Goed, snel en correct.
Goed, snel en correct. Ondanks de drukte in dit bedrijf toch keurig op tijd geholpen volgens de afspraak.
9 October 2021
BURGUM
8 October 2021
Frank
drachten
goede service, klantvriendelijk communicatie goed
7 October 2021
jacob klooster
Ureterp
Snel communicatie,service kortom top!
9 September 2021
Richard
Drachten
Ook voor kleine reparaties, achterlichtje vervangen, word je vriendelijk, snel en goed geholpen. Tijdens het wachten is er altijd koffie!
31 August 2021
Fimke
Drachten
Ik kwam.met mijn auto bij multimerk nadat de wegenwacht een nood reparatie had gedaan . Het was tegen sluitinds tijd ,daar ik de dag daarna een auto nodig had ,kreeg iegelijk een leenauto mee .de reparatie was snel geregeld. Wederom een goede en snelle service van multimerk.
19 August 2021
Gert Jan
Drachten
Goede afspraken gemaakt en werd netjes behandeld.
18 August 2021
P.A. Dijkstra
Aldeboarn
Volgens mij ben ik al ruim 25 jaar klant bij dit bedrijf en al die tijd tot volle tevredenheid. Er wordt meegedacht om alle voorkomende reparaties aan de auto zo goed mogelijk, in overleg met de klant, uit te voeren. Als de kwaliteit en service niet zo goed waren geweest, was ik op dit moment geen klant meer! Ik zou zeggen ga zo door........
18 July 2021
Geert
Drachten
Al langere tijd gebruik ik verschillende garages ben nog niet één tegen gekomen die echt goed is. Ik heb me verbaasd over multimerk dat ik een review wel achter moet laten. Voorgaande garage ervaringen waren niet al te best. Als je aangeeft dat de garage je moet bellen als de reparatie boven de 200 euro wordt. En vervolgens de auto ophaalt en het bedrag 780 euro is zonder een telefoontje, dan wordt je daar aardig pissig van. wat me ook stoort is dat je niet weet of iets wel of niet is vervangen. Geen factuur krijgt ,vind ik ook erg slordig en klantvriendelijkheid. Vandaag bij Multimerk geweest voor het eerst. Kwam via google terecht voor een airco bijvullen. Na diagnose bleek airco op meerde plekken te lekken, wat ik niet waar vond om te repareren omdat ik toch een lease auto volgende maand krijg. Wat ik zo goed, eigenlijk wonderbaarlijk vond aan Multimerk. Ik kon hierop wachten, zou een uurtje in beslag nemen. Kreeg een kopje koffie. Werd meerdere keren op de hoogte gehouden wat ze gingen doen, en ook ontdekt hebben. Daarna via een factuur een uitdraai van de totale kosten van de lekkage, zeer overzichtelijk. En wat ik het meest bijzondere vond is dat ik via Whatsapp de factuur ook nog digitaal kreeg, foto's van de lekkage en ook nog een uitdraai van de accu en dynamo test bij kreeg waar ik ook naar gevraagd heb. Ik ben werkelijk verbaasd over de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Voor mij persoonlijk is dit echt uniek, en vanaf nu heeft Multimerk er een klant bij. PS. Ik ben niet gevraagd om een review achter te laten, en ik plaats ook nooit een review. Maar ik vond de gang van zaken zeer prettig en opmerkelijk goed dat ik zelf een review achter wilde laten.
12 July 2021
Jasmin
Drachten
De afspraken worden perfect nagekomen, ik wordt op de hoogte gehouden, super, super!!!
24 June 2021
M.i. Bouma
Drachtstercompagnie
Het onderhoud kon snel ingepland worden en verliep erg spoedig!
7 May 2021
Hendrik
Nieuwe ruitenwissers
28 April 2021
Marc
De Wilp
Goed geholpen, fijn contact, erg handig dat het via Whatsapp kan ook.
27 April 2021
Tijn
Drachten
Duidelijke offerte. Goed benaderbaar personeel.
14 April 2021
Wietze
Drachten
De Audi S5 Sportback gebracht voor een grote beurt. Goede service en vriendelijke medewerkers. Bij extra werkzaamheden wordt eerst telefonisch contact opgenomen.
9 April 2021
Erwin
Groningen
Complimenten, leuk en goed ontvangst door Froukje. Daarna gesproken met de monteur ( naam even kwijt) alles goed kunnen doorspreken. Er was het weekend ervoor nogal veel gebeurd met de auto ( ANWB enz) doordat ik zelf redelijk technisch onderlegd ben konden we elkaar goed begrijpen. Tijdens de dure reparatie goed op de hoogte gehouden door Henri en ??? Via de app voor mij erg waarde vol contact. Op het einde samen met Henri de reparatie door gesproken. En vol tevredenheid terug naar huis gereden. Nu moet de revisie bak zich gaan bewijzen, maar heb er goed vertrouwen in. Nogmaals complimenten.
24 March 2021
Erik Bakker
Uithuizermeeden
Wat een service, auto is thuis opgehaald en na APK goedgekeurd later weer thuis gebracht. Vooral zo doorgaan.
17 March 2021
Fred
Nijega
Wat afgesproken is uitgevoerd.. Na de APK , werd er gebeld en kon ik de auto weer ophalen.
11 March 2021
Sietze
Drachten
Ze leveren Kwaliteit en dat voor een goeie prijs klant is daar zeker koning.
3 March 2021
Bas
Drachten
Altijd tevreden Kom er al jaren en wordt altijd vriendelijk gehopen
28 January 2021
Henny
Ureterp
Ook deze keer weer 100% goed en correct geholpen.
16 January 2021
Herman
Burgum
Ik was vergeten de APK-keuringen van beide auto's in te plannen. Gelukkig werden beide auto's de volgende dag alsnog ingepland zodat we de auto's nog op tijd gekeurd hadden. Top!
13 December 2020
Erik Achttien
Drachten
Klachten professioneel en onder garantie verholpen. Prima service!
16 November 2020
Thom Mollinga
Drachten
Meedenkend personeel omtrent eventuele problemen aan de auto.
15 November 2020
Nino