Als ervaren Citroen rijder kom ik sinds anderhalf jaar bij Autobedrijf Groenewoud van Kesteren B.V. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, legt dingen uit. Laat keuze aan klant, bespreekt van te voren de werkzaamheden, de prijzen etc. Kortom, dit bedrijf verdiend een aanbeveling!
Reparatie prima verlopen.
Ik ben op een prettige, snelle manier geholpen
Ervaringen met het bedrijf zijn in mijn beleving uitstekend. Minder gelukkig ben ik met Citroën. De reden is de minder goede ervaring met de auto van mij zelf als we die van mijn schoonzoon. Dat ik de auto nog heb is te danken aan de service van de garage. Dat het mij ook veel geld koste is te betreuren. Of de volgende auto weer van Citroën zal zijn hang af van de kosten in de komende jaren.
Voor de tweede keer bij jullie in de garage geweest. Eenmaal voor de airco en de tweede keer voor de kapotte autosleutel. In beide gevallen werd het probleem serieus aangepakt, ondanks dat de kosten laag waren. Het geeft alleen maar aan dat jullie er zeker voor de klant zijn en daarmee zorgen jullie er wel voor dat de klant daardoor ook terugkomt.
Opmerking: niet zowel enquettes verzenden svp Van de digitaal gemaakte afspraak volgde ook een \"onderzoek/enquete\"
Van te voren een afspraak gemaakt en werd op de geplandedag en tijdstip meteen geholpen. Er bleek ook nog een lampje defect dat meteen werd vervangen. Prima geregeld.
een goede service en als er wat moet vervangen wordt er altijd contact opgenomen en als je om een leen auto vraagt is er altijd een beschikbaar
Altijd goed, al zeker 10 jaar goede ervaringen
Zoals eerder aangegeven: ná een service/onderhoudsbeurt wordt het erg op prijs gesteld als de auto van binnen/buiten schoongemaakt is. Minimaal een stofzuiger door het interieur. b.v.d. & succes. M.vr.gr. Jan Struik
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Door Ben werd ik goed geholpen, vooral in het pro-actieve advies voor (goedkopere) banden, dit waardeer ik zeer! De communicatie is prima, alles is me duidelijk.
Mijn aircopomp was stuk. Deze is vakkundig en snel gerepareerd. Binnen een dag kon ik de auto weer ophalen. Waar ik toch wel van baal is dat dit net na het verlopen van de BOVAG garantie gebeurt.
Witte paal 306
1742LD Schagen