Autobedrijf Schoolderman is een klantgericht, eerlijk, zakelijk, onafhankelijk en innovatief bedrijf. Mannen én vrouwen kunnen zich er thuis voelen.
Fijn contact, goede service en een auto die na het onderhoud weer heel fijn rijdt.
Kan altijd snel terecht. Word altijd correct geholpen. Betrouwbaar. Auto altijd terug binnen afgesproken tijd tenzij er onverwachte reparaties of lange leveringen zijn.
Al jaren lang mijn favoriete autobedrijf vanwege aardige persoonlijke benadering, altijd klaarstaan en mijn auto doet het dankzij de goeie zorgen altijd goed
Zeer prettig, persoonlijk en duidelijk. Neemt de tijd om alles uit te leggen.
Onwaarschijnlijke service. Volledige openheid over prijzen. Het is altijd een plezier om er te komen. Klinkt onwaarschijnlijk, maar het is echt zo. 12 jaar 2 auto\'s in onderhoud.
Eerlijk en oprecht
Alleen maar goede ervaringen! De service bij Autobedrijf Schoolderman is heel goed en je wordt er ontzettend vriendelijk geholpen. Zowel mijn auto als ik gaan hier graag naar toe :-)
Je wordt altijd prima en snel geholpen. Je wordt door de receptioniste vriendelijk te woord gestaan en de diagnose wordt snel gesteld. Daarnaast staat service en persoonlijke benadering op een hoog niveau, ook heb je een grote reparatie; er is altijd vervangend vervoer.
Wat is dit een ervaring. Gewoon een genot om je auto naartoe te brengen.!!
Geweldige garage,meedenker,niet er op uit zoveel mogelijk om te zetten. Bovendien zo vriendelijk in alle geledingen als ik niet eerder meemaakte. Alleen jammer dat ze van vlakbij naar ver(der) weg zijn verhuisd.
Kennis van zaken . Uitermate behulpzaam en vriendelijk medewerkers. Een aanrader, denken met de klant mee. Een zeer goed adres!!
Meneer Schoolderman (en monteur), bedankt voor de goeie/vriendelijke service vanmiddag en het zoeken naar de goede maat segerringen. Met vriendelijke groet, Pieter-Jan
Wordt altijd prima geholpen. Vriendelijk en ook kan je altijd terecht voor een kleine reparatie (lampje vervangen, ruitenwisser kapot) en het aanvullen van olie/koelvloeistof etc.
Klantvriendelijk garagebedrijf dat echt elke storing kan oplossen!
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen