zo als altijd een goede service

Ik ben al ongeveer 20 jaar vaste klant en altijd tevreden over de service.

Naar tevredenheid geholpen

Erop vertrouwende dat de reparaties goed zijn uitgevoerd. Snel geholpen

Uitstekende service

Garage Touw probeert waar nodig is een oplossing te bieden en heeft ons fantastisch geholpen na problemen met een auto en daarna een nieuwe auto te kopen. Garage Touw komt met een eerlijk, realistisch bod en is transparant in verschillende opties. Kleine dingen zoals een extra aux kabeltje/volle tank bij het opleveren van de auto, het hoeft niet spectaculair maar daar wordt een mens al blij van!

Prima garage!

Persoonlijke aandacht

Service met de hoofdletter S

Al vele jaren klant bij garage Touw. Staan altijd klaar als er wat is

Met heel veel vertrouwen ging ik weer de weg op!

Vriendelijk en zeer laagdrempelig. De voorliefde voor die oude autootjes is toch wel zeer lovend.

Altijd goed werk en service is top.

Sinds 1990 klant dus dat zegt voldoende.

Goede service van vakmensen en een nette prijs!

Volgende keer weer!

Sympathiek familie garagebedrijf

Persoonlijke en correcte service

Geweldig!

Ze zijn heel gemakkelijk bereikbaar en doen alles voor je! Ze hebben mij ontzettend goed geholpen en ik raad ze zeker bij iedereen aan!!

Prima service!! Dik tevreden

Prima service! Dik tevreden

Klant is er nog KONING!!

Staan altijd voor mij klaar, ook voor onverwachte problemen!!

Garage met kennis van vele merken

Fijne garage ,vakkundig en een prettige omgang met mensen .

Uitstekend !

Persoonlijke benadering en deskundig onderhoud aan onze auto uitgevoerd.

Goed en betrouwbaar

Aangename mensen,makkelijk te benaderen en kennis van zaken

Uitstekend geholpen

Super geholpen bij het kopen van me auto. Daarna ook perfecte service geleverd

Deskundig familiebedrijf

Garage Touw wordt geleid door de familie Aarnoutse, mensen met passie voor en verstand van auto's. Ook met mijn oldtimers kom ik graag langs. Omdat het een leerbedrijf is, zie ik regelmatig jonge enthousiastelingen het vak leren

Gaat

Er werd mij een leenauto aangeboden, maar er werd niet bij verteld dat dit geld koste. Op de factuur bleek dat dit grapje mij €10,00 er wat benzinegeld had gekost. Duur ritje van Koudekerke naar Lammerenburg en de volgende dag weer terug, want meer had ik er niet mee gereden. Hoewel ik er niet bij gestaan heb vond ik wel dat er aardig wat uurtjes genoteerd waren voor een klein klusje. Blijft dus twijfelachtig. Aangezien mijn schoonmoeder ook voor een zeer groot aantal uren werd gefactureerd viel het me op omdat ik er nu op lette. Ben niet van plan nog terug te gaan naar deze garage.

Prima service.

Service in hoofdletters!

Zeer behulpzaam. Gevraagd een voorkeuring uit te voeren tbv RDW kenteken aanvraag. Auto thuis opgehaald en weer teruggebracht ivm ontbreken kenteken. Keuring uitgevoerd en adviespunten gekregen ter verbetering. Bedankt

Ik werd meteen geholpen.

De accu van mijn auto was helemaal leeg. De ANWB heeft de eerste hulp verleend 's-nachts. Gelukkig kon ik de volgende dag meteen naar de garage komen en kreeg meteen een nieuwe accu.

Zeer goed geholpen

Zowel met het zoeken van een auto als de daadwerkelijke koop en aflevering zijn we zeer goed geholpen door Garage Touw. Ook het advies over eventuele accessoires en winterbanden voelde goed en oprecht. Geen verkooppraatjes, maar duidelijk en gericht op wat wij zochten.

Heel goed!

Zeer behulpzaam, deskundig en vriendelijk.

Stonden open voor mijn klacht betreffende de leenauto

Het contact is prima, netjes gebeld, en op de hoogte gesteld van het feit dat er betaald moet worden voor een leenauto. Toch heb ik hierover contact gehad en uiteindelijk zijn de kosten voor de leenauto ook gecrediteerd, dus dat is prima! Verder heb ik helemaal geen klachten ten aanzien van de werkzaamheden en het contact, zijn altijd vriendelijk en meedenkend qua planning.

Garage Touw heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van een jongtime tweedehands personenauto.

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!