen al jaren bij Henk Kuiper auto's, en zowel bij de verkoop als bij de werkplaats wordt je prima geholpen. Top bedrijf!!

Goede service, zeer vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst