Filters

10

Fantastisch geholpen

Zeer fijn en professionele bedrijf. Heel ervaren monteurs en goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Zo kan het dus ook!

In 2017 voor het eerst bij van Empel geweest voor de aankoop van een nieuwe auto. Uiteindelijk niet doorgegaan, maar het advies en de ervaring met Job waren uitstekend. Fast forward naar 2022. Met mijn Peugeot 3008 die elders is aangekocht (en dat doen we dus niet meer) bij van Empel langs voor diagnose en advies. Waar de verkopende garage een bijgeluid niet kon oplossen was dit hier binnen no time gevonden en gefixt. Ook een technische controle wordt serieus genomen en er wordt zelfs een rapport overlegd met foto’s en beschrijving. Chapeau! Nu vertrouw ik erop dat mijn auto in orde is. Vriendelijk, open, zeer verzorgd en professioneel bedrijf en werkplaats, duidelijk kennis van zaken. Geen vraag is teveel. Ook de auto van vrouwlief is hier nu in onderhoud, en ook daar gaan ze net dat stapje verder met goed advies, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Het zou eigenlijk normaal moeten zijn, maar ervaring met talloze andere bedrijven leert dat dit niet zo is. Bij van Empel kom ik nu al met plezier en volledig vertrouwen. En vanaf nu blijven we hier ook klant, zowel voor onderhoud als aanschaf. Vertrouwen is goed, van Empel is beter. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Open en eerlijk autobedrijf met duidelijke communicatie

Vandaag heb ik mijn Peugeot langsgebracht voor onderhoud. De service is zoals altijd uitstekend. Bij aankomst vroeg in de ochtend was de balie even onbemand maar iemand van de garage zag mij aankomen en schoot mij snel te hulp. (Hij kwam mij bijna rennend tegemoet) Alles lag klaar en binnen een paar minuten na aankomst zat ik al in de vervangende auto. Later in de ochtend werd ik netjes gebeld om de punten van onderhoud door te spreken. Ik kreeg ook explicitiet de vraag of ik akkoord was met de kosten. Halvewege de middag werd ik gebeld met het bericht dat mijn auto klaar stond. Toen ik daar aankwam lag ook alles weer klaar, en ik kon mijn dag snel weer vervolgen. Uiteindelijk duurde de interactie vandaag met autobedrijf Van Empel bijelkaar nog geen 10 minuten, maar in die 10 minuten werd ik vriendelijk, gericht en efficient geholpen. Een indrukwekkende prestatie vergeleken met andere autobedrijven.

 • Aanbevelen? Nee
10

Klantvriendelijkheid voorop.

Ondanks de vaste geplande afspraken kon ik "tussendoor" toch even voor een klein mankement aan de auto langskomen. Zoals ieder bezoek aan dit garagebedrijf staat de klantvriendelijkheid voorop en krijg je duidelijk uitgelegd wat er mankeert en de kosten die gemaakt moeten worden voor herstel waarbij het bedrijf meedenkt zonder direct hoog in de boom te gaan zitten. (Bas Lucius dank daarvoor. ).

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel goed

Voor mijn servicsbeurt gastvrij ontvangen en binnen de afgesproken tijd klaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden , van aankoop tot en met de aflevering.

Van het begin af aan geeft de het bedrijf een vertrouwd gevoel. Job stelt je erg op je gemak en veel is in overleg mogelijk. De auto is naar volle tevredenheid afgeleverd. Het was voor ons wel een grote afstand om te rijden, maar het is zeker de volgende keer, als we weer toe zijn aan een andere auto, de moeite waard om weer deze reis te ondernemen. Mieke en Martin oude Booijink Tubbergen (O)

 • Aanbevelen? Ja
10

Superservice!

Onderweg waren we gestrand en konden rond sluitingstijd nog terecht. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Zelfs toen we voor de 2e keer strandden mochten we terugkomen en kregen een leenauto! Dank voor deze behulpzaamheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed service

Hier mijn renault kadjar gekocht . En alles goed en netjes afgeleverd mijn vorige auto ingeruild. Tot nu toen alles goed gegaan. Toppie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en erg vriendelijk

Al jaren klant bij van Empel en nog steeds heel tevreden. Service, kwaliteit en vriendelijkheid, staan daar hoog in het vaandel. Top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam, veel kennis van zaken, vriendelijk

Ik heb uitstekende ervaring met dit autobedrijf. De monteurs hebben veel kennis van zaken, je wordt er altijd vriendelijk geholpen en doet nooit tevergeefs een beroep op hen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

De mensen zijn vriendelijke en goed behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ervaring rijker

Van Empel heeft mij doen ervaren, dat er ook nog autobedrijven zijn, die je wel kunt vertrouwen. Heb nog nooit argwaan gehad. Personeel groet vriendelijk. Toiletten zijn netjes, er wordt koffie of thee aangeboden. Er is altijd een leenauto beschikbaar, Prijskwaliteit is perfect, De coronaregels worden netjes nageleefd. De binnen en buitenruimtes zijn netjes. Perfecte service. Kortom, een bedrijf om trots op te zijn. Ik hoop nog vele jaren gebruik te mogen maken van jullie diensten. BRAVO !!!! Met vriendelijke groeten Jeroen Mathijssen Rosmalen

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijke uitleg klimaatregeling 308

Na klachten van mijn vrouw over koude lucht terwijl de verwarming aan was had ik de auto naar de garage gebracht. Ze hebben alles onderzocht plus een reeks metingen gedaan die aantoonde dat er niets defect was. De monteur heeft heel geduldig en uitgebreid uitgelegd hoe we het beste om kunnen gaan met de vernieuwde klimaatregeling van de Peugeot 308.

