• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net personeel en vriendelijk en goede kwaliteit en goede prijsafspraken van te voren.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een eerlijk bedrijf. Persoonlijk benadering. De term gezinsgarage is van toepassing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mannen, bedankt maar weer voor jullie prima, betrouwbare service. De eerste beurt zit er weer op en er zullen er nog vele volgen, zo blij ben ik met jullie. En het wassen en stofzuigen van de car was niet direct nodig, jullie deden het wel!, hij ziet er weer als nieuw uit!, helemaal fijn... CW

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, behulpzaam, deskundig, altijd vriendelijk. Ik ga daar nooit meer weg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 10 jaar ben ik klant, met al die tijd twee auto\'s daar in onderhoud. Nog niet één teleurstellende ervaring gehad. Service is constant van een onwaarschijnlijk hoog niveau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Schoolderman een garage is met genoeg deskundigheid in huis, klantvriendelijk is, meedenkt, flexibel is en er altijd tijd voor een praatje en/of een bak koffie is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We al jaren op deskundige en vriendelijke wijze bij deze garage worden geholpen en ook de kosten lopen nooit uit de hand.

Brinkhorst 15

7207 BG Zutphen