Heel tevreden na eerste onderhoud/ apk voor onze auto!

Prettige kennismaking, goede en duidelijke uitleg van de te verwachten werkzaamheden. Gebeld over een onverwachte reparatie voor toestemming. Heel fijn dat je hier een leen auto kan gebruiken!

Goed bedrijf

Staan altijd voor je klaar.

Goede en snelle service

Goed geholpen.

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Nadat mijn MG Midget door garage Touw onder de loep werd genomen, kreeg ik te horen dat de auto zichtbaar niet met al teveel liefde was behandeld bij de vorige garage waar ik kwam. Ik weet nu dat ik bij garage Touw moet zijn, omdat zij liefde voor hun vak hebben.

Prima geregeld!

Altijd goed geholpen en een prima service!

top

Prima garage

Bijzonder fijn om hier een auto te kopen. Top service en afspraak is afspraak.

Prettige sfeer en vakkundig

Je hoeft niet veel te zeggen als je een oude MG hebt: ze weten waar ze het over hebben en je gaat vol vertrouwen weer het komende jaar in

Zeer betrouwbaar adres.

Personeel is zeer kundig. Nemen ruim de tijd voor de klant om e.e.a. door te spreken op een profesionele vriendelijke manier. Houden zich aan afspraken. Nemen indien nodig contact op met de klant.

betrouwbare garage

Altijd weer goed, om na 6 jaren terug te zijn

Altijd weer goed, om na 6 jaren terug te zijn.

Prima garage

Ben al 40 jaar klant bij garage Touw voor onderhoud, reparatiesç en ook enkele auto's gekocht. Nooit klachten gehad

Prima garage

BMW 1 serie gekocht. Velgen ook gelijk laten poedercoaten. Bij aflevering alles keurig uitgelegd. Motor staat bekend dat ie wat meer olie zou verbruiken, kregen nog een gratis fles olie mee. Duidelijke uitleg gekregen en mocht er wat zijn dan mochten we altijd even langs komen.

Zeer kundig en klantgericht team!

Zeer goed geholpen, erg flexibel, vriendelijk en zeker professioneel.

Technisch goed, vriendelijk en goede service

Ik ben al klant vanaf 1975 tot volle tevredenheid

Service ten Top

Keurig bedrijf waar ze met je meedenken, ook als je nog geen klant bent bij deze garage. Stond met pech honderd meters bij hun vandaan, en gevraagd of zij mij konden helpen. Ze waren bereid en gaven mij zelfs direct vervangend vervoer zodat ik mijn werkzaamheden kon vervolgen. De auto kon helaas niet gemaakt worden de distributieketting was geklapt en had de motor ernstig beschadigd. Zij hebben deze auto voor mij gevrijwaard, en succes gewenst met het zoeken naar een nieuwe bedrijfswagen. Communicatie is prima en de service is TOP. Vriendelijke groet, Martin Prima Flora Middelburg.

Prima garage

Ik heb 2 auto's in onderhoud bij een was er van alles mis, perfect geholpen.echt een garage waar ze nog verstand van auto's hebben.

Prima, betrokken en goede service.

Prima ontvangst, met interesse luisteren en meedenken in oplossingen (ik heb een oude auto). Mogelijkheid pré APK zodat ik van tevoren zou weten welke onkosten eraan zitten te komen. Goede service.

Vriendelijk en vakkundig

Al 35 jaar klant...

Zeer prettig bedrijf.

Klant sinds 1990, zegt genoeg toch?

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden over de laatste assistentie die ze ons hebben geboden bij een lekke band onderweg!

Fantastische garage!

Al jarenlang trouwe klant. Verschillende auto’s in onderhoud gehad. Altijd goed en netjes geholpen. Altijd goede uitleg over wat er gebeurd is aan de auto en waarom iets vervangen is. Zeer fijne sfeer in de zaak en in het contact. Top team van vriendelijke mensen!

Braamweg 10 a

4371EN Koudekerke

Over Garage Touw

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1962 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien. In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, een van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept zijn met de liefde voor het vak als hun vader. in 2011 is Tom mede-eigenaar geworden en vanaf januari 2020 nam Tom het stokje dan ook volledig over van zijn ouders. Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!