Super service.
Omdat het in mijn situatie het iets anders ging dan gewoonlijk, hebben ze ons goed ondersteund met hulp en geduld. Top
11 August 2026
Gerard
Laden reviews...
120 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.307 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De recensies tonen over het algemeen een positieve ervaring met vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Klanten waarderen eerlijke begeleiding en een geen-druk verkoopbenadering. Veel mensen benadrukken betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Over het geheel genomen voelen klanten zich gewaardeerd en komen ze terug voor toekomstige aankopen of onderhoud.
11 August 2026
Gerard
Rijssen
Niks is te veel je kunt goed overleggen echt een aanrader.
10 August 2026
Sebastiaan
RIJSSEN
Een tijdje geleden kentekenbord achterkant van onze auto liet los direct naar de garage gereden en werd snel ter plaatse gerepareerd.
10 August 2026
Jan
Rijssen
Ze hebben ons netjes behandeld.paar reparaties goed verholpen.
7 August 2026
Ronald
Haaksbergen
Na een aanrijding langs geweest om na te gaan of er ernstige schade was, omdat ik op vakantie naar Italië ga. Auto is nagekeken en gelukkig kan ik zonder problemen doorrijden, totdat de auto wordt gerepareerd.
6 August 2026
Martijn
Rijssen
Na een mooie proefrit in de prachtige omgeving van Rijssen direct de aankoop gedaan. De medewerkers van Autobedrijf Schippers zijn zeer vriendelijk. Ik ben tevreden met de afhandeling en over de inruilprijs van mijn vorige auto. Goede uitleg gekregen over de auto. Paar puntjes van aandacht: de auto had wat schoner gemogen bij oplevering, dat is wel ter plekke hersteld maar dat vond ik jammer. Ook zou ik nog informatie krijgen over de pechhulp van Hyundai. Voor de rest heel tevreden en blij met mijn Hyundai Kona!
5 August 2026
Astrid
Haarlem
Zo blij klant bij hen te zijn! Altijd vriendelijk en persoonlijke benadering.
5 August 2026
Corien
Enter
Nooit geen klachten na een reparatie, goede service
4 August 2026
J. Borkent
Goede Service en fijn klantencontact
2 August 2026
Anja Jansen
Rijssen
Goed dat ze alles na kijken ben zeer tevreden alleen de prijzen van onderdelen iets om laag dan valt het allemaal een beetje mee.
1 August 2026
johan bruins
Wierden
Alles is keurig netjes en snel volgens afspraak verlopen ,we zijn gebeld voor eventuele bij komende kosten , toen de onderhoudsbeurt gedaan was zijn we gebeld dat we de auto konden ophalen
30 July 2026
Marylou
Almelo
Komen afspraken correct na.
28 July 2026
Anton Beuwer
HOLTEN
Goede service, meedenkend, leuk vriendelijk personeel.
28 July 2026
Monique Nijzink
RIJSSEN
Ik had een probleem met mijn auto. Via de website heb ik een afspraak gemaakt en binnen een paar dagen werd ik gebeld. Ik kon snel langskomen, waarna ze een proefrit maakten. Het probleem werd direct vastgesteld en meteen verholpen. Topservice!
27 July 2026
Dirk
Enter
27 July 2026
Hans
RIJSSEN
Prima geregeld, zoals afspraak.
25 July 2026
Gerrit
RIJSSEN
Er wordt alles aan gedaan om het goed te doen voor de klant
25 July 2026
Jan
Holten
Mijn 1e ervaring met autobedrijf Schippers is louter positief. Proefrit gemaakt met een beoogde auto, welke gelukkig ook beschikbaar was. Positief verrast bij deze proefrit, dezelfde middag nog een goede inruilprijs kunnen bespreken, en voor eind van dezelfde middag het koop contract ondertekend. Zeer vriendelijke en hulpvaardige verkoper, ook in de tussen liggende best wel ruime wachttijd tot d definitieve aflevering. Dit ging ook prima, goede korte, maar ter zaken doende uitleg van de ietwat andere functies van deze, mijn 1e EV. Kortom een dikke aanrader.
24 July 2026
Dinand
Rijssen
Fijne ontvangst, geen moeilijke vragen. Er werd echt geluisterd naar ons. Fijn zaken doen.
20 July 2026
E van den Boogaard
Best
Fiat Panda hier gekocht. Professionele, meedenkende verkoper.
19 July 2026
C.N.
Hagestein
Prima garage plus service
17 July 2026
Henk
RIJSSEN
Kennis van zaken en klantvriendelijk! Bij aankoop auto
16 July 2026
Hanny
Goede service en klantvriendelijk
14 July 2026
Lies
Wierden
Mooie auto gekocht bij Schippers en Dave heeft ons goed geholpen. Gewoon normale eerlijke mensen.
13 July 2026
R.
Wierden
Vriendelijk, vakkundig en professioneel.
13 July 2026
Doreen