Een garage waar ik volledig op vertrouw. Er zijn andere garages bij mij in de buurt, maar ik rijd er graag voor naar Schagen.
De reparatie is vakkundig en snel geregeld, top!
Al ruim 35 jaar klant, tot volle tevredenheid. Vriendelijk en servicegericht
zeer vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht. Goede service.
Zeer klantvriendelijk bedrijf, je voelt je serieus genomen, ook met klachten en je ervaart een grote mate van servicebereidheid. Deskundigheid dik in orde.
Ik ervaar een grote klantvriendelijkheid bij dit bedrijf , zowel aan de telefoon, de balie als in de werkplaats. Dat geeft het gevoel alsof overal met zorgvuldigheid gewerkt wordt. Ben ook nog s heel blij met alle extra service welke ik door aanschaf van die service kaart krijg!
Een zeer klantvriendelijk bedrijf! Koffe staat altijd klaar. Men neemt de tijd om je vragen te beantwoorden.
Sinds 1978 zeer tevreden klant bij Groenewoud - van Kesteren.
AL VELE JAREN EEN BETROUWBAAR EN DESKUNDIG BEDRIJF. VRIENDELIJKE EN GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS.
Altijd goede service. Een bedrijf met vakkundig personeel.
Gemoedelijk en Vriendelijk
Ik heb mijn eerste auto hier gekocht en ze maakte meteen een goede indruk en vanaf die tijd is Groenewoud mijn vaste garage. Altijd vriendelijk en een warm welkom met koffie of thee en ze bellen altijd eerst wat er moet gebeuren zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Klant- en servicegericht. Het probleem wordt snel en adequaat opgelost. Duidelijke uitleg wat de oorzaak was van het probleem.
Witte paal 306
1742LD Schagen