Goed, en vlot opdrach uitgevoerd.

Vertrouwd adres

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Goede service

wel goed

de auto keuring is naar mijn idee goed verlopen.

prima geholpen.

ik heb een goed gevoel overgehouden aan de koop en verkoop van beide auto,s. Goede uitleg over de bediening van de nieuwe auto. Heel veel extra snufjes die niet in de Hyundai zaten. geen gevoel van extra druk om auto te kopen, zoals bij sommige andere auto bedrijven. zelfs na het mislukken van de betaling via pin op het kantoor kreeg ik de auto toch mee. direct bij thuiskomst via internet bankieren wel betaald. PRIMA GEHOLPEN.

Vriendelijke en snelle service

Wij hebben de aan- en verkoop van onze auto als super ervaren. Jitze was een fijne verkoper die mee dacht. De auto is netjes opgeleverd en na aankoop konden wij hem snel ophalen. Elke dag nog blij met de auto

Fantastisch geholpen bij de aankoop

We waren op zoek naar een jong gebruikte Ford Kuga. Na een gesprek met Jitze Hoogterp over onze vraag zijn we geweldig geholpen. De auto was in nederland niet beschikbaar en samen met Jitze hebben we een auto uit Duitsland geïmporteerd. 27 augustus hebben we de auto ontvangen en hebben er reeds een week mee gereden. Auto voldoet zeer goed. Fantastische service Dank

Goed overleg en uitvoering werkzaamheden.

Prima, het leven is niet goedkoop en dat geldt ook voor het onderhoud van een autp.

Deze dealer is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service.

Na enige tijd op zoek te zijn geweest naar een Ford Focus Wagon 1.5, zijn wij telefonisch in contact gekomen met Jitze Hoogterp. Er stond namelijk een Focus, welke precies aan onze wensen bleek te voldoen. En voor een hele reëele prijs. Na een zeer vriendelijk gesprek, waar wij een heel goed gevoel bij kregen, hebben wij besloten de auto ter plaatse te gaan bekijken. De 178 gereden kilometers, bleek achteraf niet voor niets te zijn geweest. De auto is een week later correct afgeleverd, waar de verkoper alle benodigde tijd voor heeft genomen. Alles wat besproken was, is ook uitgevoerd. De eerste rit naar huis, weer 178 km, was een goede testrit, die uitstekend is verlopen. Hoogterp heeft er een zeer tevreden klant bij. Wij raden deze Officiële Ford dealer zeker aan, waarbij een eventuele langere afstand rijden, echt de moeite waard is.

zeer vriendelijke afhandeling

Klanen vriendelijk, duidelijke uitleg, en goede afspraken

We hebben onze kuga 2 uit 2017 ingeruild op een galaxy uit 2019. Helaas kregen we een pechgeval wat netjes werd opgelost door Jitze. Op vakantie besloten wij om toch weer voor een kuga te gaan en hebben toen vanuit ons vakantie adres contact gezocht met Jitze. Hij heeft meegedacht en we kwamen samen tot de conclusie dat een kuga 3 phev meer passend was voor ons als gezin. Hierop hebben wij zonder de auto gezien te hebben (alle vertrouwen te hebben in Jitze) onze auto ingeruild voor een super mooie kuga 3 phev. Ik heb de kuga nu enkele weken en ja wat kan ik zeggen.... Jitze je hebt gelijk, wat een fijne auto. Ik kan slechts iedereen aanraden hier je auto te kopen, want eerlijkheid en betrouwbaarheid staat hier hoog in het vaandel.

Prima wagen goed motor vermogen en rijdt perfect.

De omschakeling van schakel naar automaat was even wennen maar deze fase is voorbij en nu aan het wennen aan de voordelen van automaat.

Goede service en goed gedacht in het belang van de klant

Een vreemd gebrek aan de auto, de garage heeft meegedacht om het op een plezierige manier goed op te lossen. Dat is gelukt.

super betrouwbaar en net bedrijf !!

Jitze heeft ons super geholpen. autobedrijf Jitze Hoogterp is een super betrouwbaar bedrijf waar je netjes geholpen wordt. Wat je ook zoekt, bij Jitze komt dat altijd goed !!

was garantie neem ik aan

als dit garantie was is het akkoord

Heel klantvriendelijk !!

Na een pech geval weer zeer snel op pad geholpen.

Nou ik was al een tijdje van plan om een wat grotere auto aan te schaffen want ik had een fiesta. Ging eigenlijk voor een Ecosport maar in de showroom werd ik gewezen op de Ford Puma. Nou toe was ik er gauw uit.

Behulpzaam

Staan altijd klaar voor hun cliënten en bovendien vaklui

Goede service!

Ik ben heel goed behandeld en alles is tot op de top toe uitgelegd over de auto!

Tevreden

Ik heb een tweedehands c-max gekocht. Ik kon het reservewiel zonder probleem meenemen vanuit mijn oude c-max. 1e dag na aankoop ABS storingslampje. Ondanks niet bijgekochte garantie keurig snel en kosteloos opgelost. Dank heren, ik kom zeker een keer weer terug voor de volgende Ford

top

Servicegericht. Een plotseling optredend defect kon snel worden gerepareerd. Omdat ik de auto niet zelf kon brengen is deze door het bedrijf gehaald en gebracht. Topservice. Grote dankbaarheid voor de mensen die zich ingezet hebben om mij een goed klant te geven.

Top ervaring. Adriaan heeft met ons mee gedacht bij de aankoop van onze auto

Kundig personeel, en luisteren naar de wensen van de klant.

Goed en duidelijk bij de werkplaats receptie.

Afspraak welke dingen worden bekeken en aangepast met een leenauto als vervoer. Gezien er ook steeds meer punten liggen bij de fabrikant wat een dealer ook niet altijd weet, is toch de moeite genomen om info te achterhalen. Ga al jaren naar Jitze hoogterp en veelal komen we eruit betreft de auto.

zeer tevreden

goede service, fijne mensen

Perfecte garage, al meer dan 35 jaar klant!

Perfecte garage!

Waardeel 4