Een goede en vriendelijke ontvangst.de koffie staat klaar .niks mis mee.
Zie boven
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 533 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijk advies en vriendelijke assistentie. Proefritten verlopen soepel en de beschrijving komt overeen met de auto. Prijs en afhandeling worden als positief ervaren. De algehele indruk is betrouwbaar en klantgericht.
Zie boven
15 February 2024
John Vanuden
Den Bommel
Mijn peugeuot 108 gekocht bij deze meneer. Eerlijke man en maakte zelfs ‘s avonds tijd voor ons ivm werk. Nog steeds tevreden over mijn nieuwe auto. Dankjewel
3 February 2024
Marina
Venlo
Her hele proces van bezichtiging, proefrit en aankoop gesprek als prettig ervaren. Goede service en een goede prijs kwaliteit verhouding!
2 December 2023
Ruud
Grave
Vriendelijk, persoonlijk, warm, professioneel!
2 November 2023
Hanneke
Hernen
We zijn bij Ketelaars uit gekomen voor een Renault Clio bj 2006. Auto is zo in orde netjes geleverd met nieuwe apk . Dus geen gezeur met een paar maanden of half jaar apk. Zo ziet Auto er voor leeftijd en km stand er goed uit. Eigenaar zelf gewoon netjes en vriendelijke man. Na testrit besloten de auto te kopen. Nu inmiddels al weer bijna 700km verder in een krappe week werkt alles goed . Enige Tip/ kritiek puntjes is er hebben overduidelijk kleine kinderen in de auto gezeten. En dat was onder de achterbank en zij panelen wel terug te zien . Tekeningen met vetkrijt en snoep en andere rommel vond ik nog terug onder de bank. Dus tip vooral aan eigenaar van Ketelaars auto,s besteed daar nog even extra aandacht aan voordat je een auto aanbied komt netter en professional over ipv ik eerst zelf nog een auto uit moet poetsen en zuigen. Voor een autohandel een half uurtje tot uurtje werk geweest en dan had ik vollebak sterren uit gedeeld. Nu ben ik zelf 2 uur bezig geweest met schoonmaken aan een auto die niet particulier gekocht is.
4 October 2023
Zijpveld
Deurne
18 September 2023
Bernhard Oosterholt
Huizen
normale prijs eerlijk over wat er was met de auto
Beveelt niet aan
9 August 2023
nick
Huissen
Snel en goed geregeld
6 August 2023
Rob
Veghel
Mijn eerste auto hier gekocht. Hele rustige en eerlijke man. Goede uitleg gegeven over alles en een hele fijne auto gekocht
29 July 2023
Rik
Nijmegen
Recent een auto gekocht en tevens de oude auto ingewisseld. Geeft transparantie en vertrouwen over aanschaf van de auto. Prettig ervaren.
8 June 2023
M
Van Es
Net bedrijf. Eigenaar denkt mee in oplossingen. Eerlijk en een nette prijs voor inruil gekregen.
1 June 2023
Ilse
Velp
Auto gevonden op het internet bij Ketelaars auto. Afspraak gemaakt met Joop en auto bezichtigd. Niet opdringerig maar je krijgt gewoon de tijd om te kijken en een proefrit te maken. Het voelde meteen goed. Prijs overeengekomen en afspraak gemaakt om op te halen. Alles netjes volgens afspraak. Een auto kopen doe ik niet elke dag maar ik zou zo terug komen bij Joop Ketelaars.
20 April 2023
Roy
Beuningen
2 de auto
16 April 2023
gerwin Claassen
VALKENSWAARD
Zeer tevreden, de auto was netjes en correct afgeleverd. Vriendelijke en ervaren eigenaar.
12 April 2023
Vera
Tilburg
Meneer nam de tijd voor ons. Proef rondje mogen maken. Daarna konden alle gegevens aangetoond worden. Eerlijke man.
27 March 2023
Birgit
Vlijmen
Vriendelijk en eerlijke man. En super mooie fijne auto.
16 February 2023
Carmen Bot
Breda
23 January 2023
Willy Vervoort
Veghel
Ik had vlot een auto nodig en dit is me ook snel gelukt. Gelijk op mijn naam geschreven, kon zo met de auto de deur uit. Aandacht voor de klant. Meedenkend
16 January 2023
Erp
25 December 2022
Peter
Veghel
De gekochte auto had een probleem, dat heeft de heer Ketelaars heel goed opgelost
19 October 2022
Gerard van der Hoff
Nieuwegein
Tot nu toe zijn we heel tevreden over onze gekochte pand. Netjes volgens afspraak geleverd en er ging nog extra koelvloeistof in ook. Goede communicatie. Nette prijzen
15 October 2022
Joep
Helmond
Goede service en een goede prijs kwaliteit verhouding!
26 September 2022
Nard
Sint Anthonis
Vrindelijk aardige man die ons hielp !!
31 August 2022
Hennie
Veghel
Ben netjes geholpen , als ik weer aan een andere auto toe ben ga ik eerst hier kijken. Geen doorsnee autoverkoper maar “unne gewone mins” Grt. Robert
27 August 2022
Robert