Vriendelijk en degelijk

Vriendelijke, prettige en vertrouwenwekkende garage

Goed prima service.

Goede service altijd bereidt iets extra's te doen. uurtarief wel erg gestegen mbt vroeger. Om voorbeeld te geven bij mijn landrover discovery specialist Gebroeders Jansen in Nederhorst vragen ze 50 euro per uur. Maar goed het is zo als het is.

Wij zijn zeer tevreden. Super vriendelijk. Zeer behulpzaam. Zeer bekwaam personeel. Goede service.

Betrouwbaar

Goede adviezen Houden zich aan afspraken Geen onnodige reparaties

aanrader

je word prima geholpen en zijn betrokken bij de klant

Zeer positief

Voor een klein defect bij mijn klassieke auto (54 jaar oud) kwam ik op zaterdagochtend vroeg langs. Had garage van te voren wel gebeld. Werd meteen geholpen en na een klein half uur was het euvel opgelost. En dat alles als Service van de zaak Heel erg sympathiek. Men is gemotiveerd, kundig en vriendel.

Snel en flexibel!

Wij hadden een probleem met de auto tijdens onze vakantie. Konden zelfs op zaterdag ochtend terecht, binnen twee uur opgelost. Heel vriendelijke service.

TOP

Mijn vraag werd professioneel opgepakt en kwamen ze met een scherp voorstel om mijn reparatie te verrichten. Zeer goede service Blij met zo'n bedrijf op het dorp.

Altijd plezierig om met jullie zaken te doen

Alleen twee kleine dingen: - Ik had verteld dat de waterleiding voor de ruiterwisser achter vernieuwd kon worden, maar ik zag later dat het niet gedaan was. - Toen ik de auto ophaalde was de reservewiel gewoon in de achterbak gelaten en niet teruggezet voorin naast de motor. Dit voelde een beetje alsof de auto gezien werd als niet de moeite waard om alles netjes af te sluiten, en dat vond ik jammer. Verder alles prima, dank.

Hartelijk, betrokken, professioneel.

Bij garage Touw word je altijd goed geholpen. Op maat en als iets urgent is, helpen ze direct. Een garage waar ze investeren in auto's, techniek en deskundigheid én in een goede relatie met de klant!

Ben goed geholpen en heb veder geen aan of opmerking. klantvriendelijke mensen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Zie boven

Een fijne garage waar ik al veel jaren mijn auto voor onderhoud naar toe gaat.

Prettig en goed geholpen waar ik met vragen en problemen altijd terecht kan.

goede service en houd zich aan de afspraak welke worden gemaakt

Ik kom er al jaren met verschillende auto's onder andere met oldtimers en is er een vreemd probleem, dan denken ze echt mee voor een oplossing die voor bijde partijen het beste uitkomt.

Netjes geholpen en prima service. Ga zo door.

Garage Touw denkt altijd mee in het oplossen van de zaken waar wij tegenaan lopen met onze oldtimer. We krijgen altijd uitgebreid uitleg van de zaken die gerepareerd zijn.

altijd fantastisch

Het is normaal dat je als bedrijf je klant adequaat en goed bedient. Helaas is dat tegenwoordig vaak niet meer zo vanzelfsprekend. Maar wel, en altijd, bij garage Touw. Ouderwets en dus modern goed!

Goed bedrijf, eerlijke mensen, en altijd meedenken

Prima geholpen

TOP

Het is een echt geweldig familiebedrijf. De passie zit in de genen. Mijn 1e kennismaking was begin 1997 met een MG B en in feite is de service onveranderd zeer goed. Toen een B en nu een F in onderhoud.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Klein maar fijn

Vriendelijke persoonlijke bejegening met heldere uitleg over wat en waarom, en, voor zover door mij te beoordelen, goed onderhoud van mijn auto

Garage in klassieke zin

“Gewoon “ reparatie de norm, ipv installatie nieuw

Uitstekende service

Altijd goed advies en service

Klantvriendelijk en goede service

via een kennis ben ik bij Garage Touw terecht gekomen zij hebben een minicooper in onderhoud en ik heb een oude citroen xsara die bij hun in onderhoud en elk jaar gekeurd wordt

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!