Snelle afspraak

Afspraak voor inbouw TomTom kon snel geregeld worden. Toen ik het vergat werd er begripvol gereageerd en kon ik meteen de volgende dag terecht!

ga zo door

goede dienstverlening geen 9 tot 4 bedrijf

Vriendelijk, correct, modern, schoon en humor

Zijn, naast de "up-to-date" vakkennis, voor ons de belangijkste kenmerken van dit bedrijf.

Meedenkend en goede communicatie

Tijdens de reparatie van mijn auto werd ik telkens goed op de hoogte gehouden van de bevindingen. Ook werd er met mij mee gedacht omtrent de kosten en alternatieven. Erg prettige communicatie.

Snelle adequate dienstverlening met goede prijs kwaliteitverhouding

Op email wordt binnen een kwartier gereageerd. Heldere offertes en aardige betrokken medewerkers

Een dikke TIEN

Geweldige service, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Weer zeer goede service, professioneel advies en adequaat overleg.

Er wordt uitstekend gecommuniceerd en voortreffelijk werk geleverd. Wat ik tot nu toe nooit eerder bij een garagebedrijf heb gehad (ik heb al sinds 1968 een eigen auto) is, dat er samen met jou gezocht wordt naar de beste en meest passende oplossingen, waarbij je het gevoel hebt dat je niet het (financiële) vel over de oren wordt getrokken. Zeer vertrouwenwekkend.

clientvriendelijk bedrijf

clientvriendelijk en meelevend

Deskundig en behulpzaam en meedenkend met klant. Ook plaats voor humor

als vertrouwd, uitstekend.

uitstekend

Fijne garage, fijne mensen

Fijne garage, fijne mensen. Auto doet het nog steeds, garage is dus goed!

Goede service en denkt mee

Kapotte koppeling vervangen

Zeer goed. Adequaat en vriendelijk.

Altijd super service

Super service, doen wat ze beloven, is er iets niet goed dan krijg je een belletje voor overleg en toestemming

Gaan heel ver met hun service!

Al 30 jaar klant;ze staan altijd klaar!vriendelijk en efficient!TOP.

Onderhoud naar wens

Overleg over reparatie keurige afwerking.

Denkt mee, eerlijk en heel behulpzaam met een top resultaat.

Nogmaals dank voor het geleverde werk. Het was geen makkelijke maar door het verder zoeken hoeft mijn auto nu niet naar de sloop! :)

Prettig, persoonlijk, professioneel

Geheel naar verwachting

Uitstekende ervaring

Mijn ervaring met garage van Schoolderman is geweldig. Het bedrijf onderhoudt al jarenlang mijn auto Het halen en brengen van de auto op mijn huisadres is nooit een probleem en het onderhoud wordt vakkundig uitgevoerd. Het bedrijf onderhoud mijn auto(s) al sinds de jaren '70 . Ook zijn vader en grootvader hebben eraan gesleuteld. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant van het bedrijf. Zutphen, Peter van der Most

Helemaal goed.

Helemaal goed. Vriendelijk, to the point, meedenkend, keuzegevend, adequate uitvoering.

Vriendelijk ontvangen door Peter, leuk gekletst over div. dingen, ik heb nl met Constance gewerkt. De strandpas waar ik voor kwam is direct gemaakt, alles prima en super snel geregeld. Gr Joke Vos

Onderhoud aan mijn auto

Prima geïnformeerd over wat er is gedaan, hoeveel het gaat kosten. Onderhoud is goed uitgevoerd voor zover ik dat kan beoordelen.

Altijd persoonlijk en goed

persoonlijke snelle service, deskundige mensen, alle problemen worden verholpen

Behulpzaam, attent, en efficiënt

Om half zes s middags kwam ik binnen en dat was geen probleem. Mijn airco was kapot. De technicus heeft getest of het de moeite waard was om de airco te repareren en pas nadat wij het eens waren over het nut, de reparatie uitgevoerd. Na een uur stapte ik in een aangenaam koele auto, wel een must in deze hittegolf. Een pluim waard!

Altijd goed geholpen. Bedankt Peter!

Brinkhorst 15

7207 BG Zutphen