Geweldige mensen
Ga er met plezier heen. Ze doen wat ze beloven. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
27 July 2026
Els
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.816 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen de vriendelijke en klantgerichte service en de betrouwbare adviezen. De communicatie is duidelijk en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Er is flexibiliteit in planning en er wordt snel gereageerd op vragen. De algehele indruk is positief en consistent.
27 July 2026
Els
Oosterwolde
Ondanks de lange afstand van ruim 2 uur rijden, is toch weer gekozen om het onderhoud bij Hoogterp uit te laten voeren.
8 July 2026
Ron
Heemskerk
Zeer goede service , betrouwbaarheid, vriendelijkheid!!!
4 May 2026
Andreas
Oosterwolde
Ik rij nu een tweetal wkn met plezier in mijn auto een Ford Puma. Bevalt prima! De verkoper was vriendelijk, kundig. De service prima. Al met al...top.
4 May 2026
Johanna
Burgum
Wij zijn hartelijk ontvangen en vriendelijk behandeld. Goede uitleg gehad over de auto.
21 April 2026
Miranda
Borculo
De spiegel van de auto moest worden vervangen. Het wachten duurde iets langer dan verwacht, maar ik mocht gebruik maken van een leenfiets, en ik werd na ca. 1,5 uur netjes gebeld dat ik de auto weer kon ophalen.
7 April 2026
L Nicolai
oosterwolde
top service
2 April 2026
jan
dronrijp
Zeer goed en snel geholpen. Vriendelijke en kundige mensen
1 April 2026
Margriet
Wijnjewoude
Wij voelden ons erg welkom in het bedrijf en ze deden net dat extra stapje voor ons om ons als een blije klant te laten vertrekken! Het maakte ze niks uit dat het tegen sluitingstijd was, ze hebben ruim de ruimte voor ons genomen!
9 February 2026
Dijana
Dronten
Service is altijd uitstekend en klantvriendelijk.
25 November 2025
Goede afspraak
26 August 2025
Jochem
Hoekstra
Ik kom al meerdere jaren bij Jitse hoogterp en ervaar het contact als eerlijk en betrouwbaar. Ze denken altijd met je mee. Ook in de werkplaats wordt het onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd. Een prima adres voor de aanschaf van een auto en onderhoud.
25 August 2025
Han
Drachten
Heel positief gevoel en tot nu toe rijdt de auto prima
25 August 2025
Piet de Graa
Assen
erg prettig.
11 July 2025
douwe beijert
Haulerwijk
Er zijn 2 nieuwe banden gemonteerd.
10 July 2025
Fred Hendriks
Bovensmilde
Onze eerste Ford (Focus ST) daar aangeschaft, fijne service en de auto beviel heel goed. Eerder dan verwacht hebben we deze echter ingeruild en heeft Jitze Hoogterp een zoekopdracht voor ons uitgevoerd. We rijden nu een aantal weken in onze Ford Kuga PHEV, daar zijn we ook erg blij mee!
9 July 2025
van den Bos
Gorredijk
Goede service en kwaliteit
8 July 2025
Jan Betten
Oosterwolde fr
Goed, en vlot opdrach uitgevoerd.
30 October 2024
H. Feitsma
Surhuisterveen
Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Goede service
29 September 2024
Piet
Sebierum
de auto keuring is naar mijn idee goed verlopen.
25 September 2024
Bethlehem-Gorter
0osterwolde
ik heb een goed gevoel overgehouden aan de koop en verkoop van beide auto,s. Goede uitleg over de bediening van de nieuwe auto. Heel veel extra snufjes die niet in de Hyundai zaten. geen gevoel van extra druk om auto te kopen, zoals bij sommige andere auto bedrijven. zelfs na het mislukken van de betaling via pin op het kantoor kreeg ik de auto toch mee. direct bij thuiskomst via internet bankieren wel betaald. PRIMA GEHOLPEN.
25 September 2024
sjoerd
Haulerwijk
Wij hebben de aan- en verkoop van onze auto als super ervaren. Jitze was een fijne verkoper die mee dacht. De auto is netjes opgeleverd en na aankoop konden wij hem snel ophalen. Elke dag nog blij met de auto
11 September 2024
Lisa
Groningen
We waren op zoek naar een jong gebruikte Ford Kuga. Na een gesprek met Jitze Hoogterp over onze vraag zijn we geweldig geholpen. De auto was in nederland niet beschikbaar en samen met Jitze hebben we een auto uit Duitsland geïmporteerd. 27 augustus hebben we de auto ontvangen en hebben er reeds een week mee gereden. Auto voldoet zeer goed. Fantastische service Dank
3 September 2024
Geert
Oosterwolde
Prima, het leven is niet goedkoop en dat geldt ook voor het onderhoud van een autp.
3 September 2024
Hendriqk