Na aanvankelijke communicatie goed opgepakt!

Fijne mensen, goed uitgeruste garage.

vakkundige klantvriendelijke garage

vakkundige klantvriendelijke garage

Echt prima

Niet alleen deskundig maar ook vriendelijk en klantgericht. Top team.

Prima garagebdrijf.

ik vind de service bij garage Touw erg goed,ook de vriendelijkheid is prima! ben zeer tevreden.

Geweldig stel gedreven vaklui

Kom al vele jaren bij deze garage, sinds 2007, voel mij in een warm bad als ik daar kom en altijd heel serieus behandeld. Ik hoop nog vele jaren klant te blijven van de gebroeders Arnoutse!

Redelijk

Het water in de kofferbak was snel opgelost. Zelf meegeholpen Jammer dat er een oude batterij in de sleutel werd gestopt.

Prima service en vakkundig mensen, een aanrader!

Al jaren klant bij Garage Touw, tot meer dan volle tevredenheid. Mensen denken altijd met je mee en zijn zeer flexibel in hun oplossingen. Een best volk!

Passie en vakmanschap voor oldtimers

klantvriendelijk

Opmerking...ik moest redelijk lang wachten voordat ik terecht kon voor een servicebeurt(ruim 4 weken)

Prima, geen opmerkingen.

Goed werk geleverd, prima communicatie.

Goede, persoonlijke en flexibele service

We hebben goede ervaringen met garage Touw.

Prima garage!

Goed geholpen! Hadden zelfs de moeilijk verkrijgbare oldtimer olie op voorraad.

Ik ben tevreden

Prima service, goed geholpen

Prima service. Goed geholpen. Juiste offerte.

Dat zoiets nog bestaat.

Zie boven.

Professioneel en volgens planning

Auto Peugeot 2008 bj.2018 Aangeboden voor een onderhoudt beurt. Alle punten volgens het onderhoud boekje afgewerkt. Communicatie klant garage is goed ,er wordt duidelijk uitgelegd welke werkzaam heden gedaan zijn.

prima geholpen super

Tevreden over werkzaamheden.

Opnieuw tevreden zoals bijna altijd.

Prima revisie

Goed en vakkundig

Goede service en vriendelijk personeel !!

Onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.

Super aardig, goed geholpen , helemaal top

Terug van vakantie ging bij Goes de uitlaat kapot. Volgende dag naar garage touw ….. gelijk stuk uitlaat besteld en tijd gemaakt om hem de dag erna er gelijk voor ons op te zetten ondanks dat ze het super druk hadden. Dank je wel

Superservice! Vrijdag om 16.50 nog een snel een nieuw voorlampje

Hele aardige mensen, geweldig geholpen en ook nog een dode mus uit de motor gevist.

Deskundig en behulpzaam

Door drukte wachttijd voor onderhoudsbeirt en of apk. Wel direct tijd bij pech.

De service van Garage Touw is altijd uitstekend

Wij laten al jaren onze auto('s) onderhouden door Garage Touw. Ook bij APK en aan- of verkoop van auto's levert Garage Touw altijd uitstekende service.

In 1990 klant geworden en nooit meer weggegaan.

Bovenstaand zegt genoeg.

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!