Laden reviews...
189 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consistent vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De reviews tonen een hoge tevredenheid en vertrouwen bij herhaalde bezoeken. De garage wordt gezien als professioneel, eerlijk en responsief met redelijke prijzen. Al met al een erg positieve serviceervaring met veel terugkerende klanten.
Aardig en zeer kundig personeel. Ik laat mn upp altijd in goed vertrouwen achter en ik hoef niet bang te zijn dat er niet iets goeds is gemaakt of nagekeken. top!
23 June 2026
vakmensen
15 June 2026
Harrie
Gieten
Auto gekocht bij autobedrijf Okken in Gieten. We werden in de week dat we de auto op zouden halen gebeld en er werd netjes gezegd dat er een andere verkoper zou zijn bij de aflevering van de auto, omdat de verkoper die ons de auto had verkocht een paar dagen vrij zou zijn. Op de dag dat wij op de afgesproken tijd aanwezig waren om de auto op te halen, bleek de verkoper die de aflevering zou regelen ziek te zijn. We hoorden dat de man die ons de auto verkocht had vanuit Friesland onderweg was om toch de aflevering te kunnen doen. Dat is toch wel een hele nette service!
14 June 2026
Andrea
Gasselternijveen
Contact is plezierig, het advies is duidelijk en deskundig.
7 June 2026
Hans
annen
Gewoon een prachtig en klantvriendelijk ingesteld. 100% tevreden.
7 June 2026
Emmo
Veendam
Als je problemen hebt met de auto word je altijd direct en goed geholpen. Ook als je zonder afspraak naar de garage rijdt. En de APK keuringen verlopen ook altijd goed en niet duur. Ik moest 110 euro betalen en mijn vrouw 50 euro.
4 June 2026
Rikkert Schuiling
Drouwen
Onderhoud en reparaties worden goed uitgevoerd. Bij grotere ingrepen wordt vooraf overlegd met indicatie van de kosten. Bij onverwachte storingen zijn ze bereid er direct naar te kijken.
3 June 2026
Pieter
Gieten
Makkelijk afspraak maken. Nette afspraak op de dag van reparatie. Fantastische service en reparatie vakkundig opgelost.
2 June 2026
Albert
Vriendelijk personeel goed bezig
1 June 2026
John
Gieten
Gewoon goed in alle aspecten!
26 May 2026
Bert
Eext
Bij Autobedrijf Okken is er waardering en aandacht voor de klant. Ook deze keer werd ik weer verrast door eigenaar Rudy Okken en zijn team. Binnen een dag werd het probleem aan mijn auto naar alle tevredenheid opgelost! Daarom ben ik al vanaf de start van het bedrijf klant bij de familie Okken!
25 May 2026
Roelof
Eext
Met de receptie afgesproken voor extra aandacht punten, geen probleem.
25 May 2026
Piet Veenstra
Groningen
Altijd goede service hier.
23 May 2026
Jacobje
Gieten
Het is net alsof mijn auto een Spa behandeling heeft ondergaan.Hij rijdt duidelijk weer soepeler.Hij was ook mooi schoon gemaakt.Grafiet bij de piepende deurscharnieren.Ook de binnenkant was weer okselfris had ik het idee.Heb namelijk een vieze hond achterin.Prima service.Duidelijke afspraken.Niks op aan te merken.Kun je gerust naartoe met je auto.Ook normale prijzen.
23 May 2026
Gretha
Gieten
Mijn ervaring is je wordt er super geholpen door medewerker,legt alles uit,heeft tijd voor je.ik beveel iedereen deze bedrijf aan.Gr Antje
20 May 2026
Antje Hendriks
Stadskanaal
klantvriendelijk als het even anders loopt ze blijven vriendelijk en zoeken naar oplossingen. Betrouwbaar.
11 May 2026
.......
3 May 2026
Cor
Coevorden
Na een onderhoudsbeurt staat je auto weer schoon gewassen op je te wachten en rijdt hij weer als nieuw. Altijd goede service als je even binnen loopt voor een los zittend onderdeel of een kapot lampje.
1 May 2026
Rocco
Gieten
Auto voor de APK en (kleine) beurt gebracht! Prima geregeld!
Fijko
Annen
Ineke
Drouwenermond
Altijd vriendelijk en correct geholpen
Anneke
Vriendelijk
25 April 2026
Roel
Marum
Welkom bij Autobedrijf Okken
"Ouderwetse service in moderne techniek"
Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken.
Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer.
24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop.
Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.
Oelenboom 8
9461VA Gieten