Heeft een totaal van 387 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews benadrukken duidelijke uitleg en de geduldige aanpak van de instructeurs. Klanten waarderen de rustige en vriendelijke sfeer in de lessen en de goede voorbereiding op het examen. De communicatie wordt als betrouwbaar en helder ervaren en leidt vaak tot slagen in één keer. De school komt naar voren als professioneel en resultaatgericht.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Geduldige en ervaren instructeurs
Rustige en prettige leeromgeving
Gebaseerd op 38 reviews
No nonsense vakschool met geduld!
Roland is een “recht door zee” vakman die rust in de auto uitstraalt. Hij is duidelijk in zijn communicatie en doet dat op een prettige manier. Leert je snel de fijne kneepjes van het vak bij.
En hou je toevallig ook nog eens van modelspoor(bouw)?? Zoek dan zeker niet verder!
8 October 2025
Gijs
Uden
Betrouwbare en professionele rijschool.
Onlangs mijn BE-rijbewijs gehaald via rijschool Nooijen: ik ben tevreden over de hele ervaring. De instructeur (Roland) is professioneel, (merkbaar) ervaren, duidelijk en vooral no-nonsense: geen tijdverspilling, maar doelgericht werken naar het examen.
Wat ik erg prettig vond, is de betrouwbare manier van communiceren en de eerlijke feedback tijdens de lessen. Je weet waar je aan toe bent.
Kortom: een rijschool die staat voor kwaliteit, duidelijkheid en resultaat. Een aanrader voor iedereen die het aanhanger rijbewijs wil halen.
2 October 2025
Ruud
Duidelijke lessen gehad van Roland
Goede en duidelijke lessen gehad waardoor ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs C
25 September 2025
Alexander
Uden
Hele fijne en duidelijke rijles gehad voor het BE-rijbewijs.
Ik heb in één dag mijn BE-rijbewijs gehaald bij Verkeersschool Nooijen. De uitleg was super duidelijk en rustig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Alles werd stap voor stap uitgelegd en goed begeleid, waardoor ik met vertrouwen het examen kon doen. Een hele fijne ervaring!
25 September 2025
Jelle Vogels
Uden
Top instructeur en fijne sfeer, BE rijbewijs in één keer gehaald!
In één keer geslaagd voor mijn BE rijbewijs bij Verkeersschool Nooijen! Roland is een fijne instructeur, geeft duidelijke uitleg en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Absoluut een aanrader!
5 September 2025
Gydo
Handel
Ja een goede instructeur!
Goeie kerel. Komt zijn afspraken na.
Zeker een aanrader!
25 August 2025
Peter
Hendriks
Leuke en leerzame lessen!
Leuke rijschool met fijne rij-instructeurs!
28 July 2025
Pieter
Dagopleiding BE rijbewijs
Begin juli een dagopleiding BE gedaan, zodat we met onze caravan kunnen blijven rijden.
Door prettige begeleiding en goede instructies klaargestoomd voor het examen op die zelfde dag. Veel bijgeleerd met name op gebied van de bijzondere verrichtingen. Geeft net dat extra stuk zelfvertrouwen dat elke lastige, onverwachte situatie onderweg toch rijdend op te lossen is.
Gelukkig in 1x gehaald, zodat we nog precies op tijd weer legaal met de caravan op vakantie konden.
20 July 2025
Maurice
Heesch
Roland geeft goede en duidelijke uitleg
Door heldere en duidelijke uitleg met goede begeleiding heb ik mijn aanhangerrijbewijs gehaald!
15 July 2025
Mitch
St oedenrode
Goede duidelijke lessen
Goede evaring gehad, duidelijke overzichtelijke lessen waarbij wordt teruggeblikt op voorgaande lessen. Zeker aan te raden.
12 July 2025
Jurre
Uden
Professionele en prettige manier van lesgeven
Bij deze rijschool heb ik op een professionele en prettige manier les gehad, dankzij duidelijke uitleg en geduldige begeleiding van de instructeur heb ik in één keer mijn E achter B rijbewijs gehaald.
12 July 2025
Bas
Super! Veel geleerd
Ik heb de lessen bij Roland als prettig ervaren. In één keer geslaagd voor BE
3 July 2025
Gijs
Uden
Fijne rijschool met goede begeleiding
Ik ben goed begeleid, de instructrice had veel geduld en legde alles goed en duidelijk uit.
Erg tevreden met mijn ervaring bij deze rijschool!
28 June 2025
Mette
Duidelijk,vriendelijk & praktisch
Meer woorden heb je niet nodig
27 June 2025
Boudewijn
Oss
Fijne theorie en praktijk instructeur!!
Namens het bedrijf een C rijbewijs behaald en gelijk daarna CE !!
Ik heb dankzij de instructeur alles binnen 10 weken afgerond inclusief code 95!
Theorie kleine groep klassikaal, erg fijn. Thuis komt er toch niet veel van.
En praktijk heel Oss van binnen en buiten leren kennen. En alles in 1 x behaald
Kortom super !!
26 June 2025
Sven
Volkel
Leuke rijschool waar ik fijne rijlessen ervaar.
Aardige rij-instructeur die goed les kan geven.
26 June 2025
Pieter
Uden
Leuke en vooral goede rijschool / instructeur
Als leerling heb ik er erg van genoten, een hele prettige instructeur waarmee je goed overweg kon maar ook veel van kan leren. Ik heb niks negatiefs te vertellen over deze rijschool en raad deze rijschool je ook echt aan.
25 June 2025
Kieran
Uden
Dag cursus gedaan voor BE rijbewijs
Zeer fijne leerzame en gezellige dage gehad
Ondanks dat ik al regelmatig reed met aanhanger nog veel kunnen leren
Zal rijschool Nooijen iedereen aanraden
18 June 2025
Luke
Top ervaring
Als je denkt na jaren met de aanhanger of caravan te rijden dat je het dan ook kent had ik het mis. Via verkeersschool Nooijen een korte en zeer waardevolle opleiding opgedaan en daarna uiteraard geslaagd.!
Verkeersschool Nooijen Bedankt.!!
16 June 2025
Hennie
Uden
Aanhangwagen rijbewijs in de pocket! Leerzame en duidelijk opleiding gehad.
In een ontspannen sfeer de 1 dag opleiding gehad en de eerste keer geslaagd.
28 May 2025
Angelique
Veghel
Top!
Super gerustgesteld, veel geleerd en een gezellige ochtend gehad!
Bedankt!!
15 May 2025
Shanti
Uden
Duidelijk en fijne lessen gehad
Ik heb duidelijke en fijne lessen gehad en ook gezellig gekletst, straight to the point en daar heb je wat aan!
17 April 2025
Liza
Vorstenbosch
Duidelijke en rustige uitleg tijdens de lessen
Positief
26 March 2025
Koen
Uden
Aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald!
Mede dankzij de goede en duidelijke begeleiding van Roland heb ik mijn aangehanger rijbewijs in 1 dag gehaald.
29 November 2024
Maurice
nistelrode
Fijne mensen!
Fijne mensen, goeie lessen gehad!
28 November 2024
Willem