Vriendelijk en correct , voelt vertrouwd.
Bijzonder goed
prima kwaliteit, service en koffie!
erg tevreden, er wordt altijd duidelijk gezegd wat er aan de auto gedaan moet worden, ook duidelijke afspraken over de kosten. En vriendelijk personeel!!
Dit bedrijf verleend \"ongekende Nederlandse service\". De auto wordt zo schoon afgeleverd, dat het lijkt of je een nieuwe auto hebt.
Ter zake kundig, vriendelijk, betrouwbaar en snel.
Inmiddels al jaren bij Schoolderman en nog steeds zeer tevreden, ga o door.
professioneel, met kennis van zaken, goed advies, zeer betrouwbaar, gastvrij en geïnteresseerd, koffie is er altijd.
Zoals altijd weer super goed en snel geholpen.
Zelfs als Sinterklaas voel ik mij Schoolderman thuis! 🍻
Goed, snel, adequaat, en vakkundig
Alles prima!
Beste Peter, Ik was weer helemaal tevreden! De werkzaamheden zijn snel en keurig uitgevoerd terwijl ik genoot van aangenaam gezelschap en een lekker kopje koffie.
Altijd netjes geholpen door Peter en z\'n team.
Wissel zomerbanden naar winterbanden. Afspraak gemaakt, kon gelijk naar binnenrijden en werd gelijk geholpen. De banden waren gewassen en de koffie was lekker.
Schoolderman denkt goed met je mee om het probleem snel op te lossen. Een klein klusje dat even tussendoor gedaan is, is erg op prijs gesteld.
achterband lek, kon meteen de winterbanden erop laten zetten. Achterband wordt vervangen als de zomerbanden er weer opgezet worden.
Vriendelijk benadering en doelgerichte vragen. De service is prima en de reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Autobedrijf Schoolderman stelt de klant altijd centraal en luister goed naar zijn/haar wensen en komt gemaakte afspraken altijd na. Iedereen, receptie en monteurs, heeft een uiterst vriendelijk en service gerichte houding.
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen