Echt familiebedrijf, hart voor de klant!

Top bedrijf! Vriendelijk en kundig!

Prima garage

Denken met de klant mee, komen afspraken na en leveren goed werk.

De service is goed.

al meer dan 35 jaar mijn vakkundige / betrouwbare garage

Ik weet al ruim 35 jaar niet beter dan garage Touw is mijn vakkundige, betrouwbare partner voor het onderhoud van mijn opeenvolgende Volvo modellen. Tegenwoordig wel tijdig een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt. Ik ben blijkbaar niet de enige die garage Touw waardeert waardoor de agenda er snel voor langere tijd gevuld is.

Heel tevreden

Heel tevreden

Goede afspraken

De afspraken verlopen altijd goed en als er iets bijzonders is krijg je dit tijdig te horen

prima service, en leuk dat ze van oldtimers houden.

Ik als oldtimer rijder (classic mini's) voelde mezelf meteen thuis bij dit bedrijf, aangezien ze veel met oldtimers werken. Mooi bedrijf, veel goede kennis in huis.

Plezierige vaklui

Een team dat waar nodig verder kan en wil kijken dan de standaard beurten en reparaties

super vriendelijk en behulpzaam

Super aardig, behulpzaam of je nou een kleine vraag hebt of een auto koopt. Het maakt niet uit. je wordt er fijn behandeld.

Afspraak en service is gewoon prima!

Een garage waar je van op aan kan.

Prima service.

Goede gezellige dorpsgarage!

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, kortom tevreden met deze garage!

prima garage

Tot volle tevredenheid geholpen.

prima service

Ik ben hier vorige maand met mij vw T1 langsgeweest om olie en andere onsteking te laten installeren. Dit is zoals afgesproken verlopen. nogmaals bedankt

goed geholpen

Prima geholpen

Goede uitleg en tijdig opgeleverd. Erg tevreden hierover

Heel,heel erg tevreden.

Ik heb totaal geen verstand van auto's dus als ik kom omdat ik het niet vertrouwd is het fijn als ze je direct helpen. Zonodig brengen ze me zelfs thuis. Ik (wij) komen al meer dan 50 jaar bij jullie en dat doe je niet als je niet tevreden bent. Dus zolang ik nog auto rij kom ik.

Prima adres

Heel goed en snel geholpen

Garage touw levert altijd goede service

Al jaren trouwe klant bij garage touw. Goede service! Soms brengen ze zelfs de gerepareerde auto naar ons huis.

Vriendelijk en snel

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en werd ook snel geholpen

Meedenkend, persoonlijke en kwaliteit

Onderhoud van klassieker, duidelijk vak mensen

zeer goed

Ik word door Garage Touw altijd correct en vriendelijk behandeld. Jarenlange ervaren en altijd goed.

Uitstekende service en hulp.

Er is altijd een goede service en iedereen komt kundig en vriendelijk over. We hopen dan ook nog jaren klant te blijven.

Prettige ervaringen

Fijne en duidelijke communicatie, altijd vlot geholpen.

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!