geheel naar wens

Mijn aanvullende vragen inzake slijtage/uitlijnen wielen zijn oprecht , klantvriendelijk en goed adviserend door de baliemedewerker (naam ?) beantwoord.

zeer goed

Mijn ervaring met autobedrijf Jitze Hoogterp is zoals altijd goed Bij service beurt, is er altijd een vervangen auto

Altijd een Top service en persoonlijke aandacht

Kijk naar vorig antwoord

Persoonlijke vriendelijke benadering.

Zie boven.

Klantgericht en to the point

Afspraak is afspraak en meedenken in oplossingen

Klantvriendelijk en goed geholpen bij de aanschaf van onze auto

Hij Rijd fantastisch.

Maar al heel snel werkte de airco niet meer,om helemaal naar jullie te gaan vond ik wat ver.Daarom een neef van mij gevraagd die bij Ford garage Baan in Hengelo werkt om er na te kijken. Hij was te weinig afgevuld. Hopelijk is het hiermee verholpen anders kom ik er alsnog mee naar jullie Garage. Groetjes Johan.

Tevreden

Vriendelijke, sociaal en vakkundig personeel we

Heel erg tevreden

Alle afspraken zijn correct nagekomen en ik ben keurig te woord gestaan en geholpen zowel door de de receptie als het werkplaats personeel.

Snel en direct geholpen.

Lekke band.

Zeer netjes geholpen

Goed bedrijf

Netjes geholpen en het voelde gewoon goed

Het voelde goed Werd netjes aangesproken en geholpen Ben er met een tevreden gevoel weg gereden

ontvangst en verdere contacten waren zeer positief en vertrouwd.

bij binnenkomst kon ik eerst rustig rond kijken zonder dat er iemand direct van alles begon te vragen. Kan daarna rustig mijn wensen kenbaar maken en de auto van mijnkeuze aanwijzen. Deze was helaas al verzegd maar er werden goede alternatieven aan gedragen. Gelukkig kon ik de auto later toch nog krijgen en is de afhandeling/levering daarna vlot en goed verlopen. Helaas bleek de navigatie niet ge-updatet, maar dit is goed uitgelegd hoe dit te doen.

Zeer goede klantenservice en goede ervaringen met de auto

Goed ontvangst, gesprek en afronding van de koop gehad bij autobedrijf Hoogterp waarbij ze de mogelijkheid tot een lange Bovag-garantie aanboden.

Tevreden

Stopcontact voor aanhanger/caravan zou aangepast worden, na montage bleek er iets niet goed gecommuniceerd te zijn, is tot volle tevredenheid opgelost.

Goed en correct !

Wordt er altijd netjes en goed geholpen .

Een hele goede ervaring.

Een goede ervaring, omdat Hoogterp een goede garage is.

Heel prima !

Vriendelijke medewerkers ! Nemen de tijd ...een vraag of opmerking tussendoor wordt altijd serieus genomen ...kortom men staat altijd met raad en daad klaar !

Prima, vooral communicatie en opvolging. Vriendelijk personeel.

Ik heb een Tesla en deze moest voor APK. Uiteraard is dit een vreemde eend in de bijt voor de garage. Maar met afspraken over de wat kan en niet kan is het uitstekend verlopen. Er is in overleg met mij een afspraak gemaakt voor uitlijning bij een ander bedrijf. Er is nagebeld of ik tevreden ben met de afhandeling.

snelle service

snelle service en prima werk dat ze leveren

Goed bedrijf

Ik ben vriendelijk en vlot geholpen.

De gehele transactie (koop en inruil) kwam mij eerlijk en betrouwbaar over. Durf hier in de toekomst wel vaker zaken te doen.

Prima auto prima service

Uitstekend vertrouwd

geweldig

vriendelijk personeel ,snel geholpen en goede uitleg als het nodig is.

Makkelijk en prettig

Zeer vriendelijk ontvangen door Jitze. De showroom en de auto's zagen er mooi en verzorgd uit. We kregen alle tijd om de auto rustig te bekijken, en kregen op alle vragen die we hadden duidelijk antwoord. De auto die we uiteindelijk hebben gekocht was erg goed onderhouden, en eventuele gebreken werden netjes vermeld. Kortom, zeer blij met de persoonlijke behandeling.