Prima garage erg hulpvaardig vakkundig en vriendelijk.

uitstekend

De ervaringen zijn prima, zowel wat betreft mijn klassieker, Volvo Amazon Combi van 1968 als onze huidige dagelijkse auto de Ford C-Max van 2008. Het is fijn dat er twee monteurs zijn die zich meer met de klassiekers bezighouden. Een opmerking. Het is wel eens jammer dat jullie het zo druk hebben dat een afspraak veel later gemaakt kan worden dan je zelf wilt. Ik begrijp heel goed dat jullie het druk hebben, ook omdat jullie service bieden en betrouwbaarheid, maar soms is het lastig. Aan de andere kant constateer ik ook dat jullie altijd klaar staan, zelfs op zaterdag!

Klantvriendelijk en betrouwbaar garagebedrijf

Deze garage staat altijd klaar om je te helpen indien mogelijk. Ook onze campinggasten die problemen hebben worden netjes geholpen: TOP!

al 35 jaar voor mij een betrouwbare garagevoor onderhoud en koop auto's

sinds de aankoop van mijn eerste auto, al mijn auto's (12 stuks) in onderhoud gehad en 8 auto's via Garage Touw gekocht. Altijd goed geholpen.

Gewoon goed

Prima service! app werkte in November nog niet helemaal.

Prima garage met goede service

Ik heb twee auto,s en worden beide goed onderhouden dankzij garage Touw.

Super!!!

Goede service, leuke gasten die voor hun vak staan. Kortom gewoon een goede garage waar je met elk budget naartoe kan gaan.

Alles naar wens uitgevoerd

Prima afspraak, correct, Ook een duidelijke rekening Alles naar wens geweest Ik heb veel vertrouwen dat ik in een goed onderhouden auto rijd

geweldige service

Ben al jaren klant van Garage Touw en ben zeer tevreden over de hulp en de service die ik elke keer weer ontvan.

Correct, informatief en deskundig

Correct, Informatief, deskundig advies en deskundig onderhoud en vriendelijk. De Ford focus is na de garantie periode bij Garage Touw in onderhoud gekomen. De auto heeft 330.000 km in 16 jaar probleemloos gereden. En hij rijdt nog (even) steeds.

Super service

Zeer vriendelijke mensen die er alles aan doen om een goede service te bieden!

Topgarage. Goede service!

Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en er wordt meegedacht. Reparatie zorgvuldig en naar tevredenheid uitgevoerd.

Auto werd zeer snel en deskundig gemaakt. Met prima advies. Vriendelijk.

Snel en correct.

Afspraak maken, brengen en een dag later halen, keurig gedaan, zelfs een mooie foto van vrijdag Italiaanse dag.

Prompt geholpen door Cees toen ik stil viel met de laro Daarna goed en vriendelijk geholpen, top! Ge Roland Maes

Prettig en gezellig bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles perfect.

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!