Heeft een totaal van 162 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews geven aan dat er duidelijke uitleg is, flexibiliteit in de planning en vriendelijke instructeurs. De lessen lijken effectief en het personeel stuurt en ondersteunt leerlingen richting het praktijkexamen. Over het algemeen wordt de rijschool positief ervaren met consistente vooruitgang en behulpzame begeleiding.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Flexibele planning
Vriendelijke instructeurs
Gebaseerd op 18 reviews
Fijne rijschool
Ik heb mijn lessen mogen volgen bij Mark.
Altijd goede instructies en ook heel vriendelijk en behulpzaam. Maar is ook duidelijk.
Dankzij hem ben ik geslaagd in 1 keer.
Tijdens de lessen word je goed voorbereid op het examen en rij je meermaals de routes die ook op het examen voorkwamen Nogmaals bedankt!
2 April 2025
Siebe
Uitstekende rijschool!
Mijn ervaring met Vaane verkeersinstructie was super goed. De instructeur had veel rijervaring en kennis en wist dit goed over te brengen op zijn leerlingen. Dit pakte voor mij positief uit en heeft mij uiteindelijk laten slagen. Bedankt voor de gezellige maar leerzame lessen!
31 March 2025
Tiemen
Middelburg
De lessen zijn erg leerzaam en duidelijk
De lessen zijn erg leerzaam en ontspannen en de instructeur is erg aardig en duidelijk.
11 March 2025
Jip Lilipaly
Toppie
Top alles wordt rustig uitgelegd en besproken als er een onderdeel is wat je niet goed beheerst wordt daar goed opgelet en wordt je er vaak aan herinnerd uiteindelijk in een keer geslaagd perfect
10 March 2025
Yordi
Middelburg
Super fijne rijlessen gehad en er veel van opgestoken!
hele fijne lessen gehad van Richard. geeft goeie tips en neemt echt de tijd voor je. met gevolg in 1x geslaagd, super bedankt !
26 February 2025
Vera
Middelburg
Rijschool Vaane is erg professioneel en heeft een goede aanpak!
Mijn ervaring met Rijschool Vaane is dat het een erg goede rijinstructeur is. Hij denkt samen met je mee over een plan van aanpak en geeft goede lessen. De kennis word vakkundig overgedragen en daarnaast was het erg gezellig in de auto. Een echte aanrader voor ieder die een rijschool zoekt.
12 February 2025
Stijn
Middelburg
Fantastische instructeur! Altijd super gezellig en goede uitleg
Erg duidelijke uitleg en goede instructies. Ook tijdens het rijden geeft Mark nog goede aanwijzingen die helpen! Daarnaast is het met Mark ook super gezellig en ontspannen en hij is heel geduldig . Zeker aan te raden je rijbewijs bij hem te doen. Ging altijd met veel plezier de auto in.
12 February 2025
Chee
Middelburg
Je krijgt de hulp die je nodig heb.
Er is altijd een positieve sfeer in de auto, je krijgt de hulp die je nodig heb
6 January 2025
Aram
Ontzettend fijne rijlessen gehad
Gestart bij een andere rijschool en geen fijne ervaring gehad. Hier ontzettend fijne rijlessen gehad op jouw tempo afgestemd. Ik kon ook erg snel al beginnen met lessen bij hen!
21 October 2024
Bo
Goeie, leuke, efficiënte rijlessen
Veel geleerd in een korte tijd en het in één keer mijn rijbewijs. Aanrader!!
10 October 2024
Floor
Middelburg
Een absolute aanrader voor iedereen!
De autorijlessen bij Mark heb ik als zeer positief ervaren. Een heel betrokken en behulpzame rijinstructeur die voor een hele positieve en rustige sfeer zorgt, wat mijn leerproces enorm ten goede is gekomen. Daarnaast was de feedback altijd van kwalitatief hoog niveau en ben ik ook zeer te spreken over de geleidelijke en soepele opbouw tot het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden tijdens het gehele traject. Als je dus op zoek bent naar een rijschool die kwaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, dan ben je hier aan het juiste adres!!
14 August 2024
Matthijs
Top rijschool!
Het was erg fijn om te lessen bij Vaane. Ik heb veel geleerd, want er was een duidelijke uitleg en veel feedback. Lessen waren makkelijk in te plannen en hij was altijd op tijd. Mijn rijbewijs heb ik ook in 1x gehaald!
14 August 2024
Anne-Sophie
Sociaale rijinstructeur
Ik heb naar me zin gehad bij vaane en in 1x geslaagd dankzij vaane
25 July 2024
Philip
Ontzettend fijne instructeur
Mark heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Erg fijne en leerzame lessen!
22 July 2024
Annemarie
Het waren geweldige lessen
Ik heb gelest bij Mark Vaane, hij bleef altijd rustig en legt alles super duidelijk uit. Ook was het altijd gezellig in de auto
16 July 2024
Mees
Heel goed en gezellig!
Heel erg goed en behulpzaam! De lessen met Mark waren ook nog eens gezellig! Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met autorijlessen!
10 July 2024
Florian
Heel goed
Goede rij-instructeur met persoonlijke aandacht. Ik kreeg veel duidelijke feedback tijdens de rijlessen. Het inplannen van de rijlessen verliep ook vlekkeloos. Ik zou deze rijschool dus aan iedereen aanbevelen!
25 June 2024
Yvette
Vlissingen
goede rijinstructeur met veel inzicht in het verkeer
ik heb een fijne ervaring gehad bij Vaane. Ik had een rijinstructeur die veel inzicht heeft in het verkeer en mij veel heeft geleerd over de deelname in het verkeer.
5 April 2024
Peter
Middelburg
Gezellig lessen en super nuttige feedback
Ik had rijles van Mark dus dit is meer een berichtje over hem. Ik vond het elke week super leuk om rijles te hebben, elke week een beetje bijkletsen over de week en tegelijkertijd super veel nuttige tips krijgen over waar verbetering in te behalen was. Ik zou aan iedereen deze rijschool aanbevelen en ik wil Mark graag bedanken voor alle lessen!
18 December 2023
Bram
Middelburg
Zeer fijne en leerzame lessen
Ik ben geen natuurtalent als het om auto rijden gaat, maar tijdens de lessen heb ik veel verschillende dingen geleerd en meer vertrouwen gekregen.
13 November 2023
Annabel
Goed, erg fijn
Goede lessen, fijn gevoel en fijne auto
16 October 2023
Daan
Goede rij-instructeur,
Neemt de tijd voor je en zeer vriendelijk.
27 September 2023
Jona
Uitstekende ervaring
Ondanks een behoorlijke interne drempel om te beginnen met autorijlessen is het mij door Vaane verkeersinstructie toch gelukt. Mark is een ontzettend vriendelijke en geduldige instructeur bij wie rijveiligheid altijd voorop staat.
4 September 2023
Marit
Een hele fijne rijschool
Het was zeer leerzaam. Ik had een goeie rijinstructeur die je op je gemak stelde, en mij goeie tips wist te geven.
Zeker aan te raden!
29 August 2023
Niels
Nieuwdorp
Correct en vriendelijk
Prettige rijlessen en zaken worden goed en snel geregeld.
23 August 2023
Marlies