Prima garage met heel goed personeel

Ze staan altijd voor je klaar, ook al kom je onverwachts. We zijn al jaren bij deze garage en hebben nog nooit klachten gehad. Ook mijn man Rikkert denkt er zo over.

Goed geholpen

Fijn geholpen

Vriendelijke mensen

Heel correct en behulpzaam en goede kwaliteit

Goed en te vertrouwen en men denkt mee

Zeer tevreden.

Goed vriendelijke en vakkundig geholpen.

Altijd perfecte service.

Voor regulier onderhoud of een onverwacht probleem is de service van het team altijd als perfect te duiden.

Goede werkplaats

Zeer vriendelijk en duidelijk.

Ik ben op beide locaties geholpen.

Garage Okken heeft een garage in Gieten en Eext, beide locatie,s vriendelijk geholpen.

Okken hanteerd redelijke prijzen

De toyota proace diagnose was vliegwiel in onbalans wat door de monteur goed werd uitgelegd aan mij. Dat betekende een behoorlijke ingreep omdat de koppeling ed ook gelijk werd vervangen. De koppeling was ook al wat minder gelukkig, dus kwam dit goed uit. Kosten volgende Okken€1850 incl. Later die dag Toyota even gebeld en hun ook even voor dezelfde reparatie prijs opgevraagd. Kosten €3000incl. Ik schrok me kapot. Je raad wel wie de reparatie heeft uitgevoerd. De Toyota rijd weer als een zonnetje. Dank, garage Okken!!

super

vlotte service en netjes geholpen

Zoals afgesproken !

Weer een jaarlijkse beurt gehad. Van te voren werd ik gebeld over de verwachte reparaties. Auto geheel gewassen en gezogen terug. Professioneel werk !

Super snel en goede service.

Snel en goede communicatie wanneer afspraak is, voor vervanging van een klein onderdeel voor zonneklep van de Audi.

Snel en vakkundig werk geleverd

Voorvork spiraalveer van de auto gebroken, auto heen gebracht en volgende dag reeds gerepareerd.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Top service.

Prima service!!

Als er iets is met mijn auto is de hulp van Okken dichtbij. Laagdrempelig en vriendelijk.

We worden altijd op een prettige manier geholpe

We worden altijd op een prettige manier geholpen

Klantvriendelijk

Meedenkend behulpzaam

Klantgericht en goed

Snel, klantgericht en kwaliteit

Betrouwbaar en zeker niet te duur!!

Er worden geen onnodige kosten opgevoerd. Eerlijk en alles in goed overleg. Ik ben zeer tevreden

Gewoon zo doorgaan

Goed personeel fijn bedrijf

Prettige behandeling en goede reparatie

Aangename en vriendelijke mensen die meedachten in wat er met de auto moest gebeuren. Reparatie is naar behoren gedaan ( voor zover ik het kan beoordelen )

Prima en professionele service

Netjes geholpen, en als je auto brengt weet je dat het goed komt.

goede service

Ik werd goed geholpen en een goede uitleg

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.