Bijzonder prettig ! Mijn auto werd na de apk keuring zelfs gewassen !!!
Reeel overleg, ingeschatte kosten klopten.
Prettig bedrijf met een enthousiast team met een hoog oplossend vermogen.
correct en hulpvaardig
Snel, efficient, vriendelijk, deskundig
Goed en correct
goede commuicatie betrouwbare afspraken
ik woon in De Meern bij Utrecht en ben blij te kunnen vertellen heel gelukkig te zijn dat er ruimte gemaakt kon worden voor de reparatie aan mijn welliswaar oude Volvo, maar hij rijdt nu weer perfect na reparatie van het verlies van koelvloeistof door een lekke slang.
Zeer attent en behulpzaam, snelle en deskundige hulp!
Vriendelijk altijd bereid om snel te helpen.
goede service, weten wat er bij de klanten speelt. hoe druk het ook is er je wordt er altijd rustig geholpen
Op alle fronten hele vriendelijke en goede service.
Ik kom al jaren bij dit bedrijf, het zijn geweldige mensen en de service is helemaal toppie.
Al jaren lang de auto bij Schoolderman in onderhoud en elk jaar weer zeer tevreden!
gastvrij, professioneel, ter zake kundig
Duidelijke afspraken, wordt goed geïnformeerd. Kreeg een prima leenauto mee.
Super vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader! Al meer dan 30 jaar klant.
Super persoonlijk, niks is teveel en iedere keer wordt de verwachting overtroffen.
Brinkhorst 15
7207 BG Zutphen