Heeft een totaal van 1.816 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten prijzen de vriendelijke en klantgerichte service en de betrouwbare adviezen. De communicatie is duidelijk en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Er is flexibiliteit in planning en er wordt snel gereageerd op vragen. De algehele indruk is positief en consistent.
Sterke punten
Vriendelijke en klantgerichte service
Betrouwbaarheid en eerlijk advies
Snelle en vakkundige afhandeling
Gebaseerd op 16 reviews
Deze dealer is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service.
Na enige tijd op zoek te zijn geweest naar een Ford Focus Wagon 1.5, zijn wij telefonisch in contact gekomen met Jitze Hoogterp. Er stond namelijk een Focus, welke precies aan onze wensen bleek te voldoen. En voor een hele reëele prijs. Na een zeer vriendelijk gesprek, waar wij een heel goed gevoel bij kregen, hebben wij besloten de auto ter plaatse te gaan bekijken. De 178 gereden kilometers, bleek achteraf niet voor niets te zijn geweest.
De auto is een week later correct afgeleverd, waar de verkoper alle benodigde tijd voor heeft genomen. Alles wat besproken was, is ook uitgevoerd.
De eerste rit naar huis, weer 178 km, was een goede testrit, die uitstekend is verlopen.
Hoogterp heeft er een zeer tevreden klant bij.
Wij raden deze Officiële Ford dealer zeker aan, waarbij een eventuele langere afstand rijden, echt de moeite waard is.
31 August 2024
Fam. Boersma
Heemskerk
zeer vriendelijke afhandeling
Klanen vriendelijk, duidelijke uitleg, en goede afspraken
29 August 2024
Anne van den bos
Rikkingahof 412 Oosterwolde
We hebben onze kuga 2 uit 2017 ingeruild op een galaxy uit 2019. Helaas kregen we een pechgeval wat netjes werd opgelost door Jitze. Op vakantie besloten wij om toch weer voor een kuga te gaan en hebben toen vanuit ons vakantie adres contact gezocht met Jitze. Hij heeft meegedacht en we kwamen samen tot de conclusie dat een kuga 3 phev meer passend was voor ons als gezin. Hierop hebben wij zonder de auto gezien te hebben (alle vertrouwen te hebben in Jitze) onze auto ingeruild voor een super mooie kuga 3 phev. Ik heb de kuga nu enkele weken en ja wat kan ik zeggen.... Jitze je hebt gelijk, wat een fijne auto. Ik kan slechts iedereen aanraden hier je auto te kopen, want eerlijkheid en betrouwbaarheid staat hier hoog in het vaandel.
Nick
Eibergen
Prima wagen goed motor vermogen en rijdt perfect.
De omschakeling van schakel naar automaat was even wennen maar deze fase is voorbij en nu aan het wennen aan de voordelen van automaat.
George Kuiters
Lelystad
Goede service en goed gedacht in het belang van de klant
Een vreemd gebrek aan de auto, de garage heeft meegedacht om het op een plezierige manier goed op te lossen.
Dat is gelukt.
Nettie
Menaam
super betrouwbaar en net bedrijf !!
Jitze heeft ons super geholpen.
autobedrijf Jitze Hoogterp is een super betrouwbaar bedrijf
waar je netjes geholpen wordt. Wat je ook zoekt, bij Jitze komt dat altijd goed !!
27 August 2024
Ineke Adriaans
Nieuw Beerta
was garantie neem ik aan
als dit garantie was is het akkoord
27 August 2024
jurrie haveman
ZORGVLIED
Heel klantvriendelijk !!
Na een pech geval weer zeer snel op pad geholpen.
20 August 2024
Henk
Roden
Nou ik was al een tijdje van plan om een wat grotere auto aan te schaffen want ik had een fiesta. Ging eigenlijk voor een Ecosport maar in de showroom werd ik gewezen op de Ford Puma. Nou toe was ik er gauw uit.
19 August 2024
Jan
Behulpzaam
Staan altijd klaar voor hun cliënten en bovendien vaklui
14 August 2024
Lammert Mink
Oosterwolde
Goede service!
Ik ben heel goed behandeld en alles is tot op de top toe uitgelegd over de auto!
14 August 2024
Jorn
Groningen
Tevreden
Ik heb een tweedehands c-max gekocht. Ik kon het reservewiel zonder probleem meenemen vanuit mijn oude c-max. 1e dag na aankoop ABS storingslampje. Ondanks niet bijgekochte garantie keurig snel en kosteloos opgelost. Dank heren, ik kom zeker een keer weer terug voor de volgende Ford
8 August 2024
Sibbe Klaverdijk
Steenwijkerwold
top
Servicegericht. Een plotseling optredend defect kon snel worden gerepareerd. Omdat ik de auto niet zelf kon brengen is deze door het bedrijf gehaald en gebracht. Topservice. Grote dankbaarheid voor de mensen die zich ingezet hebben om mij een goed klant te geven.
8 August 2024
Ebel Huizinga
HOOGERSMILDE
Top ervaring. Adriaan heeft met ons mee gedacht bij de aankoop van onze auto
Kundig personeel, en luisteren naar de wensen van de klant.
H Schipper
Assen
Goed en duidelijk bij de werkplaats receptie.
Afspraak welke dingen worden bekeken en aangepast met een leenauto als vervoer.
Gezien er ook steeds meer punten liggen bij de fabrikant wat een dealer ook niet altijd weet, is toch de moeite genomen om info te achterhalen.
Ga al jaren naar Jitze hoogterp en veelal komen we eruit betreft de auto.
Frans
Norg
Goos
Appelscha
zeer tevreden
goede service, fijne mensen
Hieke Anne
Rolde
Perfecte garage, al meer dan 35 jaar klant!
Perfecte garage!
Arnold Loorbach
Appelscha
Goede service. Goed overleg. Ze bellen wat er aan de auto mankeert en dan geven ze je goed advies wat je het beste kunt doen.
Miranda
Borculo
Komen de afspraken na !!!!
Van te voren een kostenplaatje ontvangen. Dus gelukkig geen verrassingen.
ROY
Oosterwolde Fr.
onveranderd goed
Autobedrijf Hoogterp voor mij al beste garage gedurende vele jaren.
26 July 2024
Harm Rietman
Assen
Goede ervaring, wordt gebeld bij bijzonderheden.
23 July 2024
Wendy
Nijeberkoop
Nette uitstraling, vriendelijk personeel
Afspraak gemaakt voor een zomercheck. Afspraak later van mijn kant nog verzet naar een andere datum, was geen probleem bij Jitze. Duurde ongeveer 45 minuten dus vrij vlot en de koffie stond klaar.
22 July 2024
Marco