Doen wat gedaan moet worden
Gewoon fijn bedrijf die duidelijkheid communiceren en de juiste dingen doen. Vakkundig en eerlijk
Marco
Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 971 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en eerlijke, betrouwbare service. De transparante prijzen en geen verrassingen worden genoemd. De dienstverlening wordt omschreven als professioneel, efficiënt en betrouwbaar. Over het algemeen uiten klanten zich vaker tevreden over de ervaring.
Marco
Wateringen
Wederom tevreden, een 10! Bedankt!
Mieke
Den Haag
heel goede auto onderhoud en service!
23 May 2026
Georg
Kwintsheul
Vriendelijke mensen die je netjes te woord staan, en doen wat ze zeggen.
13 May 2026
Rob eijsackers
Monster
Zowel mijn auto als ik zijn een tevreden klant
22 April 2026
Uitstekende Autoservice Vriendelijke ontvangst Vakmensen die je kunt vertrouwen
21 April 2026
Judith
Naaldwijk
Netjes op de hoogte gehouden over verloop onderhoud.
17 April 2026
Gert
'S-GRAVENHAGE
APK en onderhoud perfect geregeld zoals afgesproken, ook bij een auto van bijna 50 jaar. Na inspectie telefonisch contact, denken mee met de klant.
14 April 2026
Charles
Kwintsheul
Vriendelijk duidelijke communicatie van tevoren, weet je wat dat gaat kosten
9 April 2026
Ton
Honselersdijk
Vanwege mijn noodzaak voorhet beschikbaar hebben van mijn auto, i v m het kunnen bezoeken van mijn vrouw in de zorginrichting, ben ik een tevreden klant van Valstar. Bedankt Roy en personeel!
5 April 2026
Peter
Den Haag
De eerste keer bij Valstar. Transparantie staat voorop. Ging voor een 60.000 km beurt. Gebeld dat deze al bij de import was gedaan dus een tussenbeurt was voor nu voldoende. Fijn dat er wordt meegedacht. Ga hier zeker terug.
1 April 2026
Willem
Bedankt Carlo!
1 April 2026
Nellie
Kwintsheul
Niets op aan te merken, eerlijke garage… Denken mee en leveren goed werk. Bellen eerst even over eventuele extra kosten.
31 March 2026
Niels
Den Haag
Altijd snel en goed geholpen. Super blij mee!
27 March 2026
Pam
Wateringen
Een garage naar mijn hart! Bekwaam, vriendelijk en beleefd personeel dat op alle fronten een TIEN scoort!!!!
25 March 2026
Marianne
Wateringen
Duidelijke communicatie, transparant over werkzaamheden en prijzen, vlotte diagnose, vlot gerepareerd en een persoonlijke benadering. Kortom: helemaal super!
24 March 2026
Jasper
Wateringen
Prettig en vriendelijk contact. Bij een beurt altijd een belletje wat de verwachte kosten zijn. Voor een kapot koplampje kun je altijd even langskomen.
23 March 2026
Ellen
Wateringen
Vandaag voor een reguliere onderhoudsbeurt voor de eerste keer bij Valstar afgesproken. Uitstekend geholpen en netjes te woord gestaan. Ook het eerdere telefonische contact was heel prettig. Mijn volgende afspraak wordt weer bij dit bedrijf.
19 March 2026
super service.
12 March 2026
Ed Helderman
Wateringen
Uitstekende service, snel geregeld, goed advies en kwaliteit. Samengevat: een zeer tevreden klant!
10 March 2026
Ingmar Schilte
Wateringen
Ik kom al jarenlang bij autoservice Valstar en mijn ervaring dat ze altijd heel erg vriendelijk zijn, altijd meedenken en ontzettend goed zijn in oplossingen vinden bij problemen. IK ben echt zeer tevreden over Autoservice Valstar
3 March 2026
Peter Westerhof
Den Haag
Goed geholpen prijs-kwaliteit is dik in orde
2 March 2026
Thomas
Kwintsheul
We kunnen altijd met vragen terecht en we worden alles netjes geholpen zonder opgelicht te worden. Nette prijzen, eerlijk advies. Wat wil je nog meer
24 February 2026
Bo