We zijn heel fijn geholpen, heel erg tevreden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 582 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews geven aan dat Autobedrijf Broere overwegend positieve ervaringen levert, met aandacht voor uitleg en oplossing van problemen. Klanten waarderen snelle hulp, duidelijke afspraken en transparante communicatie. Het bedrijf komt betrouwbaar over en zet klantgerichtheid centraal, waardoor een prettige koop- en service-ervaring ontstaat.
We zijn heel fijn geholpen, heel erg tevreden
10 December 2025
Kees
Capelle aan den ijssel
Vriendelijk en deskunge verkoper. Hij doet er alles aan om verkoop te laten slagen. Dit nog nooit meegemaakt. Alles is perfect geregeld.
9 December 2025
Petra
Steenbergen
Bedrijf is er voor de klant , nam de tijd voor ons ,wij zijn te spreken over Autobedrijf Broere .
3 November 2025
Peter
Den Haag
Goede communicatie, krijgt de ruimte om te overdenken. Alles prima en snel geregeld.
30 October 2025
Saskia
Capelle a/d IJssel
Prettig geholpen mooi bedrijf en attent om na een tijdje even te bellen of het goed ging met de auto.
Rob
Poortugaal
Laten je rustig rondkijken zonder dat ze gelijk bovenop je springen Nemen alle tijd voor je en denken met je mee Dringen niets aan je op
Claudia
Krimpen aan den IJssel
Vanaf de eerste keer dat ik binnen kwam een positief gevoel. Daardoor ook een auto gekocht.
Theo
Krimpen aan den IJssel
Heldere afspraken bij b.v. garantieafhandeling. Men denkt mee over oplossingen. Je voelt je als klant welkom en gewaardeerd. Als ik in de buurt van dit bedrijf woonde, zou dit zeker mijn garage wezen.
Dirkjan Verhagen
Sleeuwijk
Altijd vriendelijk, goede service als er wat is met de auto 9 van de 10 keer kan je gelijk terecht
Patricia
Rotterdam
Goed service en meedenken met de klant, vooral de service ,daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren
Stefan
Reeuwijk
Goed behandeld met de koop van mijn auto.
Sjaak
Krimpen A/D Yssel
Na aankoop alles perfect afgeleverd volgens afspraak
Dick van Halewijn
Waalwijk
Heel blij met mijn kleine c1. Goed en vriendelijk geholpen door de verkoper *het is en blijft natuurlijk wel een verkoper* ;) Maar hij maakte er toch een kleine feestje van bij het ophalen van de auto.
Anton
Rotterdam
Vriendelijk onthaal en overdracht nieuwe auto
9 September 2025
Udo
Vlaardingen
Algemene ervaring is positief, wel punten voor verbetering. We zijn netjes, vriendelijk en goed geholpen bij de verkoop. Hierover waren wij zeer te spreken. Na het ophalen van de auto stonden we helaas binnen 5 dagen al met pech lag me de weg. We mochten de auto in onze woonplaats laten uitlezen, dat wordt op prijs gesteld. Bij uitlezen bleken er meerdere storingen (al langere Tijd) actief te zijn, waaronder het probleem dat wij hadden. Dat vonden wij erg slordig, je mag verwachten dat een auto voor uitlevering uitgelezen is een alle storingen gereset zouden zijn. Alles is wel netjes opgelost. Ook contact gehad via mailen telefoon, opvolging hiervan laat om te wensen over. Meerdere keren zelf achteraan moeten bellen. Waardering in cijfers nu is een 7, zou anders een 9 zijn geweest.
16 August 2025
Freek van het Hoofd
Tiel
Beste meneer Van het Hoofd, bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u de verkoop en aflevering positief hebt ervaren. Vervelend dat u kort na levering met een storing te maken kreeg en dat onze opvolging niet altijd even vlot verliep. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken dit om onze processen te verbeteren. Goed om te horen dat het probleem netjes is opgelost. We hopen u in de toekomst wél die 9 te kunnen bezorgen! Met vriendelijke groet, team-Broere
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper, prima service, prettige sfeer bij het bedrijf.
Ursula
Capelle aan den IJssel
Kort maar krachtig: mijn ervaring met de firma Broere is uitstekend.
Lies
Rotterdam
Ik kocht een Citroën 3 van 4 jaar oud. Fijne auto al mee op vakantie geweest naar Frankrijk rijd als een zonnetje. De verkoper hielp mij netjes en kon al mijn vragen geduldig beantwoorden. Kortom ik ben een tevreden klant en k9m zeker nog eens terug..
Petra de Jonge-vergeer
Ridderkerk
Goede afspraken kunnen maken en we werden fijn geholpen.
14 August 2025
John
Krimpen aan de Lek
Goed behandeld
11 August 2025
S.trouwborst
Krimpen aan de Lek
Garage erg transparant, snelle en duidelijke communicatie, komen afspraken na en zijn behulpzaam, vriendelijk en kundig.
4 August 2025
Liesbeth
Schoonhoven
Leuk geholpen, goed geslaagd en een leuk moment van uitpakken van de auto bij het ophalen
1 May 2025
Yvonne
Capelle aan den IJssel
Vriendelijk en zonder stress geholpen met de aanschaf van een auto.
28 April 2025
C.J.
Rotterdam
Voel me client, wordt eerlijk en open geholpen.
28 April 2025
Marcel
Leiderdorp
Rustig en vol aandacht voor mijn wensen een passende auto kunnen zoeken. Meegedacht tav wat mijn gebruik zou zijn. Nette inruilprijs gekregen en de aangekochte auto werd keurig afgeleverd. Een bedrijf dat de klant op 1 zet. Petje af.
25 April 2025
Ron
Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.
Wij geloven in een transparante werkwijze
Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken.
Efficiënte werkplaats voor alle merken
Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij u over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet.
Kennismaken met Autobedrijf Broere
Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.
Lekdijk 73
2921AC Krimpen aan den IJssel