Op alle fronten hele vriendelijke en goede service.
Ik kom al jaren bij dit bedrijf, het zijn geweldige mensen en de service is helemaal toppie.
Al jaren lang de auto bij Schoolderman in onderhoud en elk jaar weer zeer tevreden!
gastvrij, professioneel, ter zake kundig
Duidelijke afspraken, wordt goed geïnformeerd. Kreeg een prima leenauto mee.
Super vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader! Al meer dan 30 jaar klant.
Super persoonlijk, niks is teveel en iedere keer wordt de verwachting overtroffen.
super service
Goede service en vriendelijk klantcontact
Al jaren zeer tevreden, kundig en klantvriendelijk
Zoals altijd top.
Vriendelijk , klantgericht, geduldig en deskundig. Volop overleg en uitleg.
Buitengewoon plezier en betrokken.
Een Kia Picanto gekocht via autobedrijf Schoolderman, prima service 👍🏼
super bedrijf nette service
Zowel qua klantgerichtheid en technische service een dikke pluim
Zeer vriendelijk en bereid om je op zeer korte termijn te helpen. Echt top!
Zeer goede ervaring met altijd een goed advies of uitleg. Er wordt altijd netje gebeld als er extra kosten gemaakt moet worden aan de auto. Je komt dus eigenlijk nooit voor verassingen te staan
Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen.
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen