goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, gemakkelijk afspraak te maken. Nemen tijd voor uitleg.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.\r\nIk kom hier zeker terug!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer netjes bedrijf, juiste prijs en genoeg auto\'s op voorraad! Echt een aanrader.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en zeer goede auto\'s op voorraad, hier zou ik vaker heen gaan voor een onderhoudsbeurt voor mijn Bus! Top bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen maart een Ford Nugget van 5 jaar oud aangeschaft. Na 2 flinke reizen door Scandinavie en Polen nog steeds in tiptop conditie. Onderhoudsbeurt ook niet duur.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gekocht een VW T4 Reimo kampeerauto, Of het een goede keus moet later blijken. Tot nu toe niet ontevreden. Zijn wel wat kleine dingen zoals een niet werkend autoalarm,binnen en buiten temperatuur thermometer als mede alarm verlichting die in het dashbord waren verborgen en best als service nagekeken had kunnen worden.Garantie van drie maanden is eigenlijk wel kort.

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer posetief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2e hands personenbus gekocht voorjaar 2013

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, zakelijk duidelijke dienstverlening

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een redelijk bedrijf met naar mijn mening prima auto\'s. Alleen niet elke verkoper heeft er even veel verstand van, meestal de gelikte verkooppraatjes wat niet altijd klopt. Op voorhand was bij mijn auto al het een en ander vervangen en blinkend schoon gemaakt, alsof de auto zogenaamd bijna nieuw was of nauwelijks gebruikt... ( onder de motorkap schoonspuiten met hogedruk en inspuiten met siliconen, ziet er als nieuw uit maar het is bedrog + er is kans op beschadigen ) Vloerplaat van de laadbak was ook vernieuwd, dit was wel mooi. Al met al al geen beste indruk maar de auto was verder wel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf. Geen opdringerige verkopers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor we een auto hebben gekocht bij Van Tuijl zijn we een aantal keren langs geweest om ons te laten informeren. Alle keren namen ze uitgebreid de tijd voor ons en kregen we de informatie die we nodig hadden. Ook vragen via de mail werden altijd snel beantwoord. Bij de aflevering van de kregen we uitgebreide instructies.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot op heden prima heb dan wel nog niet mijn auto maar dat komt wel goed neem ik aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buscamper gekocht. Daarbij was sprake van een plezierige, eerlijke en deskundige begeleiding. Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen. Als het weer aan de orde is zal ik weer zaken willen doen met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe prima.\r\nDe gesprekken en de aflevering was okay.\r\neen paar kleine dingen zijn in de garantie periode naar tevredenheid opgelost

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een net bedrijf, komen de afspraken na !\r\nmen wordt netjes behandeld.

Nieuwe steeg 48

4171 CW Herwijnen

Over Autobedrijf van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers. Als familiebedrijf bestaan wij sinds 1968 en vierde onlangs ons 55-jarig jubileum