 • Aanbevelen? Ja
9

geen enkele opmerking.perfect bedrijf, prima service en personeel

vooraf duidelijkheid wat er gaat gebeuren en wat de onkosten zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en duidelijke informatie vooraf

Zeer goed geholpen en duidelijke afspraken vooraf. Ook word meegedacht om hoge kosten te voorkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Alles volgens opgave uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service.

Al meer dan 40 jaren een trouwe klant van Piet van Empel en nu van zijn kinderen, Anita en Maarten van Empel

 • Aanbevelen? Ja
9

boven gemiddeld

wij hebben bij autobedrijf van Empel een auto gekocht met 6 maanden garantie. Na 3500 km oliestoring na controle moest er een gereviseerde motor in die motor was ook niet goed wordt nu een andere motor in geplaatst prima service en een andere auto te leen gekregen wij zijn prima op hoogte gehouden dit is een geval van pech voor Van Empel en voor ons

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en vriendelijk bedrijf.

Goede uitleg wat ze doen en gedaan hebben. Opkwam er de volgende keer moet gebeuren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, hartelijk dank voor het insturen van uw beoordeling en het aanbevelen van ons bedrijf. Met vriendelijke groeten van het hele Autobedrijf van Empel Team.

10

brengen, ophalen, werk aan de auto alles is perfect geregeld

n v t.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Max, fijn om te vernemen dat onze service hebt gewaardeerd met een 10. Namens ons hele team hartelijk bedankt voor de aanbeveling. Wij wensen u onbezorgd rijplezier en staan bij de volgende APK keuring weer graag voor u klaar.

10

Ze zijn geweldig goed!

Ze denken voor 100% vanuit de klant en doen nooit dinge die niet echt nodig zijn.en altijd in overleg met de klant.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, hartelijk dank voor het indienen van uw review en voor de aanbeveling. Namens het hele team van Autobedrijf van Empel wensen wij u veel onbezorgd rijplezier toe.

10

Prima en professionele service.

Ze geven duidelijke adviezen en overleggen voor een onderhoudsbeurt goed wat er mogelijk moet gebeuren en koppelen dit terug voor de reparatie uit te voeren. Ook nadien duidelijke uitleg wat er gedaan is en waarom. Goed te bereiken via alle middelen als app, mail, telefoon en mail. Iedere keer weer goede reparaties die erna in orde bleken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mees, hartelijk dank voor het indienen van uw review en de aanbeveling van ons bedrijf. Namens het hele team wensen wij u veel onbezorgd rijplezier toe.

10

Uitstekende service, al jarenlang

Wij zijn al vele jaren klant bij Autobedrijf van Empel. Zowel nieuwe auto's gekocht als occasions en nog nooit teleurgesteld in welk onderdeel van het bedrijf dan ook. Zowel verkoop als werkplaats behandelen je altijd als klant. Ook als de auto een keer niet start komt Maarten binnen 15 minuten voorgereden en wordt dat netjes opgelost, ook als achteraf blijkt dat met een keer de koppeling indrukken het probleem nooit had bestaan. Zeker aan te bevelen om bij een volgend onderhoud naar van Empel te gaan. Ook voor nieuw of een occasion altijd het juiste adres.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Pieter, namens het gehele team van Autobedrijf van Empel hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en de aanbeveling van ons bedrijf.

10

Zo zou elk autobedrijf moeten zijn!

In september een occasion C1 gekocht. Prettig en kundig geholpen, faire deal gemaakt. Inmiddels al heel wat kilometers comfortabel en zonder problemen gereden. En wat een mooie frisse werkplaats bij Van Empel. Ik ben een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Namens het gehele team van Autobedrijf van Empel hartelijk dank voor het insturen van uw review en de aanbeveling van ons bedrijf.

10

Geweldige service

Geweldig bedrijf, met een uitstekende service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Namens het gehele team van Autobedrijf van Empel hartelijk dank voor het insturen van de review en de aanbeveling.

Over Autobedrijf van Empel

Autobedrijf van Empel is een familiebedrijf, opgericht in 1975 en in Berlicum en omgeving al sinds 1983 actief als Citroën Erkend Reparateur. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van de merken DS en Peugeot. Wij zijn aangesloten bij Eurorepar Car Service en voeren met zorg een APK keuring, onderhoud en reparaties uit aan alle merken personen en bedrijfsauto's. In onze werkplaats, die is uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot 5000 kg, voeren wij o.a. ook APK, onderhoud en reparaties uit aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers. Service, kwaliteit en aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe auto of occasion vinden wij vanzelfsprekend. Neem eens een kijkje op onze website of kom gerust eens bij ons aan voor informatie en een kopje koffie.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd