Wij hebben een heel goede ervaring gehad met Schoolderman De communicatie was prima,het personeel is erg klantvriendelijk en de prijs is acceptabel , wij zijn uiterst tevreden.
Een deskundig team van mensen met een uitgebreide en no - nonsens kennis, die bereiken dat je voertuig weer veilig de weg op kan.
Een klant vriendelijk bedrijf
Gedegen en professionele werkzaamheden waarbij de persoonlijke kant zeer goed is
Na wat uitgesteld onderhoud heb ik mijn auto met knikkende knieën naar de garage gebracht. Naar verwachting kwam er een \'leuke\' lijst met reparaties op tafel. Wat ik heel prettig vond is dat we de reparaties, in uitgebreid en goed onderling overleg, op urgentie uit hebben gevoerd en gaan uitvoeren. Zonder dat mijn veiligheid in het geding komt natuurlijk. Vertrouwen, vriendelijkheid, flexibiliteit: allemaal dikke plus! En een gewassen auto na de reparatie, ook altijd goed!!!
Vrolijk, vriendelijk, professioneel, accuraat, innovatief en betaalbaar.
Goede ervaringen, deskundig personeel
Gemoedelijk bedrijf met enthousiaste en kundige medewerkers.
Perfecte en snelle service!
Zeer goed. Prima uitleg op mijn vragen.
Al ruim 20 jaar ben ik een zeer tevreden klant!
Door omstandigheden had de auto van mijn vrouw bijna een jaar lang stil gestaan. Hierdoor was de accu volledig leeg. Gebeld met Schoolderman (waar ik ook mijn eigen auto voor onderhoud breng) om te vragen of de accu daar op geladen kon worden. Geen probleem, breng hem maar dan kun je hem morgen weer ophalen. De dag erna ging mijn vrouw de auto ophalen om hem daarna door de wasstraat te rijden want hij was dat jaar ook niet schoongemaakt. Komt ze bij de garage aan, wordt haar auto net naar buiten gereden gewassen en wel. Ze stond perplex. Maar het mooiste komt nog, op de vraag wat het koste kreeg ze te horen dat helemaal niets koste. Ze bestaan dus nog, bedrijven die echte service leveren en niet elk schroefje op de rekening zetten. Geweldige service! Nogmaals bedankt!
Super. Alrijd goed geholpen en er wordt meegedacht. Top service!!
Prettig, behulpzaam, goede advisering.
Ze staan voor je klaar, alles is bespreekbaar
Zoals altijd snel en effectief!
prima. klantvriendlijk , behulpzaam.
Ik kom er al jaren, maar iedere keer opnieuw bewijst Schoolderman weer dat het een klasse bedrijf is dat altijd voor zijn klanten klaarstaat. Nadat er een alarmlicht was gaan branden op mijn dashboard kon ik tussen de bedrijven door meteen terecht voor een diagnose. \" Niks ergs, kan een andere keer worden opgelost\" En met een gerust hart kon ik weer verder.
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen