Eerlijk en geen verhaaltjes
Goed en heel vriendelijk geholpen. Neemt ook echt de tijd voor je en gaf al meteen de sleutel voor een proef rit. Geen mooie verhaaltjes over de auto maar gewoon eerlijk en open.
20 August 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 533 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijk advies en vriendelijke assistentie. Proefritten verlopen soepel en de beschrijving komt overeen met de auto. Prijs en afhandeling worden als positief ervaren. De algehele indruk is betrouwbaar en klantgericht.
20 August 2026
Gerrit
Oss
Ik zal Ketelaars Auto’s aan iedereen aanraden. Van A tot Z super service! Fijn contact gehad vooraf, waarna we vriendelijk zijn geholpen en tot een mooie aankoop zijn gekomen. Bedankt voor de fijne service.
5 August 2026
A
Papendrecht
Very clear and transparent communication! I bough a great car
21 June 2026
Fabiana Fernandez
Nuth
Super goed geholpen bij het uitzoeken van een fijne auto. Goed contact en snelle levering. Alles naar wens en blij mee.
16 June 2026
Gertjan
Veghel
Duidelijk advies gekregen en vriendelijk geholpen. Proefrit gemaakt en beschrijving klopte met de auto. Mooi nieuwe auto.
13 April 2026
Alan
Veghel
Ik was op zoek naar een Ford C Max en kwam bij Ketelaars Auto's uit. Nette auto voor een schappelijke prijs. Proefrit kunnen maken, kopje koffie erbij en keurige afhandeling van zaken. Kortom dik tevreden en zeker een aanrader.
2 April 2026
Frits
Boxmeer
We zijn zeer blij mee, eerlijk en deskundig advies en een vriendelijke persoon. Zeker een aanrader.
19 February 2026
S.
Veghel
In November een auto gekocht bij Ketelaars. Eerlijke auto voor een goede prijs.
1 February 2026
Marcel Langstraat
BEEK EN DONK
De dag voor Hemelvaart proefritje gemaakt en kon de auto de volgende dag (Hemelvaart dus) ophalen. Goede service
7 June 2025
Chiel van Beers
Tilburg
Goede ervaring met het kopen van 2de hands auto Eerlijke prijs inclusief 3 maanden garantie en nieuwe APK
23 May 2025
Erik
Arnhem
Goede service en vriendelijke behandeling
23 May 2025
Peter
veghel
Al langer had ik een BMW bij Joop te koop zien staan. Na een aantal andere auto’s te hebben bekeken die tegenvielen contact opgenomen met hem en gelijk een heel fijn gesprek gehad. De volgende dag gelijk gaan kijken en het voelde heel vertrouwd, dus de koop was snel gesloten en inmiddels rij ik al een paar weken tot volle tevredenheid in mijn mooie Touring.
5 May 2025
Bart
Bennekom
Betrouwbaar en eerlijk. Keurig afgeleverde een duidelijke uitleg.
5 April 2025
W
K
komt afspraken erg goed na
24 March 2025
JAN
VEGHEL
Al geruime tijd kopen wij onze voertuigen bij Ketelaars auto's. Wij hebben een zeer goed en vertrouwd gevoel bij dit bedrijf, omdat we altijd zeer netjes, eerlijk en goed zijn behandeld als klant. De service is gewoonweg top.
9 March 2025
Toine
Veghel
Zonder ergens doekjes om te hoeven winden de koop van onze nieuwe auto gesloten. Erg prettige verkoper die meedenkt over de aankoop.
11 January 2025
Henry
Deventer
Aardig en persoonlijk te woord gestaan. Nette auto voor aanvaardbare prijs gekocht.
18 November 2024
Paul
Beniers
Super leuke auto gekocht. Service was fantastisch!
7 November 2024
Mona
Grave
De verkoper was een zeer prettige man waar de koper centraal staat.
11 September 2024
AHoezen
NVT
1 September 2024
Mark
Nijmegen
Vorig jaar een auto gekocht bij deze dealer. Nav ongeluk een nieuwe auto moeten kopen. Ook dit keer weer een fijne ervaring.
1 August 2024
Mark
veghel
Vanaf het begin een goed gevoel bij de auto en autohandelaar. Fijne auto gekocht. Alles netjes begeleid en voor vragen kan je ook bij Dhr Ketelaars terecht. Bij een eventuele volgende auto ga ik zeker terug naar Ketelaars auto's.
5 June 2024
Annemarie
Prinsenbeek
Al 16 jaar koop ik, tot tevredenheid, hier mijn auto's
11 May 2024
Gerrit Jan Dorman
Uden
Zoals als gebruikelijk was de service weer fantastisch
7 March 2024
Sjaak
Veghel
Snel overeen gekomen over de prijs. Voelt aan als een eerlijk bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes of onzin. Heel erg tevreden over de auto!
6 March 2024
Jeroen